SuomiArvostelut

  Arvostelut Ninja

  Kiinnostaako sinua lävistykset ja korut? Onko kalvosinnapit pukuun hukassa? Haluatko hienon ja komean panssariketjun? Kiinnostaako sinua muutenkin kaikenlaiset sormukset enemmän tai vähemmän? Ninja voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Ninjasta

  Ninja on koruihin ja lävistyksiin erikoistunut (verkko)kauppa, jonka omistajana toimii No8nik Oy, yritysnumerolla Y-2957453-4. No8nik Oy on perustettu vuonna 2018. Ninjan asiakaspalvelu toimii puhelinnumerosta 0103272700 käsin ja sen sähköposti toimii osoitteessa asiakaspalvelu@ninja.fi mahdollisia tuotekyselyitä ja muuta palautetta varten. Ninjalta löytyy myös liiketila osoitteessa Kampinkuja 2 00100 Helsinki, Suomi. Ninjan toinen osoite sijaitsee Hämeenlinnassa: Kauppakeskus Tavastila 1.krs. Eteläkatu 14 13100 Hämeenlinna Tämän lisäksi Ninja on edustettuna sosiaalisen median eri kanavissa, kuten Facebookissa, Instagramissa, Youtubessa ja Pinterestissä. Lisäksi Ninjalta löytyy myös blogiosio ajankohtaisine ja tietoa antavine artikkeleineen.

  Ninjan tuotteet ja palvelut
  Ninjan verkkokaupasta pystyy tilaamaan tuotteita seuraavista tuotekategorioista, jotka löytyvät sivun ylälaidasta: korut, hiukset, asusteet, lävistykset, lapset ja miehet. Koruista löytyy miehille sekä paksuja panssariketjuja että myös sormuksia. Lisäksi löytyy korujen varaosia, nappikorvakoruja, roikkuvia korvakoruja, klipsikorvakoruja, korvarenkaita, stressikaulakoruja, rannekorut, nilkkakorut ja kaulaketjut. Ninjan hiustuotteita ovat seuraavat, jotka ovat tilattavissa verkkokaupasta: hiuspinnit, hiusklipsit, clic clac, hiuslenksut, schunchies, hainhampaat, hiussoljet, linnunnokat, hiuspannat, joustavat pannat, tiarat, hiuskorut, hiuskukat, sivukammat, ja muut harjat ja kammat. Asusteista ovat edustettuina huivit, avaimenperät, aurinkolasit, laukut, pukukukat ja eri puvun asusteet. Lävistyksistä löytyy ainakin esimerkiksi napakorut, perinteiset lävistyskorurenkaat, genitaalikorut, nenäkorut ja rustokorut. Kesäksi suosittua ovat myös kielikorut ja nännikorut.Ninja myös takaa ilmaisen toimituksen yli 5 euron tilauksiin. Ninjassa maksutapoina toimivat tutut ja turvalliset luotto- ja pankkikortit, kotimaiset verkkopankit (Osuuspankki, Nordea, DanskeBank, S-Pankki, Aktia, POP-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, Säästäpankki ja Oma Säästöpankki) ja MobilePay tietysti Collector bankin lasku ja eri osamaksupalvelut. Kaikki maksutapahtumat ovat SSL suojattuja ja tapahtuvat suoraan kotimaisten pankkien omissa järjestelmissä, joten voit huoletta jatkaa shoppailua.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Ninjasta

  Toimiko tämän palvelun tuotteet, kuten pitikin? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oli paikkansapitävää ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  Verkkokauppa.com Q4'19: Profiilikuva muuttumassa

  Ninja
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  3.6
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  4
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Huonoa asiakaspalvelua

  Tilasin ja maksoin, tuli lähetys joka oli jollekin toiselle...
  Kömpelö aspan viesti jossa vaan todettiin että palautatko näillä tiedoilla siitä samantien?
  Ei ollut helposti - koodia eikä suoraan palautusmahdollisuutta koska ilmeisesti eivät ymmärrä, ettei muulla tavoin voi pkt automaatista palautella...
  No, siitä sitten erikseen postin toimipisteelle hoitamaan asiaa.
  Meni aikaa, vaivaa ja rahaa. Ja miksi? Ninjan pöljän asiakaspalvelun takia.
  En tilaa toiste.

  : Johanna 06-07-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Ninja

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Ninja luotettava yritys?

  Ninja on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3.6/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Ninja tarjoaa?

  Ninja on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on .

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Ninja-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.