SuomiArvostelut

  Arvostelut Biotakka-Shop

  Haluaisitko nauttia takkatulen loimusta kotonasi tai ehkäpä pimenevistä syysilloista pihallasi? Haluaisitko toimia takan valinnassa mahdollisimman ekologisesti tai tarvitsetko apua siinä, kuinka valita juuri oikeanlainen takka tarpeisiisi. Näissä asioissa Biotakka-Shop voi auttaa sinua. Jätä arvostelu Biotakka-Shopista ja näin muutkin näkevät olitko tyytyväinen tämän yrityksen tuotteisiin vai jäikö jotain toivomisen varaa.

  Tietoa Biotakka-Shopista

  Biotakka-Shopista voit ostaa korkealaatuisia sisustustakkoja ja koristetulia verkosta. Biotakka-Shopin sisutustakat käyttävät suurimmaksi osaksi polttoaineena bioetanolia, mutta tarjolla on myös sähköllä ja kaasulla toimivia takkoja. Biotakka-Shop on lähtöisin Tanskasta ja on tällä hetkellä johtava sisutustakkojen myyjä. Biotakka-Shopin ovat perustaneet Casper Langg ja Cristoffer Mortensen vuonna 2011. Yrityksen periaatteena on tarjota asiakkaille parhaimmat ratkaisut bioetanolilla toimivista koriste- ja sisustustakoista ja yritykselle on tärkeää ottaa huomioon asiakkaan henkilökohtaiset tarpeet ja toiveet.

  Biotakka-Shop pyrkii tarjoamaan nopeaa palvelua ja edullisia hintoja, jotka se saavuttaa pienillä varastointi- ja vuokrakuluilla. Kaikille biotakoille tarjotaan hintatakuu, ja tämä on todisteena yrityksen tarjoamista matalista hinnoista.

  Voit tutustua Biotakka-Shopin tuotteisiin heidän nettisivujensa kautta, mistä löydät paljon kuvia, videoita ja lisätietoja tuotteista. Suomen lisäksi tanskalaisyritys myy tuotteitaan myös muualle Eurooppaan muun muassa Iso-Britanniaan, Ranskaan, Espanjaan, Ruotsiin, Norjaan, Saksaan, Puolaan ja Alankomaihin. Koska yrityskin sijaitsee Tanskassa, sijaitsee heidän toimistonsa Aalborgissa, Pohjois-Jyllannissa, mistä löydät myös yrityksen esittelytilan.

  Biotakka-Shopin tuotteet

  Biotakka-Shop tarjoaa kiinteitä takkoja, kuten seinään ja kattoon kiinnitettäviä takkoja, vapaasti seisovia takkoja, esimerkiksi pöytäbiotakkoja, etanolilla toimivia puukamiinoja, takkoja ulkokäyttöön, sisäänrakennettuja takkoja ja automaattisia bioetanolipolttimoja. Biotakka-Shop myy myös takkoihin tarvittavia lisätarvikkeita esimerkiksi bioetanolia, koristeita, hajusteita, suojalaseja ja aloituspakkauksia. Biotakka-Shop myy myös puulämmitteisiä takkoja, Opti-Myst takkoja, sähkötakkoja ja kaasutakkoja. Biotakka-Shop tarjoaa muun muassa seuraavia tuotemerkkejä Cocoon Fires, Dimplex, Heatstrip, Safretti, Vento Nordic, Foco, Icon Fires, Magic Fire, Planika, Global by Dru, Muztag, Happy Cocooning, Hein & Haugaard, Xaralyn, Ebios Fire, ja Spartherm.

  Biotakka-Shop tarjoaa kotisivuillaan oppaita biotakoille, sähkötakoille, kaasutakoille ja opti-myst takoille. Oppaiden avulla löydät ohjeet jokaiselle takalle ja sille, mikä juuri sinua kiinnostaa ja mikä on sinulle oikea takkavaihtoehto. Oppaiden avulla löydät juuri sinulle sopivan täydellisen takan. Oppaita voi käyttää ennen tai jälkeen takan oston ja ne tarjoavat tietoa esimerkiksi takan asennuksesta ja täytöstä. Oppaat kertovat, miten takka asennetaan ja miten turvallisesti täyttää takka polttoaineella, miten takka sytytetään ja sammutetaan turvallisesti ja takan puhdistuksesta. Oppaiden avulla kuluttaja voi toimia mahdollisimman ympäristöystävällisesti ja löytää tietoa esimeriksi siitä, kuinka suuri huoneen tulee olla, jotta taka toimii optimaalisesti. Biotakka-Shopin kotisivuilla voit myös tilata online-esityksen, jossa yrityksen työntekijät kertovat sinulle tuotteistaan verkon välityksellä.

  Biotakka-Shopin palvelut

  Biotakka-Shop tarjoaa ilmaisen kustannuksen asiakkaille, joiden tilauksen arvo on yli 200 euroa. Mikäli tilauksesi arvo on alle 200€, maksat toimituskuluja 9€. Koska Biotakka-Shopin tuotteet voivat olla suuria, toimitetaan kaikki yli 35kilon painoiset tilaukset suoraan kotiovellesi. Pienemmät tuotteet toimitetaan lähimpään Postin toimipisteeseen. Biotakka-Shopin tilaukset Suomessa toimittaa GLS. Toimitusten keskimääräinen toimitusaika on 3-5 arkipäivää. Erityistakkojen tilausaika on hieman pidempi, 15-30 arkipäivää. Biotakka-Shop tarjoaa myös mittatilaustakkoja, jolloin asiakas voi vaikuttaa sen väriin ja kokoon. Toimitusaika sovitaan näissä tapauksissa aina erikseen. Kun olet tehnyt tilauksen Biotakka-Shopista voit seurata tilaustasi sähköpostiisi lähetettävän tilausseurantakoodin avulla. Mikäli jokin tuotteista on loppuunmyyty, voi sitä hyvinkin mahdollisesti saada tilattua lisää, kunhan vain olet yhteydessä Biotakka-Shopin asiakaspalveluun. Tällaisessa tilanteessa toimitusaika tuotteelle vaihtelee 4-30 päivän välillä.

  Biotakka-Shop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Biotakka-Shop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Biotakka-Shop luotettava yritys?

  Biotakka-Shop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Biotakka-Shop tarjoaa?

  Biotakka-Shop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Biotakka-Shop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.