EMP

Kaikki arvostelut

EMP

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

EMP

Ihmisinä luokittelemme itsemme usein erilaisiin alakategorioihin ja ryhmiin muun muassa kokeaksemme yhteenkuuluvuuden tuntua ja helpottaaksemme kaltaisemme seuran löytämistä. Osa itseilmaisua onkin näin ollen se, mitä ostamme; pelaamamme pelit, pitämämme vaatteet ja koristeet joilla teemme talosta kodin kuvastavat kukin elämäämme.
Edellämainittuja tuotteita kauppaa esimerkiksi EMP. Mutta miten tämä suomalaistenkin suosima nettikauppa erottuu muusta tarjonnasta? Mihin sen tuotevalikoima keskittyy? Löytyykö nettikaupasta vaatteiden lisäksi sopivia lahjoja vaikkapa kodin sisustuksesta pitäville? Millainen on sivuston asiakaspalvelu? Tämän ja paljon muuta saat tietää asiakkaiden jättämiä arvosteluja lukemalla! Luotettavimman kuvan palvelun laadusta saa heiltä, jotka eivät hyödy kokemuksensa kuvailusta taloudellisesti.


Tietoa EMP -yrityksestä
EMP on vuonna 1986 Saksan Lingenissä perustettu verkkokauppa, joka on sittemmin noussut Euroopan suurimmaksi vaihtoehtoisen (alternative) muodin, bändipaitojen, TV-sarjojen, elokuvien, videopelien ja fanituotteiden nettimyyjäksi. Kaupan valikoimasta löytyy yli 20 000 eri tuotetta, ja sieltä voikin löytää sopivan lahjan niin Star Wars-, Stranger Things- kuin Linkin Park -fanillekin.
Nettikaupan tarjontaan kuuluvat myös CD-levyjen, vinyylilevyjen ja kasettien yksinoikeusversiot sekä rajoitetut painokset. Jos uutuuslevyjen osto kiinnostaa, voi niitä hankkia sivuilta toisinaan ennakkotilaustarjouksin. Tunnettujen vaatemerkkien – kuten Vansin ja Urban Classicsin – lisäksi verkkokauppa avaa vierailijoilleen pääsyn tiettyihin yksinoikeusmallistoihin, joita ovat muun muassa Black Premium, RED, Gothicana ja Rock Rebel.

EMP palvelutarjonta
Tuotteiden selaaminen sivustolla onnistuu helpoiten näkymän yläreunasta aukeavien pudotusvalikkojen kautta. Tuotevalikoima on laaja, ja vaatteiden ohella sivustolta voi löytää muun muassa kodin koriste-esineitä, videopelejä ja retkeilyvarusteita. Sivuston kategorioihin sisältyvät myös pluskokoisille ja ympäristötietoisille asiakkaille suunnatut tarjonnat.
Kun on klikannut itseä kiinnostavaa tuotetta, johtaa sivusto näkymään, jossa esitellään saatavilla olevat koot, hinta, arvioitu toimitusaika sekä tuotteen kuvaus. Alas kelaamalla löytää tuotekohtaiset, suomenkielisten asiakkaiden jättämät arvostelut. Asiakkaiden kokemuksia löytää toisinaan useidenkin vuosien takaa, ja nettikaupan tarjonnasta näyttäisivätkin löytyvät myös monet menneiden vuosien suosikit.
Nettikaupassa näytettävät hinnat sisältävät arvonlisäveron, mutta postikulut veloitetaan erikseen. Asiakkaan valittavissa on monia toimitustapoja, joihin kuuluvat muun muassa postiennakko, Smartpost-pakettiautomaatista tai omasta Postista nouto sekä Postin kotiinkuljetus. Sivuston tarjontaan mahdollisesti ihastuneen onneksi kaikkiin yli 89 euron arvoisiin tilauksiin sisältyy ilmainen toimitus.
Sivuston kanta-asiakasklubi Backstage Clubiin liittymällä jokaisen tilauksen saa ilman postikuluja niiden arvosta riippumatta. Lisäksi asiakkaalle avautuu pääsy erilaisiin tavan vierailijoilta poissuljettuihin kaupanpäällisiin, alennuksiin sekä kilpailuihin. Jäsenenä myös tuotteiden sopivuuden varmistaminen onnistuu paremmin, sillä tällöin kaikkiin sivustolta tilattuihiin tuotteisiin sisältyy 100 päivän palautusoikeus.
Yrityksen hyväksymiin maksutapoihin kuuluvat muun muassa Visa- ja MasterCard-kortit, Paypal ja yleisimmät suomalaispankit kuten OP, Nordea, S-Pankki ja Aktia. Myös osamaksu onnistuu Klarnan avulla. EMP:n kampanjoista ja uusista tuotteista voi pysyä ajan tasalla App Storesta ja Google Play -kaupasta ladattavan EMP-sovelluksen sekä yrityksen Facebook-, Instagram-, YouTube-, Twitter-, Pinterest- ja Spotify-tilien kautta. Jos suosii sähköpostiosoitetta, voi sivustolta tilata uutiskirjeen; näin saa seuraavasta tilauksesta 10% alennuksen.


Valitukset, kiitokset ja vinkit EMP:n toimintaan liittyen
Oletko tilannut lempibändisi fanituotteita EMP:ltä? Ehkä sittenkin ostit sivuston kautta odottamasi videopelin? Olit sitten perinteisten vinyylilevyjen keräilijä tai alternative-musiikin kuuntelija, on arvostelusi muille EMP:ltä tilaamista harkitseville arvokas. Vastasiko saamasi tuote sivuston perusteella luomiasi odotuksia? 
Jotkin nettikaupat pyrkivät mahdollisimman suuriin tuottoihin laadusta ja lupausten täyttämisestä leikkaamalla. Kuluttajina voimme estää tällaisten palvelujen suosion kasvun pitämällä kaupat vastuussa hyvästä ja toisaalta myös pahasta toiminnasta. Ehkä nopeiten tämä tapahtuu arvostelujen kautta – sellaisen voit jättää itse muutamassa minuutissa tällä välilehdellä!