Why you should create a business Profile?

Suomiarvostelutin alusta lähtien olemme aina ajatellut, että yhteisömme koostuu sekä käyttäjistä, jotka haluavat julkaista mielipiteensä verkossa ja liiketoiminnassa omistajat, jotka haluavat tehdä brändinsä tunnetuksi ja altistaa itsensä asiakkaidensa positiiviselle ja negatiiviselle kritiikille.

Mutta. Miksi yrityksen pitäisi uskaltaa saada negatiivista kritiikkiä? Toisin sanoen. Miksi sinun pitäisi luoda yritysprofiili Suomiarvostelutissa? Kerromme sinulle alla.

Mitä yritysprofiilin luominen tarkoittaa?

Yritysprofiilin luominen alustallemme tarkoittaa, että annat näkyvyyttä brändillesi, tuotteillesi ja palveluillesi samalla, kun hyväksyt palautteen, jota entiset asiakkaasi saattavat sanoa sinusta.

Jokaisessa yritysprofiilissa on työkalut sisällön hallintaan ja mahdollisuus vastata profiilissasi julkaistuihin kommentteihin. Tämä tekee yrityksestä neutraalilla pohjalla tiiviimmän yhteyden siihen, mitä asiakkaat siitä ajattelevat, Suomiarvostelut. Takaamme, että olemme reilu välittäjä, jossa emme salli kummankaan osapuolen väärinkäyttöä.

Voit katsoa, ​​mitkä ovat sääntömme ja miten käsittelemme vääriä arvosteluja tai millä ehdoilla poistamme yritysprofiiliin lähetetyn arvostelun.

Onko syytä altistaa brändiäsi kritiikille?

Olemme Reviews Internationalissa toimineet tällä alalla pitkään, ja olemme puhuneet sisaryritysalustojen ja yksittäisten yritysten omistajien kanssa. Molemmissa vastaus on aina ollut myönteinen. “Tärkeää on, että he puhuvat sinusta” Tätä suosittelemme aina yrittäjille, jotka ovat kiinnostuneita luomaan yritysprofiilinsa kanssamme.

Tuleeko positiivisia mielipiteitä ja negatiivisia arvosteluja? Olemme varmoja siitä, kukaan ei ole täydellinen, varsinkin jos olet aloittamassa verkkoliiketoimintaasi. Mutta mitä etua on yrityksellä, jolla on osaava ja empaattinen CCM-palvelu? Seuraat aina profiiliasi säännöllisesti yrittääksesi vastata negatiivisiin arvosteluihin ja ottaa yhteyttä entisiin asiakkaisiin, joilla on ollut negatiivinen kokemus ongelman ratkaisemiseksi.

Uskomme, että myönteinen mielipide on yhtä arvokas kuin kielteinen, joka on merkitty ratkaistuksi, koska se kertoo yrityksestä, joka välittää parhaan palvelun tarjoamisesta asiakkailleen ja joka välittää maineestaan.

Yritysprofiilin luomisen edut

Jos haluat tietää lisätietoja siitä, mitä erityisiä etuja saat luotuasi yritysprofiilisi Suomiarvostelutissa, teemme sen sinulle selväksi alla.

  1. Parempi online-näkyvyys

Luomalla yrityksesi profiilin hyvämaineiselle ja arvovaltaiselle sivustolle, kuten Suomiarvostelut, takaat tiettyjä etuja näkyvyyden ja parantuneen SEO-aseman muodossa. Googlen kannalta hyödyt myös linkistämme, joka osoittaa suoraan viralliselle verkkosivustollesi.

Siksi sinulla on myös paremmat tiedot ja suurempi mahdollisuus, että potentiaaliset asiakkaasi löytävät sinut brändäyksen tai yritykseesi liittyvien avainsanojen kautta. Tästä syystä tämä hyödyttää suoraan niitä verkkokauppoja, jotka ovat vasta aloittamassa toimintaansa ja joita ei aluksi tunneta hyvin.

  1. Saa ensikäden palautetta asiakkailtasi

Mikään ei ole arvokkaampaa kuin tietää, onko asiakkaillasi ollut hyvä kokemus. Nyt kaikki asiakkaat eivät halua antaa palautetta, ja ne, jotka haluavat, tekevät sen mieluummin neutraalilla pohjalla, kuten verkkosivustollamme.

Suomiarvostelutilla takaamme sinulle pääsyn kaikkiin asiakkaidesi mielipiteisiin, jotka ovat todellisia, rehellisiä ja joilla on oikeus vastata heille omistajana. Jos sinulla on kysyttävää negatiiviseen arvosteluun vastaamisesta, meillä on useita artikkeleita, joista voi olla apua.

  1. Paranna omaa liiketoimintaasi

Tämän palautteen perusteella voit tehdä parempia päätöksiä yrityksesi tulevaisuudesta. Ehkä sinun on vaihdettava pakettipalveluasi, koska asiakkaan saavuttaminen kestää liian kauan? Eikö tuotteesi laatu ole niin hyvä kuin kuvittelet?

Kun työskentelet julkisuuden parantamiseksi samaan aikaan kuin yrityksesi, voit saavuttaa tavoittelemasi menestyksen pitkällä aikavälillä ja saada yhä parempia mielipiteitä verkossa käyttäjiltä, ​​jotka haluavat onnitella sinua työstäsi. Jos haluat lisätä mahdollisuutta saada hyviä arvosteluja, suosittelemme lähettämään sähköpostia asiakkaille, jotka ostavat jotain kaupastasi, jotta he voivat jättää arvion yritysprofiiliimme. Tarjoamme myös widget-palveluita, jotka voit ottaa käyttöön etusivullasi lisätäksesi asiakkaidesi mahdollisuutta kommentoida brändiäsi.

Of course! Please provide the current content you'd like to have optimized for a Finnish audience.