meistä

Kansallinen kokemussivusto Isossa-FI!

BritainReviews on erinomainen paikka jakaa ja löytää rehellisiä arvosteluja ja aitoja kokemuksia eri yrityksistä. Tarjoamme puolueettomia ja luotettavia arvioita ympäri maailman, jotta voisit tehdä valistuneita ostopäätöksiä. Tutustu yrityksen todelliseen luonteeseen ennen ostoa välttyäksesi ikäviltä yllätyksiltä.

Olemme ylpeitä kuuluvamme ReviewsInternationalin® verkostoon, joka edistää aktiivisesti läpinäkyvyyttä yli 30 maassa. Nykyajan markkinoilla, joissa suurin osa ihmisistä näkee läpi valheelliset myyntipuheet, rehellisyys on meidän mielestämme avainasemassa. Jaa positiiviset kokemuksesi meidän kanssamme ja anna luotettavien yritysten loistaa.

Tutustu asioihin syvemmin kanssamme. Puhelinliittymä saattaa näyttää houkuttelevalta, mutta entä sen toimivuus sinun alueellasi? Kuntosalijäsenyys voi olla edullinen, mutta onko se liian täynnä, kun haluat mennä treenaamaan? Vai harkitsetko ostoksia uudessa vaatekaupassa, etkä ole varma sen luotettavuudesta? Arviointialustallamme löydät kaikki tarvitsemasi tiedot päätöksenteon tueksi.

Taattuja ja todennettuja yrityksiä

BritainReviewsilla varmistamme, että kaikki alustallamme olevat yritykset ovat aitoja ja luotettavia. Otamme heihin yhteyttä ja tarkistamme heidän tiedot varmistaaksemme heidän uskottavuutensa. Tämä varmennusprosessi ei vaikuta arvioihin, jotka perustuvat yksinomaan asiakkaiden kokemuksiin. Varmennetut yritykset osoittavat avoimuutensa ja luotettavuutensa, ja ne merkitään erikseen. Mikä tahansa yritys voi ottaa meihin yhteyttä saadakseen hyötyä tästä varmennuksesta, mikä tekee verkko-ostamisesta turvallisempaa ja miellyttävämpää kaikille käyttäjillemme.

BritainReviews parantaa ostokokemustasi

Alustallamme käsitellään monenlaisia yrityksiä verkkokaupoista rahoitusyhtiöihin ja autopalveluihin. Jokainen kategoria on jaettu pienempiin osiin, jotta löydät helposti arvosteluja juuri sinua kiinnostavista palveluista. Olipa kyseessä terveys, talous tai seuraava lomasi, meillä on jokaiselle mielenkiinnon kohteelle oma viihtyisä nurkka. Päätöksentekosi on nyt helpompaa kuin koskaan!

BritainReviews on tukenasi, arvostettu kuluttaja!

  • Yksi suurimmista arvostelualustoista
  • Yhteisömme on voimamme: aktiiviset käyttäjät kirjoittavat innoissaan arvosteluja tänne
  • Tutustu laajaan valikoimaan tuotteita ja palveluita asiakasarvostelujen avulla
  • Hyödynnä yritysprofiileista, videoarvosteluista ja yritysten yksityiskohtaisista analyyseista

Sloganeja on kaikkialla, mutta ne voivat myös olla harhaanjohtavia. Siksi tähtäämme selkeämmille ja läpinäkyvämmille markkinoille, joissa voit kuulla muiden asiakkaiden aitoja kokemuksia. Lue lisää alustastamme!

Aidot ja oikeudenmukaiset arvostelut

BritainReviewsilla olemme ylpeitä aitojen asiakasarvostelujen julkaisemisesta. Prosessimme takaa jopa 99 % aitouden, ja harvoissa tapauksissa poistamme asiakkaan arvostelun eheyden säilyttämiseksi. Lisäksi käytämme edistyneitä ohjelmistoja arvostelujen alkuperän jäljittämiseen varmistaaksemme, että ne tulevat oikeilta käyttäjiltä. Itsenäisyytemme on vahvuutemme; luotamme todellisten asiakkaiden kirjoittamiin arvosteluihin. Arvostamme sekä kiitosta että kritiikkiä, sillä ne motivoivat yrityksiä menestymään. Myös perustellut negatiiviset arvostelut julkaistaan. Usein alustamme toimii viestintäkanavana tyytymättömän asiakkaan ja kyseisen yrityksen välillä, mikä johtaa ratkaisuihin ja uusiin kokemuksiin jokaisen palautteen kautta.

Tavoitteenamme on tarjota aitoja ja riippumattomia arvosteluja

Uskomme, että asiat on parasta kutsua niiden oikeilla nimillä. Tavoitteenamme on julkaista rehellisiä ja ennen kaikkea riippumattomia arvosteluja, jotta saisit selkeän kuvan ennen ostoa. Varmistamme, että kaikki arvostelut ovat oikeiden ihmisten kirjoittamia, eivät robottien. Emme suosita yhtäkään yritystä ja korostamme oikeudenmukaisuutta. Luottamuksesi meihin on meille tärkeintä, minkä vuoksi arvostamme rehellisiä ja hyödyllisiä arvioita. Ota yhteyttä, jos jokin tuntuu hyödyttömältä tai haitalliselta.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme

Jos sinulla on kysyttävää, tarvitset apua tai haluat antaa palautetta, kuulemme mielellämme! Ota yhteyttä yhteystietosivumme kautta, niin joku tiimistämme palaa asiaan pian. Palautteesi auttaa meitä tekemään BritainReviewsista paremman paikan kaikille, joten älä epäröi ottaa yhteyttä!

Ota yhteyttä:

Yleiset tiedustelut: info@reviews-international.com
Tuki: support@reviews-international.com

Osoite:
Kansainväliset arvostelut
Brouwersgracht 238
1013 HE Amsterdam
Alankomaat
Kaupparekisteri: NR. 63579677 Kamer van Koophandel
TUNNUSNUMERO: NL8552.99.861B01

Ota yhteyttä tiimiimme

Haluatko tietää lisää alustamme taustasta? Pyydämme sinua ottamaan yhteyttä tiimiimme saadaksesi lisätietoja. He ovat toimittajia, sisällön arvioijia ja markkinointiasiantuntijoita, jotka tuovat kaiken eloon.

Tiimimme jäsenet ovat monilahjakkaita ammattilaisia, jotka ovat taitavia monissa tehtävissä. He hiovat sisältöä huolellisesti tarkkuuden varmistamiseksi ja johtavat myös markkinointialoitteitamme. Nämä ainutlaatuiset taidot auttavat meitä tarjoamaan huippuluokan sisältöä ja vuorovaikuttamaan merkityksellisesti yleisömme kanssa. Ota yhteyttä uskomattomaan tiimiimme saadaksesi lisää tietoa!

Henk Meyer

Sähköposti: henk@reviews-international.com
Henk Meyer on toimitusjohtajamme ja Reviews-Internationalin perustaja. Henk tuo mukanaan merkittävää kokemusta alan toiminnasta. Hän on omistautunut innovaatiolle ja tarjoaa arvokkaita näkemyksiä. Yhdessä lahjakkaiden toimittajien, sisällön arvioijien ja markkinointiasiantuntijoiden tiimin kanssa hän kehittää jatkuvasti alustamme ominaisuuksia ja ohjaa meidät kohti uusia tavoitteita. Ota yhteyttä tiimiimme, mukaan lukien Henk, saadaksesi lisätietoja tästä intohimosta ja asiantuntemuksesta.

Beata Fiedziukiewicz

Sisällön lisäykset: beata@reviews-international.com
Beata on toimittaja, jolla on monipuolinen akateeminen ja ammatillinen tausta. Kirjallisuuden tutkinnon suorittaneena hän on kehittänyt kriittistä ajattelua ja viestintätaitoja, joiden avulla hän analysoi tehokkaasti kirjoitettuja tekstejä. Monikielisyytensä ansiosta hänellä on erityisiä editointitaitoja, jotka mahdollistavat työskentelyn erilaisten kirjallisten tyylien ja kulttuuristen vivahteiden parissa. Beata on intohimoinen matkailusta, kulttuureista, ruoan ja kosmetiikan kemiasta, terveellisistä elämäntavoista ja luonnonlääketieteestä. Hänen intohimonsa ja kokemuksensa tekevät hänestä erinomaisen toimittajan, joka voi parantaa mitä tahansa tekstiä.

Jorge Calvo Macho

Sähköposti:  jorge@reviews-international.com
Jorge on taitava ja omistautunut toimittaja. Kielellisen luovuuden ja yksityiskohtiin keskittyvän intohimonsa ansiosta hän on korvaamaton voimavara. Jorge ei vain puhu useita kieliä, vaan hänen koulutus- ja työkokemuksensa tekevät hänestä täydellisen toimittajan. Jorge on kokenut sisällön tuottaja, ja hänen laaja kokemuksensa editoinnista ja oikolukemisesta näkyy hänen projekteissaan. Hänen huomionsa yksityiskohtiin, vahvat viestintätaitonsa ja kykynsä parantaa sisällön selkeyttä ja yhtenäisyyttä tekevät hänestä arvokkaan osan tiimiämme.

Mo Maghsoudi

Sähköposti: mo@reviews-international.com
Mo Maghsoudi on monien suosikkiluokkien sisältöjohtaja, sisällön arvioija ja markkinointipäällikkö. Yli seitsemän vuoden kokemus kirjailijana ja toimittajana tekee hänestä taitavan ammattilaisen. Hän on erityisesti erikoistunut verkkokauppoihin, sähköiseen kaupankäyntiin, televiestintään ja verkkopalveluihin. Lisäksi Mo on kiinnostunut ruokavaliosta, kuntoilusta ja terveydestä. Hänen monipuolinen asiantuntemuksensa tuo arvokasta osaamista tiimiimme!

Opas älykkääseen ja turvalliseen verkkokauppaan

Tarjoamme enemmän kuin vain paikan kirjoittaa arvosteluja yrityksistä. Blogistamme löydät hyödyllisiä osto-oppaita, yritysarvioita ja arvosteluja, jotka auttavat tekemään viisaita valintoja. Tarjoamme myös helppolukuisia "miten" artikkeleita ja vinkkejä turvallisen nettiselailun varmistamiseksi. Haluamme tehdä verkko-ostosmatkastasi tietoisen ja huolettoman!

Yrityksille

Haluatko tuoda esille asiakasarvostelujasi? Hae yrityksen sivua BritainReviewsissa! Se on loistava tilaisuus korostaa riippumattomalla ja luotettavalla alustalla tuotteidesi ja asiakaspalvelusi erinomaisuutta. Ota yhteyttä tai katso lisätietoja yrityksemme sivulta ja ala jakaa asiakkaidesi kokemuksia sinusta!