Sunsky

Kaikki arvostelut

Sunsky

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Sunsky

Tuotteiden ostaminen verkkokaupoista on nykypäivää ja verkkokauppa markkina on koko ajan huimassa kasvussa. Tuotteita on tarjolla valtavia määriä ja saatavilla on monia toimijoita, jotka myyvät tuotteita tukkukauppana ja tuottamalla dropshipping palvelua kuluttajille. Mitä on dropshipping? Dropshipping tarkoittaa toimittajaa, joka myy toisen esimerkiksi Kiinassa sijaitsevan tukkuliikkeen tai toimittajan tuotteita omassa verkokaupassaan, josta käyttäjät voivat löytää ja tilata tuotteet. Onko tällaiset kaupat turvallisia? Monesti se selviää kun saamme kuulla millainen kokemus toisella kuluttajalla on ollut kyseisestä kaupasta. Arvostelu kaupan sivuilla voi myös kertoa paljon toiminnasta mutta aina ne eivät välttämättä ole rehellisiä. Me haluamme, että saat mahdollisimman paljon tietoa ennen kuin lähdet ostamaan tuotteita tällaisista kaupoista. Olemme tehneet sinulle yhteenvedon kaupasta nimeltä Sunsky. Mitä tuotteita voit ostaa Sunsky verkkokaupasta? Miten ostaminen tapahtuu ja miten olla yhteydessä toimittajaan, jos tilauksen kanssa tulee ongelmia. Voit näiden tietojen jälkeen itse päättää haluatko käyttää kyseisen kaupan palveluita.

Tietoa Sunsky
Sunsky markkinoi sivuillaan olevansa elektroniikka tuotteiden johtava tukkukauppa, jolla on yli 15 vuoden kokemus alalta. Yrityksen pääpaikka on Kiinan Shenzhenissä ja yrityksellä on varastoja Kiinassa, Hong Kongissa, Yhdysvalloissa ja Arabiemiraateissa. Sunsky toimii ympäri maailamn ja toimittaa tuotteita yli 200 eri maahan. Sunsky haluaa tarjota edullisia hintoja asiakkailleen lyhentämällä toimitusketjua ja toimimalla suoraan tehtaiden kanssa, josta tuotteet toimitetaan asiakkaille.

Tuotteet ja palvelut Sunsky
Verkkokaupan valikoimassa on valtava määrä erilaisia tuotteita eri osa-alueilla. Osa-alueita on esimerkiksi älypuhelimet merkeittäin, joissa on saatavilla suojalaseja ja kuoria. Jos korjaat itse omat puhelimesi niin, lisäksi tarjolla on älypuhelimiin varaosia, työkaluja ja lisävarusteita. Verkkokaupassa on myös paljon digikameroihin ja GoPro kameroihin tarvittavia lisätarvikkeita, varaosia ja varusteita. Muita tuotekategorioita ovat muumuassa kuluttaja elektroniikka, LED-valot, tietokoneet ja verkkotuotteet, autoelektroniikka, turvallisuus, urheilu ja ulkoilu, lelut ja harrastukset sekä muoti ja kauneus. Valikoimaa on jokaiselle ja tuotteita voi nopeasti hakea haun avulla. Suuren määrän selailu voi olla hidasta, joten haku auttaa löytämään tarvittavan tuotteen nopeasti.

Verkkokauppa ei eroa normaalista verkkokaupasta ja tuotteet voi ostaa lisäämällä ne ostoskoriin. Maskutapoja Sunsky verkkokaupassa on useita kuten PayPal, elektroniset lomapkot Alipay ja WeChat Pay, Luotto- ja pankkikortit ja pankkisiirto. Toimitustavat ja toimitusmaksut ovat valittavissa maksun yhteydessä. Toimitustavan valinnan yhteydessä saa samalla arvion toimitusajasta. Toimitusten osalta kannattaa tarkistaa, tuleeko omaan maahan jotain lisämaksuja, tulleja tai veroja. Kallille tuotteille kannattaa hankkia lisäksi erityinen vakuutus, tuotteet pakataan erityisen hyvin mutta jos tuotteet esimerkiksi katoavat matkalla Sunsky ei vastaa menetetyistä rahoista.

Sunsky asiakaspalveluun voi olla yhteydessä kaikissa kysymyksissä. Yhteydessä voi olla verkkolomakkeen avulla, puhelimella, skype, facebook, whatsapp sekä muilla sovelluksilla ja tarvittaessa sähköpostilla. Kysymyksiin vastaa myyntipäällikkö Ms. Lindsay.

Suositukset, valitukset ja vinkit Sunsky
Jos et ole koskaan tilannut verkosta tai et ole tilannut juuri kyseiseltä toimittajalta, niin suosittelemme selvittämään tarkasti ennen, millaisesta toimittajasta on kyse. Voit käydä lukemassa SuomiArvostelut sivuilla toisten käyttäjien kokemuksia tai arvosteluja kyseisestä toimittajasta. Jos olet ostanut tuotteita Sunsky verkkokaupasta, niin toivoisimme, että kertoisit siitä meille. Kaikki tiedot ja palautteet autavat toisia käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Kannattaa myös käydä tutustumassa verkkokauppaan sivustolla ja selvittämään sopiiko kyseisen tiomittajan tuotteet, maksutavat ja toimitustavat juuri sinulle. Ottamalla riittävästi selvää asioista, voit varmistua, että oma tilauksesi tulee varmemmin perille ja olet tyytyväinen tilaukseen. Muista siis jättää omat kokemuksesi ja kommenttisi sivuillamme tai käy lukemassa toisten käyttäjien kommentit.