House of Brandon

Kaikki arvostelut

House of Brandon

19% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen... text

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

S
Sandra
Erittäin nopea toimitus 👍🏽Lue lisää
O
Oskari
Toimitus hidas, farlur ihan eri näköiset kuin kuvassa ja hajosivat lähes heti käteen. Halpis kiinalaatua kalliimmalla. Älä osta mitään. Palautuksesta tai rahojen palautuksesta ei tietoakaan, kukaan...Lue lisää
A
Analyytikko
Asiakaskokemus on kaikki kaikessa, ja vastoin alan trendejä Tommi & co ovat onnistuneet saamaan liikevaihdon -20% laskuun verkkokaupassa, uskon että lasku jatkuu vielä pitkään kunnes rahat lopp...Lue lisää
P
Pettynyt laatuun
Housujen laatu surkea. Eivät vastaa kuvassa olevaa tuotetta. Ilmankos sivuilla ei ole tuotteiden alapuolella arvostele painiketta:D Sama kun tilaisi kiinasivuiltaLue lisää
K
Köyhän miehen Folke West
Ylimielistä palvelua ja rahoja ei saa takaisin millään. Enkä ihmettele kun katsoo firman talouslukuja. Älä siis osta. Firman toinen omistaja ttttommi kuulemma suututtaa kaikki häiriintyneillä sähk...Lue lisää

Kaikki arvostelut (26)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Nopea toimitus

  Erittäin nopea toimitus 👍🏽


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Farkut

  Toimitus hidas, farlur ihan eri näköiset kuin kuvassa ja hajosivat lähes heti käteen. Halpis kiinalaatua kalliimmalla. Älä osta mitään. Palautuksesta tai rahojen palautuksesta ei tietoakaan, kukaan ei vastaa. En käytä enää ikinä.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Ei ihme että Liikevaihto laskee

  Asiakaskokemus on kaikki kaikessa, ja vastoin alan trendejä Tommi & co ovat onnistuneet saamaan liikevaihdon -20% laskuun verkkokaupassa, uskon että lasku jatkuu vielä pitkään kunnes rahat loppuvat tai pankki alkaa perimään saataviaan, nimittäin omavaraisuus on -7% joka kertoo että Fashion Trade Scandinavia Oy (House of Brandon) omaa huonon taloustilanteen. Tämä johtuu omistajien ja johdon osamaattomuudesta sekä piittaamattomuudesta asiakkaista. Palautuksien "kadottaminen" esimerkiksi kertoo todella epätoivoisesta tavasta rahoittaa omistajien elämää joka ei vastaa ollenkaan yrityksen tuottaman arvon edellyttämää tasoa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Pettynyt laatuun

  Housujen laatu surkea. Eivät vastaa kuvassa olevaa tuotetta. Ilmankos sivuilla ei ole tuotteiden alapuolella arvostele painiketta:D

  Sama kun tilaisi kiinasivuilta


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijarifirma

  Ylimielistä palvelua ja rahoja ei saa takaisin millään. Enkä ihmettele kun katsoo firman talouslukuja. Älä siis osta.
  Firman toinen omistaja ttttommi kuulemma suututtaa kaikki häiriintyneillä sähköpostitappeluillaan.

  Ei Amerikan matka parantanut liikevaihtoa, katsotaan miten Afrikan safari näkyy 2021 luvuissa. Luisussa on, mahtaa hormini-ttttommi olla paineissa :D


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Alaarvoinen verkkokauppa

  Tein tilauksen viime keväänä House of Brandon verkkokaupasta, palautin yhden tuotteen kolmesta, mutta useista viesteistä huolimatta en ole rahoja saanut takaisin.

  Vaikuttaa petokselta koko firma!!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Viimeinen kerta täällä

  En saanut rahojani takaisin palautuksesta ja ylimielistä kohtelua.
  Miksi kukaan ostaisi tälläisestä huijaripaikasta yhtään mitään kun on Zalandoa ym. luotettavia nettikauppoja.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  On kyllä surkea verkkokauppa

  House of Brandon on kyllä surkein vaatekauppa netissä, kerran ostin ja oli viimeinen kerta!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  VAROKAA!!

  Olkaa varovaisia jos menette vahingossa ostamaan houseofbrandon.com verkkokaupasta. Kannattaa käyttää luottokorttia, koska luottokortti yhtiö vastaa tapauksista joissa yritys menee konkurssiin. House of Brandon tapauksessa konkurssi on vain ajan kysymys. Sen verran hei kosti on hoidettu taloutta.

  Itsellä jäi palautuksesta rahat saamatta, asiakaspalvelu on surkeaa ja osaavat kyllä huijata lahjakkaasti.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Oma pääoma miinuksella, älä osta

  Oma pääoma on näköjään painunut jo miinukselle tilinpäätöksessä.
  Ei ihme ettei rahoja kuulu takaisin palautuksista. Älä osta täältä.

  Tarkoitatko 2019? 2020 on (TAAS) myöhässä, odotan rumia lukuja 2020 vuodelta. Konkurssi odottaa. Eli älä osta mitään täältä, kohta et saa edes tuotetta etkä palautusta.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Älä osta täältä!

  Uskomattoman luokatonta ja ylimielistä asiakaspalvelua Tommi Kumpuniemeltä. Herran huvia on ilmeisesti suututtaa kaikki, myös mainonnan eettinen neuvosto.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huijarifirma!!

  Älä osta, et saa rahoja takaisin jos palautat. Konkurssikypsä paska lafka jonka toinen omistaja on narsisti

  Totta joka ja sana, tiedän ja tunnen.


Muut katsoivat

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste
Matkavaruste
2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood
Banggood
1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra
Meritta Bra
3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

House of Brandon

Jokainen rakastaa uusien asujen pukemista päälle ja niiden näyttelemistä ystävilleen ja tuttavilleen ja on aina hyvä asia tasapainottaa laatu tyylin kanssa. House of Brandonilla on kaikki, jota etsit yhden katon alla. Se on Suomen maailmanlaajuisesti johtava verkkokauppa, joka pyrkii pysymään etusijalla yhä kasvavien online-vaatekauppojen joukossa. House of Brandon antaa sinulle yksilöllisen kokemuksen nopeilla pakkaus- ja toimitusajoilla, ystävällisellä asiakaspalvelulla ja helppokäyttöisellä verkkosivustolla, josta löydät kaikkea takeista paitoihin, sukkiin ja kosmetiikkaan sekä lasten vaatteisiin. Voit löytää kaikki muodin tarpeesi huippumerkeiltä, yhdestä paikasta.

Tietoa
House of Brandonin verkkosivusto tarjoaa laajan valikoiman vaatteita monelta eri merkiltä, joihin pääset käsiksi vain yhdellä klikkauksella. Sivusto tarjoaa valikoiman takkeja, mekkoja, huppareita, farkkuja, sukkahousuja, uima-asuja, paitoja, housuja, pitkähihaisia paitoja ja paljon muuta. Löydät sivustolta myös merkkejä kuten Tommy Hilfiger, Calvin Klein Underwear, Happy Holly, Syperdry ja kourallisen muita. 

He tarjoavat myös suuren valikoiman kosmetiikkaa kuten meikkivoiteita, peitevoiteita, puutereita, huulipunia, -voiteita ja -kiiltoja, ripsivärejä, luomivärejä, silmänrajauskyniä ja monia muita huippumerkeiltä kuten L'Oreal Paris, MaxFactor,Maybelline, jne. 

He tarjoavat lisävarusteita kaikille sukupuolille ja kaiken ikäisille. Näitä lisävarusteita ovat muun muassa hatut, huivit, laukut, vyöt, hansikkaat jne. Voit löytää valikoiman merkkikenkiä sekä urheiluvaatetusta. Tämän lisäksi House of Brandonilla on myös hoitopakkauksia miehille. Tuotteita kuten kosteusvoiteita, hius- ja partavoiteita, vartalosuihkeita, partavesiä, suihkugeelejä sekä deodorantteja. 

Tarjolla on myös tuotteita lapsille, vaatteista lisävarusteisiin kuten aurinkolaseihin, kenkiin ja huiveihin.


House of Brandonin palvelut
House of Brandon tarjoaa ilmaiset palautukset 14 vuorokauden sisällä vaatteiden toimituksesta. Palautukset ovat nopeita ja helppoja sekä todella vaivattomia. Yritys toimittaa tilauksia jokaisena arkipäivänä ja antaa ilmaisen toimituksen yli 59€:n tilauksille. Toimitusajat vaihtelevat 1-6 arkipäivään, riippuen siitä missä maassa asustat. 

House of Brandon myy myös lahjakortteja, joiden arvo vaihtelee 50:stä 500:n euroon. Lahjakortteja voidaan käyttää kassalla syöttämällä koodi sen omaan kenttään, joka tulee lahjakortin mukana. Voit tehdä ostoksiasi ilman rekisteröitymistä asiakkaaksi, mutta asiat helpottuvat, jos teet oman käyttäjätilisi. Jäsenenä saat myös paljon hyviä etuja ja tarjouksia, joita et vierailijana muuten saisi. Tilaukset voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: luottokortti, PayPal tai verkkopankki. Suomessa voit käyttää myös Klarna-vaihtoehtoa, jolloin voit maksaa joustavasti erissä tai voit maksaa postiennakolla, jolloin maksat tilauksen vasta, kun haet sen postista. 

House of Brandonin voit löytää sosiaalisesta mediasta kuten Facebookista ja Instagramista jossa he postaavat päivityksiä uusista tuotteista ja antavat uusimmat uutiset sivustostaan. He kertovat asiakkailleen myös tulevista alennusmyynneistä, antaakseen asiakkaille etumatkan. Sivustolla on myös kattava FAQ-osio, josta saat kätevästi vastaukset kaikkiin kysytyimpiin kysymyksiin, kuten siihen, kuinka voit palauttaa tuotteesi helposti, joten sinun ei tarvitse ottaa yhteyttä asiakaspalveluun jokaisen ongelman ilmentyessä!

Valitukset, kiitokset ja vinkit
Oletko jo ostanut jotain House of Brandonin verkkokaupasta? Kerro meille, mitä olet mieltä kokemuksestasi tilauksesi kanssa. Saapuiko tilauksesi ajoissa vai myöhästyikö se? Sopiiko sivustolla kuvattu koko oikeasti oikein juuri sinulle? Millainen laatu oli ja kuinka se käyttäytyi pesun jälkeen, tuntuiko kangas samalta? Jätä arviosi tälle sivustolle heidän asiakaspalvelustaan ja palautusehdoistaan sekä kokemuksestasi tämän yrityksen kanssa. Kirjoita arviosi kokemuksestasi, mielipiteestäsi, arviostasi ja ajatuksistasi liittyen House of Brandoniin. Kerro meille, jotta muutkin asiakkaat voivat päättää, onko shoppailu House of Brandonilla sen arvoista vai onko se vain ajan haaskausta.