KitchenTime

Kaikki arvostelut

KitchenTime

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

L
leena
kermavatkaimesta puuttuu suomenkielinen ohje ja kaasupatruuna, eli on käyttökelvotonLue lisää
T
Tuulikki Koukkari
Firmalla outo suhtautumine rikkinäisen tuotteen takuuseen. Tilaamani tuote ei toiminut ja nyt kuukausi odoteltu mitä tapahtuu ja kun laittaa sähköpostia niin valittavat kiirettä ja sama viesti lähe...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  puutteellinen pakkaus

  kermavatkaimesta puuttuu suomenkielinen ohje ja kaasupatruuna, eli on käyttökelvoton


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  takuu

  Firmalla outo suhtautumine rikkinäisen tuotteen takuuseen. Tilaamani tuote ei toiminut ja nyt kuukausi odoteltu mitä tapahtuu ja kun laittaa sähköpostia niin valittavat kiirettä ja sama viesti lähetetään vastaukseksi, emme ole unohtaneet sinua ja muuta lässytystä, palaamme asiaan jne... Usko kyllä mennyt kyseiseen myymälään.


Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

KitchenTime

Niin kuin yleensä sanotaan, keittiö on kodin sydän. Melkein jokainen meistä käyttää keittiökoneita päivittäin ja et pärjää keittiössä, jos et omista vähintään paistinpannua tai kahvinkeitintä. Tarvitset niitä kokkaamaan ruokasi, keittämään kahvisi ja tekemään oman mehusi. Ehkä etsit uutta keittokirjaa, leikkuulautaa tai uunia tai ehkä jopa ulkokalusteita. Mutta mistä löydät parhaan paikan, joka myy juuri etsimääsi tuotetta? Yksi näistä verkkokaupoista on KitchenTime. Jos kaikki menee hyvin, tämä sijoitus helpottaa elämääsi vuosien ajan. Mutta minkä laatuisia heidän tuotteensa ovat? Kestävätkö tuotteet kauemmin kuin yhden vuoden? Millainen tilaus- ja palautusprosessi on? Mitä he tarjoavat kun tulee asiakaspalveluun ja -tyytyväisyyteen? Onko henkilökunta ystävällinen? Täällä suomiarvostelut.fissä, voit lukea arvosteluja tästä yrityksestä, jotka muut asiakkaat ovat kirjoittaneet. Lue heidän mielipiteitään, kokemuksiaan ja arvostelujaan. Näin saat idean siitä, millainen sivusto on ja että haluatko ostaa heidän verkkokaupastaan.

Tietoa
KitchenTime
on verkkokauppa, joka myy monenlaisia keittiölaitteita. He perustuvat Uppsalaan, Ruotsiin ja tarjoavat tuotteita Ruotsiin, Norjaan, Suomeen ja Tanskaan. He avasivat ovensa Suomeen ja Norjaan vuonna 2015. KitchenTime tarjoaa tuotteita eri kategorioista: keittiökoneita, jotka sisältävät muun muassa kahvi- ja teekeittimiä, mehulinkoja, sauvasekoittimia, jäätelökoneita, viinikaappeja ja leivänpaahtimia. Kotitalous-kategoriasta löydät isoja kodinkoneita kuten helloja ja jääkaappeja sekä pakastimia, keittiön sisustusta, kodinelektroniikkaa ja valaistusta. Leivonta sisältää pizzan valmistukseen liittyviä koneita, leivontavälineitä, leivontamattoja ja uunipeltejä. Ruoanlaitosta löydät suola- ja pippurimyllyjä, uunivuokia, veitsiä, leikkuulautoja ja keittokirjoja. Ulkoilma-kategoria pitää sisällään grillejä, muurikkapannuja, pihakalusteita ja savustimia. Kuten voit nähdä, verkkokaupasta löydät kaikkea keittiöön ja kokkailuun ulkoilmassa. 


Palvelut
Pakettisi koosta riippuen KitchenTime toimittaa tuotteesi suoraan kotiisi tai lähimpään postiisi. Suuremmat paketit toimitetaan suoraan kotiovelle takaamaan asiakkaan mukavuutta. Voit myös valita "välittömän" toimituksen, jolloin tuote saapuu sinulle 2-4 päivässä. Toimituskulut ovat 4,90€, paitsi jos ostoksesi summa on yli 49€, tällöin saat toimituksen ilmaiseksi. Maksutavat, joita verkkokauppa käyttää, sisältävät Klarna-laskun, jolloin voit maksaa tuotteen vasta, kun olet vastaanottanut sen, DanskeBankin, Nordea, S-pankin ja muita Suomen pankkeja. Voit maksaa myös korteilla kuten VISAlla ja MasterCardilla. KitchenTimellä on myös PCI DDS -kriteerit sekä SSL-sertifikaatti, joka takaa maksujen turvallisuuden, joten sinun ei tarvitse huolehtia, että herkät tietosi päätyvät vääriin käsiin.

Jos käy niin, että et ole tyytyväinen tuotteeseesi, voit palauttaa sen 30 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit sen, edellyttäen sen, että tuote on täysin käyttämätön. Jotta voisit palauttaa tuotteen, sivusto tarjoaa sinulle palautuslomakkeen. Näin saat myös rahtikirjan palauttaaksesi tuotteen. Sivusto lupaa käsitellä kaikki palautukset 7-14 päivässä sen saapumisesta. Sivusto pyytää sinua olemaan heiihn yhteydessä 4 päivän sisällä siitä, kun vastaanotit tuotteen, jos tuote on mennyt rikki toimituksen aikana. Jos sinun on otettava yhteyttä KitchenTimen asiakaspalveluun, he tarjoavat sivustollaan sähköpostiosoitteen, johon voit lähettää viestiä. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit
Onko sinulle kokemuksia KitchenTimestä? Kerro meille, mitä ajattelet sivustosta kirjoittamalla arvostelu tälle sivulle. Oliko KitchenTimestä helppo tilata? Entä olivatko palautukset helppoja tehdä, vai oliko se yhtä hässäkkää? Kuinka pitkät toimitusajat olivat, tuliko paketti perille luvatussa ajassa? Millainen KitchenTimen tuotteiden laatu on? Kun kohtasit ongelman, tekikö asiakaspalveluhenkilöstö kaikkensa auttaakseen sinua? Jokainen mielipide on tärkeä, ja haluamme kuulla kaiken kokemuksestasi sivuston kanssa, joten jätä arvostelu tähän ja jaa tarinasi, jotta muut asiakkaat voivat päättää itse, onko KitchenTime oikeasti se sivusto, joka se väittää olevansa. 

Mitä voit odottaa KitchenTimeltä? Lue ja kirjoita arvosteluja, kokemuksia, kiitoksia ja valituksia tästä keittiökalusteiden jälleenmyyjästä.