SuomiArvostelut

  Arvostelut Designerkellot

  Yksi melkeinpä kaikkia ihmisiä yhdistävistä asioista on se, että me arvostamme aikaa. Niinpä ei ole mikään yllätys, että aina modernien kellojen keksimisestä lähtien olemme antaneet niille paljon arvoa. Ihmiset ovat käyttäneet paljon aikaa ja vaivaa keksiäkseen, miten luoda mahdollisimman hyviä laitteita ajan mittaamiseen. Hyvä kello on sekä tarkka että elegantti, ovat alan ihmiset päättäneet, ja niinpä kellojen ympärille on kasvanut suuren kokoluokan markkinakulttuuri. Internetvallankumouksenmyötä myös kelloseppien tuotokset ovat tulleet muutamien napinpainallusten päähän DesignerKellot.fi kaltaisille sivustoille. Tässä lyhyessä yhteenvedossa saat tietää, mikä DesignerKellot on, mitä se tekee ja mitä mieltä yrityksen asiakkaat ovat siitä. Yritykset jättävät tietysti mielellään asiakasarvosteluja näkyviin myös omille verkkosivuilleen, mutta tällaiset arvostelut ovat ymmärrettävästi puolueellisia. Niinpä onkin hienoa, että voimme kokoontua yritysten ulkopuolisille sivuille jakamaan konkreettista tietoa yrityksistä. Lue siis ohesta DesignerKellot-yrityksen asiakkaiden jättämiä arvosteluja ja jätä halutessasi myös oma kommenttisi!

  Tietoa yrityksestä DesignerKellot

  DesignerKellot on vuonna 2007 perustettu pohjoismaalainen, tarkemmin sanottuna tanskalainen yritys, joka erikoistuu rannekellojen verkkomyyntiin. Koska yrityksellä on takanaan jo reilusti yli kymmenen vuotta kokemusta, ei liene suurikaan yllätys, että se nostaa esiin olevansa yksi Tanskan vanhimmista verkkokaupoista. DesignerKellot.fi toimii kuten mikä tahansa muukin verkkokauppa: asiakas saa selata tuotteita ja mahdollisia alennuksia vapaasti verkkosivujen kautta ja sopivan tuotteen iskiessä silmään hän voi lisätä sen virtuaaliseen ostoskoriinsa ja viimeistellä tilauksen. DesignerKellot toimittaa koko Suomen alueelle.

  DesignerKellot – tuotteet ja palvelut

  DesignerKellot on rannekellojen jälleenmyyjä. Tämä tarkoittaa sitä, että myynnissä olevat kellot eivät ole yrityksen itsensä tuottamia, vaan he ostavat kelloja, jotka on tuotettu muualla, ja myyvät ne sitten edelleen samaan tapaan kuin useimmat kultasepänliikkeet. Yritys on muun muassa Hugo Bossin, Tommy Hilfigerin ja Invictan kellojen valtuutettu jälleenmyyjä. Lisäksi DesignerKellot maahantuo EU-alueelta kelloja muilta valtuutetuilta maahantuojilta. Näin tehdään siksi, että vaikka kellot olisi tuotettu EU-alueen ulkopuolella, saa DesignerKellot ostettua ne sisämarkkina-alueen piirissä ja siten kykenee tarjoamaan suomalaisille asiakkailleen halvempia hintoja kuin suoraan kolmansista maista maahantuomalla. Edellä mainittujen merkkien lisäksi Designerkellot-valikoimaan kuuluu muun muassa merkkejä kuten Ingersoll, Emporio Armani, MVMT, Citizen ja Kronaby. Kellot on jaoteltu verkkosivuilla merkeittäin, mutta niitä voi halutessaan tarkastella myös kategorioissa "miesten rannekellot" ja "naisten rannekellot". Jo tavallisten rannekellojen katseluun voi kuluttaa hyvän tovin, mutta on syytä nostaa esiin myös se, että DesignerKellot myy myös älykelloja ja sukelluskelloja.

  DesignerKellojen tilaaminen

  DesignerKellot toimittavat tuotteitaan ympäri Pohjoismaita, Suomi mukaan lukien. Kun asiakas tekee tilauksen verkkokaupasta, lähtee tuote yrityksen varastolta Tanskasta nopeaan tahtiin, minkä vuoksi tehtyyn tilaukseen ei yleensä ole mahdollista tehdä muutoksia sen vahvistamisen jälkeen. Maksuvaihtoehtoina DesignerKellot tarjoaa muun muassa Klarna- ja korttimaksua. Tilausta tehdessä voi myös ilmoittaa, haluaako tilauksen kotiinkuljetuksena vai noutaako asiakas sen itse noutopisteeltä. Jälkimmäisessä tapauksessa yritys ei veloita toimituskuluja (huomaathan kuitenkin varmistaa ajankohtaisimmat tiedot yritykseltä itseltään), kun taas kotiinkuljetuksesta peritään erillinen toimitusmaksu.

  Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä DesignerKellojen asiakkailta

  Toivottavasti sait edeltävästä yhteenvedosta hyödyllistä tietoa ja materiaalia päätöksentekoon, kun etsit itsellesi sopivaa kellokauppaa netissä. Tutustu rohkeasti myös ohesta löytyviin asiakasarvosteluihin, joiden tarkoituksena on antaa sinulle maanläheisempää, konkreettisempaa tietoa kuin meidän on sinulle mahdollista tarjota. Onko sinulla itselläsi kokemusta DesignerKelloista? Jos näin on, jätäthän oheen omat risusi ja ruususi yritykselle. Näin voit omalta osaltasi helpottaa sinun jälkeesi tulevien lukijoiden matkaa verkkokauppojen viidakossa. Kiitämme sinua jo etukäteen kokemuksiesi jakamisesta!

  Designerkellot
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Designerkellot

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Designerkellot luotettava yritys?

  Designerkellot on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Designerkellot tarjoaa?

  Designerkellot on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Designerkellot-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.