Designerkellot

Kaikki arvostelut

Designerkellot

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Designerkellot

Yksi melkeinpä kaikkia ihmisiä yhdistävistä asioista on se, että me arvostamme aikaa. Niinpä ei ole mikään yllätys, että aina modernien kellojen keksimisestä lähtien olemme antaneet niille paljon arvoa. Ihmiset ovat käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa keksiäkseen, miten luoda mahdollisimman hyviä laitteita ajan mittaamiseen. Hyvä kello on sekä tarkka että elegantti, ovat alan ihmiset päättäneet, ja niinpä kellojen ympärille on kasvanut suuren kokoluokan markkinakulttuuri. Internetvallankumouksenmyötä myös kelloseppien tuotokset ovat tulleet muutamien napinpainallusten päähän DesignerKellot.fi kaltaisille sivustoille. Tässä lyhyessä yhteenvedossa saat tietää, mikä DesignerKellot on, mitä se tekee ja mitä mieltä yrityksen asiakkaat ovat siitä. Yritykset jättävät tietysti mielellään asiakasarvosteluja näkyviin myös omille verkkosivuilleen, mutta tällaiset arvostelut ovat ymmärrettävästi puolueellisia. Niinpä onkin hienoa, että voimme kokoontua yritysten ulkopuolisille sivuille jakamaan konkreettista tietoa yrityksistä. Lue siis ohesta DesignerKellot-yrityksen asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja jätä halutessasi myös oma kommenttisi!

Tietoa yrityksestä DesignerKellot
DesignerKellot on vuonna 2007 perustettu pohjoismaalainen, tarkemmin sanottuna tanskalainen yritys, joka erikoistuu rannekellojen verkkomyyntiin. Koska yrityksellä on takanaan jo reilusti yli kymmenen vuotta kokemusta, ei liene suurikaan yllätys, että se nostaa esiin olevansa yksi Tanskan vanhimmista verkkokaupoista. DesignerKellot.fi toimii kuten mikä tahansa muukin verkkokauppa: asiakas saa selata tuotteita ja mahdollisia alennuksia vapaasti verkkosivujen kautta ja sopivan tuotteen iskiessä silmään hän voi lisätä sen virtuaaliseen ostoskoriinsa ja viimeistellä tilauksen. DesignerKellot toimittaa koko Suomen alueelle.

DesignerKellot – tuotteet ja palvelut
DesignerKellot on rannekellojen jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että myynnissä olevat kellot eivät ole yrityksen itsensä tuottamia, vaan he ostavat kelloja, jotka on tuotettu muualla, ja myyvät ne sitten edelleen samaan tapaan kuin useimmat kultasepänliikkeet. Yritys on muun muassa Hugo Bossin, Tommy Hilfigerin ja Invictan kellojen valtuutettu jälleenmyyjä. Lisäksi DesignerKellot maahantuo EU-alueelta kelloja muilta valtuutetuilta maahantuojilta. Näin tehdään siksi, että vaikka kellot olisi tuotettu EU-alueen ulkopuolella, saa DesignerKellot ostettua ne sisämarkkina-alueen piirissä ja siten kykenee tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen halvempia hintoja kuin suoraan kolmansista maista maahantuomalla. Edellä mainittujen merkkien lisäksi Designerkellot-valikoimaan kuuluu muun muassa merkkejä kuten Ingersoll, Emporio Armani, MVMT, Citizen ja Kronaby. Kellot on jaoteltu verkkosivuilla merkeittäin, mutta niitä voi halutessaan tarkastella myös kategorioissa "miesten rannekellot" ja "naisten rannekellot". Jo tavallisten rannekellojen katseluun voi kuluttaa hyvän tovin, mutta on syytä nostaa esiin myös se, että DesignerKellot myy myös älykelloja ja sukelluskelloja.

DesignerKellojen tilaaminen
DesignerKellot toimittavat tuotteitaan ympäri Pohjoismaita, Suomi mukaan lukien. Kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta, lähtee tuote yrityksen varastolta Tanskasta nopeaan tahtiin, minkä vuoksi tehtyyn tilaukseen ei yleensä ole mahdollista tehdä muutoksia sen vahvistamisen jälkeen. Maksuvaihtoehtoina DesignerKellot tarjoaa muun muassa Klarna- ja korttimaksua. Tilausta tehdessä voi myös ilmoittaa, haluaako tilauksen kotiinkuljetuksena vai noutaako asiakas sen itse noutopisteeltä. Jälkimmäisessä tapauksessa yritys ei veloita toimituskuluja (huomaathan kuitenkin varmistaa ajankohtaisimmat tiedot yritykseltä itseltään), kun taas kotiinkuljetuksesta peritään erillinen toimitusmaksu.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä DesignerKellojen asiakkailta
Toivottavasti sait edeltävästä yhteenvedosta hyödyllistä tietoa ja materiaalia päätöksentekoon, kun etsit itsellesi sopivaa kellokauppaa netissä. Tutustu rohkeasti myös ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin, joiden tarkoituksena on antaa sinulle maanläheisempää, konkreettisempaa tietoa kuin meidän on sinulle mahdollista tarjota. Onko sinulla itselläsi kokemusta DesignerKelloista? Jos näin on, jätäthän oheen omat risusi ja ruususi yritykselle. Näin voit omalta osaltasi helpottaa sinun jälkeesi tulevien lukijoiden matkaa verkkokauppojen viidakossa. Kiitämme sinua jo etukäteen kokemuksiesi jakamisesta!