SuomiArvostelut

  Arvostelut HerSecret.fi

  Oletko nainen ja haluaisit päivittää vaatekaappiasi joillakin tuotteilla sekä raikkailla vaatteilla? Vai onko sinulla upea tyttöystävä, jota haluaisit ilahduttaa jollakin kauniilla vaatteella? Pitääkö hankkia rannalle jotain rantavaatetukseen liittyvää? Vai kiinnostaako muutenkin verkkoshoppailu? Tässä tapauksessa verkkokauppa nimeltään Hersecret voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Hersecretistä
  Hersecret on suomalainen naisten vaatteisiin erikoistunut verkkokauppa. Sen yritystunnus on 2332380-6, joka on vuonna 2010 perustettu yksityisen elinkeinoharjoittajan nimissä oleva yritys. Itse Hersecret on perustettu vuonna 2012.Sen asiakaspalvelu toimii sähköpostissa nimeltään asiakaspalvelu@hersecret.fi ja lisäksi on mahdollista ottaa yhteyttä WhatsAppissa numerossa 045 7396 3113. Verkkokaupan varasto sijaitsee Ahvenanmaalla, joka toimii myös postitusosoitteena, josta päin tilaukset lähtevät liikenteeseen. Tuotteiden toimitusaika on tavallisesti 2-5 arkipäivää. Hersecretin varsinainen toimisto sijaitsee osoitteessa: Miilukatu 5 70620 Kuopio. Hersecret vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa ja Facebookissa toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Verkkokauppa käyttää maksupalvelunaan Avardaa, joka tukee kaikista yleisimpiä suomalaisia verkkopankkeja sekä pankki- ja maksukortteja.

  Hersecretin tuotteet ja palvelut

  Hersecret siis myy naisten erilaisia vaatteita. Heidän valikoimissaan on noin 2600 erilaista tuotetta, ja he saavat vielä uutuuksia viikottain. Muun muassa seuraavia brändejä on löydettävissä Hersecretin tuotevalikoimista: Koucla, Numoco, Gainx, Morimia, Sotfline, Demoniq, Livia Corsetti ja Bye Bra. Koot ovat jopa 32-60 ja lisäksi löytyvät vaatteet arkeen, juhlavaatteet sekä sensuellit asut kahdenkeskisiin hetkiin. Hersecretin verkkosivustossa voi selata vaatteita ylhäältä löytyvistä tuotevalikoista, joihin kuuluvat neljä päävalikkoa: uutuudet, löydöt, vaatteet ja asusteet. Vaatteista löytyvät periaatteessa kaikki naisille suunnatut vaatteet, kuten mekot ja hameet, topit ja paidat, rooliasut, bikinit ja muut uima-asut, alusasut, fitness, takit ja jakut ja myös legginsit. Asusteista löytyy koruja sekä pipoja. Löydöt sisältävät luonnollisesti halpoja vaatteita. Lisäksi löytyy erillinen tuotekategoria XL-vaatteille eli ison koon vaatteille. Palvelu tarjoaa myös sivustollaan oman arviontipalvelun, jonne käyttäjät voivat lähettää viestejä koskien heidän tuotteitaan. Lisäksi heidän vaatteilla on ilmainen toimitus & vaihto ja kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus, ja on mahdollista maksaa myös laskulla jälkikäteen. On myös mahdollista lajitella tuotesuodattimilla vaatteita värin, tuotemerkin, koon ja koristelun perusteella

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Hersecretistä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Vilkas Webinaari: Kuinka verkkokauppa perustetaan päivässä?

  HerSecret.fi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa HerSecret.fi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko HerSecret.fi luotettava yritys?

  HerSecret.fi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja HerSecret.fi tarjoaa?

  HerSecret.fi on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä HerSecret.fi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.