SuomiArvostelut

  Arvostelut Eurotoys

  Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaisen lelun, jota etsit? Yksi tällainen kauppa on Eurotoys. He ovat lelujen online -jälleenmyyjä. Mutta onko heillä oikeasti juuri se tuote, jota etsit? Kestävätkö heidän lelunsa lapsesi leikkejä ja kohtelua? Onko Eurotoysilla asiakaspalvelu, johon voit ottaa yhteyttä siinä tapauksessa, että kohtaat ongelmia palvelun tai tilauksesi kanssa tai et ole tyytyväinen tilaamaasi tuotteeseen? Kuinka pitkään heidän toimituksensa kestää? Onko heidän leluvalikoimansa tarpeeksi laaja sinun makuusi? Ehdotamme, että luet Eurotoysin asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja voit nähdä, mitä heillä on sanottavaa yrityksestä. Heidän puolueeton arvostelunsa voi auttaa sinua tekemään päätöksen siitä, haluatko tehdä ostoksia Eurotoysilla.

  Tietoa Eurotoysista

  Vuonna 2001 perustettu Eurotoys on tanskalainen myymälä, joka myy kaikenlaisia asioita lapsesi hauskanpitoon. Heillä on laaja valikoima tuotteita juuri lapsille. Kaikki heidän tuotteensa on jaoteltu siististi luokkiin heidän sivustollaan, kuten Actionhahmot, Autot, Leluarkut ja säilytys, Luovia leluja, Naamiaisasut, Nukkekodit, Pehmolelut, Pelit, Videopelit, Vauvojen lelut, DVD, Go Kart ja paljon muuta. Löydät myös laukkuja, varusteita uima-altaaseen, joulukalentereita, rakennuspalikoita, hiekkalaatikoita ja muita hauskoja tuotteita. Heillä on tuotteita kuten lelujunia, keräilyesineitä, palapelejä, kirjoja, oppimisleluja, kuten musiikkilelut. Kokoelma on todella laaja ja löydät varmasti jotakin, josta lapsesi nauttii.

  Etkö vielä tiedä, mitä ostaisit lapsellesi lahjaksi? Katso tämä video, ja ehkä saat jonkinlaisen idean!

  Eurotoys

  myy myös lasten huonekaluja, joihin sisältyy vuodevaatteet, tuolit, hyllyt, teltat, vaahtotuolit, makuuhuonekalusteet, istuinkorokkeet, keittiöt, leikkimökit, työpöydät ja pöydät. Lasten vaatteita kuten puvut, t-paidat, haalarit, legginsit, koulureput- ja laukut, takit, farkut, housut, shortsit, hatut ja muut vaatteet. He tekevät yhteistyötä monen eri merkin kanssa, kuten Avengers, Baby Born, Disney, Hotwheels, Lego, Barbie, Care Bears, Disney Infinity, Emotion Pets, Harry Potter, High School Musical ja monen muun kanssa. Voit myös selata tuotteita tuotemerkin perusteella, jonka avulla voit supistaa tiettyjen tuotteiden hakuasi. Eurotoys myy yli 15 000 tuotetta ja antaa sinulle laajan valikoiman kaikenlaisia tuotteita, sama se, mitä lapsesi haluaa tai kysyy.

  Eurotoysin palvelut

  Eurotoys on verkkokauppa, joten voit selata heidän tuotevalikoimaansa heidän verkkosivuillaan. Valitse vain haluamasi tuote ja lisää se ostoskoriin. Tuotteet luokitellaan tuotemerkkien ja tyyppien perusteella, joiden avulla käyttäjä voit löytää kaiken etsimänsä helposti ja nopeasti. Heidän hintansa ovat erittäin halpoja ja kohtuuhintaisia tukkuhinnoin, ja he tarjoavat myös nopeaa ja vaivatonta toimistusta. Voit maksaa tilauksesi VISAlla, MasterCardilla, PayPalilla tai Maestrolla. Jos sinulla on valittamista tai kysyttävää, he tarjoavat myös asiakaspalvelun, jossa voit ottaa heihin yhteyttä arkisin puhelimitse tai lähettää heille sähköpostia, joilloin he vastaavat heti kuin vain mahdollista. Näin he varmistavat asiakkaan tyytyväisyyden. Kaikilla Eurotoysin tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus, joten jos tuotteessasi on ongelmia tai se on vaurioitunut, voit aina palauttaa sen tämän ajan sisällä.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jos ostanut leluja lapsellesi Eurotoysilta? Olisi hienoa, jos voisit kertoa meille kaiken siitä, millainen kokemuksesi oli tällä sivustolla ja millainen ostoprosessi oli. Millainen tuotteen laatu oli? Kestivätkö he lapsesi käyttöä? Löysitkö heidän sivustoltaan juuri sen tuotteen, jota olit etsimässä? Oliko tuotteen etsiminen helppoa ja vaivatonta? Mitä mieltä olet heidän leluvalikoimastaan? Entä heidän asiakaspalvelunsa? Auttoivatko he sinua mielellään kun kohtasit ongelmia tilauksesi tai vastaanottamasi tuotteen kanssa? Jätä meille arvostelu tähän ja kerro meille kaikki Eurotoysista.

  Eurotoys
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  6.8
  67% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  8
  Palvelu
  rating
  6
  Hinnoittelu
  rating
  7.4
  Toimitus
  rating
  6

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Lelut

  Tilasin Spidermanin, kun sitä ei saanut mistään. Todella nopea toimitus, ja varmasti tilaan uudelleen. +++

  : Jutta28-08-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Palautus kallista

  Tilaus saapui nopeasti eikä siinä mielessä moitittavaa, mutta kun olisin halunnut palauttaa tuotteen, selvisi että se olisi tullut kohtuuttoman kalliiksi. Suosittelen tilaamaan vain jos olet aivan varma ostoksestasi.

  : Johanna Husman17-12-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  4
  rating

  tavara lähetetty väärään osoiteeseen

  tilasin scalextrix autorata 2 autoa, ja maksoin tilatessa, Te lähetitte tavaran Helsinkiin kun minun osoite on SAVONLINNA. Keskustelin postin kanssa ja eivät voineet siirtää Savonlinnaan koska virhe oli tehty Teillä.
  Odotan Teidän lähettävän tuotteet pikaisesti minulle. Posti on palauttanut paketin 16.11-20 Teille lähteväksi.
  tilaus numeroni on 112021318
  Terveisin Tom Lindman

  : Tom Lindman18-11-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  6.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Eurotoys

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Eurotoys luotettava yritys?

  Eurotoys on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 6.8/10 tähteä, ja asiakkaista 67% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Eurotoys tarjoaa?

  Eurotoys on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Eurotoys-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.