Sissos

Kaikki arvostelut

Sissos

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kari Kautto
Hyvin toimii varsinkin toimitus on nopea.Lue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Toimii

  Hyvin toimii varsinkin toimitus on nopea.


Muut katsoivat

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Sissos

Arvostelut Sissoksesta
Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää jokaiselle, että olet vapaa sekä suvereeri omistamalla esimerkiksi revolverin?  Haluatko metsälle jotain jännittävää ja siistiä? Pitääkö muuten vain päivittää asekokoelmaasi ja välineistöäsi Kaipaatko kalastukseen jotain tärkeätä? Sissos verkkokauppa voisi olla vastaus kysymyksiisi. Mutta, miten hyvin tämä verkkokauppa palveleekaan sinua? Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, miten se on pärjännyt ja kannattaako sieltä tilata.

 

Sissoksesta
Sissos Oy yrityksen tarina alkoi jo vuonna 1995 eli 25 vuotta sitten  raumalaisena perheyrityksenä. Tuolloin esimerkiksi värikuula-aseiden maahantuonti alkoi. Vuonna 1998 Sissos laajensi toimintaansa ostamalla Rauman Aseaittaan kuuluvan liiketoiminnan, jolloin alkoi aseiden myynti. Vuonna 2003 Sissoksen toiminta laajeni, ja se aloitti kalastustarvikkeiden vähittäismyynnin ostaessaan Rauman Pyyntivälineen. Vuonna 2007 Sissos hajoitettiin selvemmiksi osiksi ja Rauman kalastus- ja metsästysliiketoiminta eriytettiin Sissos-Myymälä Oy:ksi ja Paintball Sissos Oy jatkoi paintballtuotteiden markkinoijana sekä maahantuojana. Sissoksella on Helsingin Jätkäsaaren Bunkkerissa liike ja myymälän yhteydessä on suuri sisäpelihalli. Sissoksella on myös liikemyymälä Metallitiellä valtateiden 8 ja 12 risteyskohdassa.

 

Sissoksen tuotteet ja palvelut
Itse verkkokauppa tarjoaa 8 erilaista tuotekategoriaa: metsästys, ilma-asetarvikkeet, kalastus- ja veneily, perhokalastus, retkeily ja outdoor, vaatteet ja kengät, tarjouksessa ja uutuudet. Metsästyskategoriaan kuuluvat esimerkiksi: päällekkäispiippuiset haulikot, puoliautomaattihaulikot, pumppuhaulikot, kiväärit, pistoolit, revolverit, pienoiskiväärit ja patruunat niihin aseisiin. Lisäksi löytyy myös ampuma- ja metsästystarvikkeita naamioitumisesta aseöljyihin ja jopa asekaappeja eli toisin sanoen kaikkeen metsästykseen liittyvää ja kuviteltavaa. Ilma-asetarvikkeissa on vastaavat kuten metsästyksessä, mutta ilmalla toimivat. Kalastus-ja veneily kattaa siis kaiken kalastukseen liittyvän keloista, vapoihin ja kalastussetteihin. Perhoskalastus on myös edustettuna omana tuotekategoriana. Retkeilyssä on edustettuna teltat, kiikarit, valaisimet, aurinkolasit, vartijatarvikkeet, retkiruokailu sekä reput ja laukut vaativaan makuun. Vaatteet sekä kengät- kategoria tarjoaa takeista pukuihin lakkeihin hanskoihin saappaisiin vaelluskenkiin ja muihin uutuuksiin sekä hoitoaineisiin. Tämän verkkokaupan asiakaspalvelu on 028228282 ja sähköposti: rauma@sissos.fi ja kalastus@sissos.fi. Lisäksi palvelu tarjoaa uutiskirjeen sekä erilaisia oppaita ja vinkkeitä esimerkiksi oikean ampumatarvikkeen valitsemiseksi, kuten mitkä patruunat sopivat mihin tarkoitukseen ja minkälainen telttatyyppi sopii esimerkiksi talvelle.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Sissoksesta
Löytyikö tästä verkkokaupasta kaikki tarvittava? Tuliko tilaus perille nopeasti ja vaivattomasti? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan tuotteisiin laadun puolesta? Toimiko asiakaspalvelu kuten pitikin ja sait vastauksen kysymykseesi? Toiko verkkokauppa hymyn huulillesi ja shoppailu oli itse asiassa varsin mukavaa?  Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla mielipiteen tästä palvelusta, koska aitojen mielipiteiden tietäminen siitä palvelusta on enemmän kuin tärkeätä. Rehellisen arvion avulla käyttäjät tietäisivät siten aidosti, kannattaako käyttää aikaa tähän. Arvionne merkitsisi muille käyttäjille varsin paljon tästä syystä.