SuomiArvostelut

  Arvostelut Sissos

  Arvostelut Sissoksesta
  Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää jokaiselle, että olet vapaa sekä suvereeri omistamalla esimerkiksi revolverin? Haluatko metsälle jotain jännittävää ja siistiä? Pitääkö muuten vain päivittää asekokoelmaasi ja välineistöäsi Kaipaatko kalastukseen jotain tärkeätä? Sissos verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

  Sissoksesta
  Sissos Oy yrityksen tarina alkoi jo vuonna 1995 eli 25 vuotta sitten raumalaisena perheyrityksenä. Tuolloin esimerkiksi värikuula-aseiden maahantuonti alkoi. Vuonna 1998 Sissos laajensi toimintaansa ostamalla Rauman Aseaittaan kuuluvan liiketoiminnan, jolloin alkoi aseiden myynti. Vuonna 2003 Sissoksen toiminta laajeni, ja se aloitti kalastustarvikkeiden vähittäismyynnin ostaessaan Rauman Pyyntivälineen. Vuonna 2007 Sissos hajoitettiin selvemmiksi osiksi ja Rauman kalastus- ja metsästysliiketoiminta eriytettiin Sissos-Myymälä Oy:ksi ja Paintball Sissos Oy jatkoi paintballtuotteiden markkinoijana sekä maahantuojana. Sissoksella on Helsingin Jätkäsaaren Bunkkerissa liike ja myymälän yhteydessä on suuri sisäpelihalli. Sissoksella on myös liikemyymälä Metallitiellä valtateiden 8 ja 12 risteyskohdassa.

  Sissoksen tuotteet ja palvelut
  Itse verkkokauppa tarjoaa 8 erilaista tuotekategoriaa: metsästys, ilma-asetarvikkeet, kalastus- ja veneily, perhokalastus, retkeily ja outdoor, vaatteet ja kengät, tarjouksessa ja uutuudet. Metsästyskategoriaan kuuluvat esimerkiksi: päällekkäispiippuiset haulikot, puoliautomaattihaulikot, pumppuhaulikot, kiväärit, pistoolit, revolverit, pienoiskiväärit ja patruunat niihin aseisiin. Lisäksi löytyy myös ampuma- ja metsästystarvikkeita naamioitumisesta aseöljyihin ja jopa asekaappeja eli toisin sanoen kaikkeen metsästykseen liittyvää ja kuviteltavaa. Ilma-asetarvikkeissa on vastaavat kuten metsästyksessä, mutta ilmalla toimivat. Kalastus-ja veneily kattaa siis kaiken kalastukseen liittyvän keloista, vapoihin ja kalastussetteihin. Perhoskalastus on myös edustettuna omana tuotekategoriana. Retkeilyssä on edustettuna teltat, kiikarit, valaisimet, aurinkolasit, vartijatarvikkeet, retkiruokailu sekä reput ja laukut vaativaan makuun. Vaatteet sekä kengät- kategoria tarjoaa takeista pukuihin lakkeihin hanskoihin saappaisiin vaelluskenkiin ja muihin uutuuksiin sekä hoitoaineisiin. Tämän verkkokaupan asiakaspalvelu on 028228282 ja sähköposti: rauma@sissos.fi ja kalastus@sissos.fi. Lisäksi palvelu tarjoaa uutiskirjeen sekä erilaisia oppaita ja vinkkeitä esimerkiksi oikean ampumatarvikkeen valitsemiseksi, kuten mitkä patruunat sopivat mihin tarkoitukseen ja minkälainen telttatyyppi sopii esimerkiksi talvelle.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Sissoksesta
  Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.

  Verkkokaupan Perustaminen - 7 asiaa, jotka tulee ottaa huomioon verkkokauppaa perustettaessa

  Sissos
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Toimii

  Hyvin toimii varsinkin toimitus on nopea.

  : Kari Kautto28-01-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Sissos

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Sissos luotettava yritys?

  Sissos on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Sissos tarjoaa?

  Sissos on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Sissos-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.