SuomiArvostelut

  Arvostelut JE-Nettiverstas

  Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy esimerkiksi rakentamaan oman mökin tai muuta vastaavaa omin käsin ja lisäksi teknisissä töissä nikkarointi nikkaroidaan suorastaan selkärankaan, mutta mistä saisi pyytöihin liittyviä tuotteita? JE-Nettiverstas voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  JE-Nettiverstaasta
  JE-Nettiverstas on jo vuonna 2011 perustettu erilaisten työkaluihin suuntautunut erikoisliike. Sen painopisteenä ovat puu- ja rakennusalan työkalut ja tarvikkeet. Verkkokauppa palvelee Suomen ja Pohjoismaiden ammattilaisia ja harrastajia. Rovaniemelle on avattu myyntiesittely osoitteeseen Hallitie 16. Sieltä löytyy myös suurin osa tämän nettiverstaan valikoimasta. JE-Nettiverstaan päätoimiala on postimyynti ja verkkokauppa. Yrityksen y-tunnus on 2409263-2, lisäksi sen yhteystiedot löytyvät numerosta 010 5266891 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min) Sen asiakaspalveluun saa yhteyttä tilaukset(a)je-nettiverstas.fi

  JE-Nettiverstaan tuotteet ja palvelut
  JE-Nettiverstas on tarkoitettu puutuotteille ja tee-se-itse miehille, koska sieltä löytyy lukuisia puutöihin liittyviä työkaluja maasta taivaaseen. Verkkokaupan tuotteet ovat lueteltu ylhäällä näkyvässä valikossa erilaisiin tuotekategorioihin. JE-Nettiverstaan pääkategoriat ovat seuraavat: sähkötyökalut, sähkötyökalujen tarvikkeet, puuntyöstökoneet, käsityökalut, CNC-koneet ja laserit, tuotemerkit, tarjoukset, outlet, turvallisuus, jyrsinterät, poranterät, sahanterät, monitoimikoneen terät ja uutuudet. Sähkötyökaluista pystyy ostamaan muun muassa jyrsimiä, hiomakoneita, porakoneita, kulmahiomakoneet, naulasimet, imurit ja höylät ja vaikka mitä muuta. Periaatteessa verkkokaupassa on edustettuna kaikki työkalut, jotka voi löytää koulun teknisistä töistä, kuten sirkkelit, sorvit, taltat, hiomakoneet ja purupussit ja muut sahat. Käsityökaluista löytyy luonnollisesti puristimet, puukot, veitset, viilat, taltat, hiomapaperit ja höylät. Lisäksi terille löytyy varateriä, mikäli terät löystyvät käytössä. JE-Nettiverstaassa maksutapoina toimivat luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit JE-Nettiverstaasta
  Toimiko tämän nikkarointiin keskittyvän verkkokaupan tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  OnnShop - uusi verkkokauppa ammattilaisille

  JE-Nettiverstas
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Hyvää palvelua ja muutenkin pelkkääplussaa tästä firmasta

  Tilaus hoidettiin nopeasti lähtökuntoon ja siitä tuli kokoajan tietoa sähköpostiin. Laitteet eivät ihan halvimmasta päästä, mutta panostan itsekin mieluummin laatuun, kuin ostan ihan halvinta.
  Kokonaisuudessa erittäin positiivinen kokemus.


  Kalle

  : Kalle Kenkkunen02-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa JE-Nettiverstas

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko JE-Nettiverstas luotettava yritys?

  JE-Nettiverstas on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja JE-Nettiverstas tarjoaa?

  JE-Nettiverstas on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä JE-Nettiverstas-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.