JoyBuggy

Kaikki arvostelut

JoyBuggy

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

JoyBuggy

Kiinnostaako sinua tietokoneella tai konsolilla pelaaminen? Pelaaminen on koko ajan kasvava laji ja yhä useammat suomalaisetkin käyttävät tunteja päivässä pelaamiseen joko tietokoneella, konsolilla tai mobiililaitteella. Myös pelimarkkinat ovat kasvava ala ja uusia pelejä ilmestyy koko ajan markkinoille. Monet suuntaavat pelikauppoihin uutuuksien ilmestyessä tai tilaavat ne verkosta pelikaupoista. Pelien hinnat ovat kuitenkin korkeat ja uusimmista peleistä voi joutua maksamaan lähes sata euroa. Verkossa on kuitenkin mahdollista löytää pelikauppoja, jotka myyvät käytettyjä pelejä ja pelien avauskoodeja. Tällä tavalla pelin voi saada halvemmalla ja siitä ei joudu maksamaan koko hintaa. Tarjoajia kuitenkin riittää ja voi olla vaikea päättää, mistä kaupasta omat koodinsa hankkii. Tässä voi käyttää apuna toisten käyttäjien kokemuksia. Toisen kirjoittama arvostelu on hyvä tapa saada selville, onko kyseinen verkkokauppa luotettava ja turvallinen. Voit myös lukea Suomiarvostelut sivuilla tietoa erilaisista yrityksistä. Tällä sivulla kerromme verkkokaupasta nimeltä JoyBuggy ja mitä tuotteita sieltä saa. Käymme läpi tilausprosessin ja kerromme, miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää. Voit tämän jälkeen päättää haluatko ostaa tuotteita JoyBuggy verkkokaupasta.

Tietoa JoyBuggy
JoyBuggy on melko tuore yritys ja se on perustettu vuoden 2021 alussa. Yrityksen kotipaikka on Tanska ja sen toimiala on digitaalisten tuotteiden myynti verkon välityksellä. Tarkemmin sanottuna yritys tekee yhteistyötä useiden julkaisijoiden kanssa ja tarjoaa pelaajille mahdollisuuden ostaa pelejä nopeasti ja saada myös hyötyä ostoista. Verkkokauppa toimii EU lainsäädännön mukaisesti ja toimittaa asiakkailleen mahdollisuuden ladata sisältöä verkkokaupastaan. 

Tuotteet ja palvelut JoyBuggy
Verkkokaupassa on kattava valikoima erilaisia pelejä PC:lle ja MAC:lle. Voit selata pelejä valmistajan, alustan tai julkaisijan avulla. Palvelun kautta voit ostaa pelin julkaisijalta, ladata sen omalle koneelle ja pelata sitä niin kauan kuin haluat. JoyBuggy toimii pelien jakelijana ja se myy tuotteita yhteistyökumppaneidensa puolesta edullisesti. Palvelussa voit ostaa pelin tuoteavaimen, jonka avulla pelin koko version saa avattua kun sen on ladannut koneelleen. Asiakkaalle ei toimiteta mitään varmuuskopiota pelistä, fyysistä levyä tai tuotetta ja toimitettava koodi on ainutkertainen.

Tuotteiden ostaminen on helppoa palvelun kautta. Tarvitset vain toimivan hyvä internet yhteyden, koska pelien koko vaihtelee useista megatavuista useisiin gigatavuihin. Internet yhteyttä tarvitaan myös pelien asentamiseen sekä käynnistämiseen, riippuen niiden ominaisuuksista. Jotkut pelit voivat vaatia internet yhteyttä koko ajan, jos ne ovat verkossa toimivia moninpelejä. Jokaisen pelin osalta on myös varmistettava laitevaatimukset, jotka ovat kuvattuna jokaisen pelin kohdalla erikseen. Pelit eivät välttämättä toimi lainkaan, jos pelin vaatimuksia ei oma kone täytä. Haluamansa pelin voi lisätä omaan ostoskoriin, jossa näkyy samalla peliin laitevaatimus. Tämän jälkeen voi siirtyä kassalle maksamaan pelin. Käytössä on useita eri maksutapoja kuten mobilePay, luottokortit, PayPal, Apple Pay, AnyDay, ViaBill, Klarna ja Trutlyn verkkopankkimaksut. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä toimistoaikoina chatin välityksellä ja muina aikoina voi halutessaan lähettää sähköpostia asiakaspalvelulle.

Suositukset, valitukset ja vinkit JoyBuggy
Oletko sinä ostanut peliavaimia verkosta? Oletko ehkä ostanut tuotteita JoyBuggy verkkokaupasta? Me SuomiArvostelut sivuilla kuulisimme mielellämme sinun kokemuksista. Kaikki palautteet, mitä voit kertoa toimittajasta, auttavat toisia käyttäjiä tekemään oikeita päätöksiä. Suosittelemme, että myös sinä käyt lukemassa toisten kommentit ja vertailet yrityksiä sivuillamme. Vertailemalla erilaisia yrityksiä, voit löytää itsellesi juuri oikean ja löydät myös parhaat palvelut ja tarjoukset. Lisäksi kannattaa käydä lukemassa verkkokaupan sivuilla toimitus- ja käyttöehdot. Näin varmistat, että tiedät tarkalleen, mitä saat ostaessasi tuotetta ja miten sinun tulee toimia, jos tuotteessa on jotain vikaa.