SuomiArvostelut

  Arvostelut Makujakauppa

  Makujakauppa on keittiö- ja leivontatarvikeliike, joka pyrkii vastamaan keittiösi tarpeisiin, millaisia ne sitten ovatkaan. Sivustollamme tämän ja muiden yritysten asiakkaat saavat jättää vapaasanaista palautetta kokemuksistaan. Kannattaa ehdottomasti kiinnittää huomiota siihen, mitä muut ovat yrityksestä sanoneet, jotta saat tietää, haluatko itse asioida sen kanssa. Erityisen tärkeää arvostelujen lukeminen on Makujakaupan kaltaisten pienehköjen yritysten kohdalla, koska niistä voi muutoin olla vaikeaa saada riittävästi tietoa. Jos sinulla itselläsi on kokemuksia Makujakaupasta – hyvässä tai pahassa – niin jätäthän kommentin sivustollemme. Siitä on varmasti apua monille muille, jotka etsivät itselleen sopivaa keittiötarvikeliikettä.

  Tietoa Makujakaupasta

  Makujakauppa on vuonna 2017 perustettu verkkokauppa, jonka päämaja sijaitsee nykyisellään Uppsalassa, joka on yksi Ruotsin suurimpia taajama-alueita alle 100 kilometriä Tukholmasta pohjoiseen. Tämä pohjoismainen yritys toimittaa tuotteitaan suomalais-ruotsalaisen taustansa vuoksi juuri Suomeen ja Ruotsiin. Kotiinkuljetusta ei kuitenkaan nykyisellään ole vielä saatavissa. Tarkempaa tietoa verkkotilauksista löytyy luvusta Makujakaupan tuotteet ja palvelut. Vaikka yritys itsessään onkin tämän tietopaketin kirjoitushetkellä verrattain pieni, muodostaa se osan suurempaa ja Suomessakin varsin tunnettua Adlibris Aktiebolag (AB) -konsernia. Adlibris puolestaan on osa Bonnier AB -mediayhtiötä.

  OVERNIGHT CHALLENGE in ELECTRONIC STORE

  Makujakaupan tuotteet ja palvelut

  Yrityksen tuotevalikoima on sikäli monipuolinen, että siihen kuuluu sekä keittiön perusvarusteita että design-tuotteita. Erityisen hyvin design-tuotteet ovat edustettuina keittiöveitsien kategoriassa. Myös tuotetyyppien kirjo on laaja, mikä mahdollistaa monenlaisten keittiötarpeiden hoitamisen. Saatavilla on esimerkiksi keittiökoneita, kuten voileipägrillejä ja rasvakeittimiä, sekä muita keittiön ”suurempia hankintoja”, esimerkiksi paistinpannuja ja kattiloita. Täysimittaisia keittiökodinkoneita yritys ei tokikaan myy – olisihan niitä kovin vaikeaa laittaa postipakettiin ja kuljettaa ympäri Pohjoismaita. Sivuston pienemmän kokoluokan tuotteisiin kuuluvat muun muassa keittiöveitset ja piparkakkumuotit. Tarjolla on siis keittiön kriittisiä perusesineitä sekä tietysti leivontatarvikkeita aina pursottimista lähtien. Edellä mainittujen ja kaikkien muiden Makujakaupan tuotteiden toimitus on ilmainen, jos tilauksen suuruus on yli 49 euroa. Tämän summan alittavista tilauksista peritään 4,90 € toimituskulut, ja alle 10 euron tilauksille toimituskuluja tulee 9,90 €. Lisäksi tuotteissa on 30 päivän palautusoikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että voit palauttaa käyttämättömän ja myyntikuntoisen tuotteen 30 päivän kuluessa ja saada täyden korvauksen sen hinnasta. Tuotteen toimitukseen kuluva palautusmaksu kuitenkin lankeaa asiakkaan maksettavaksi. Kuten mainittua, on toimitus mahdollista Suomeen ja Ruotsiin. Huomaathan kuitenkin, että mikäli haluat toimituksesi Ruotsiin, kannattaa sinun käyttää yrityksen Ruotsiin kotoistettuja verkkosivuja. Lisäksi on huomionarvoista, että Makujakauppa ei valitettavasti kykene toimittamaan tilauksia Ahvenanmaalle. Toimitusajat ovat vaihtelevat ja riippuvat siitä, millaisia tuotteita tilaat. Asioidessasi verkkokaupassa voit valita maksutavaksi joko laskun, korttimaksun tai verkkopankin. Jos haluat saada tuotteen ensin ja maksaa vasta sitten, kannattaa maksutavaksi valita lasku, joka lähetetään sähköpostitse vasta tilauksen perille saapumisen jälkeen. Verkkomaksut toimivat Klarnan välityksellä ja järjestelmällä on SSL-sertifikaatti, joka toimii vakuutena luotetusta maksujärjestelmästä.

  Kiitoksia, kritiikkejä ja vinkkejä iHerbin asiakkailta

  Etenkin Makujakaupan kaltaisista pienehköistä yrityksistä on saatavilla vain vähän tietoa ja siksi on aivan erityisen tärkeää, että yrityksen asiakkaat jättävät sivustollemme arvosteluja. Jättämällä oman arvostelusi mahdollistat sen, että muut sivustollamme vierailevat saavat arvokasta ja autenttista tietoa esillä Makujakaupasta tai muista esittelemistämme yrityksistä. Jos sivustomme on osoittautunut sinulle hyödylliseksi, toivomme kovasti, että jätät arvostelun ja siten autat meitä jatkamaan työtämme sekä auttamaan yhä useampia sinun kaltaisiasi kuluttajia! Jos et tiedä, mitä kirjoittaisit, pohdi vaikka seuraavia kysymyksiä: Oliko verkkokaupassa helppo asioida? Oliko toimitus nopea ja mutkaton? Olitko tyytyväinen tuotteisiin itsessään? Käytitkö makujakauppa alennuskoodia? Miten mahdolliset palautukset hoituivat?

  Makujakauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (5)

  5.6
  40% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  5.2
  Palvelu
  rating
  5.2
  Hinnoittelu
  rating
  6.4
  Toimitus
  rating
  5.2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Supernopea toimitus

  Tilasin kolme posliinimukia, jotka tulivat hyvin pakattuina kolmen päivän päästä tilauksesta. Eli kaikki toimi paremmin kuin hyvin.

  : Leena Kaski03-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Yllätyin miten hienosti ja nopeasti kaikki sujui

  Halusin perua tilaukseni. Laitoin asiakaspalveluun viestin ja 5 minuutin päästä tuli ilmoitus, että asia hoidettu.

  : Ulla30-11-2020
  Ulla30-11-2020

  Ja lisäksi tieto; "mikäli olet jo maksanut tilauksesi, palauttaa Klarna tästä rahasi takaisin seitsemän arkipäivän sisällä. Muussa tapauksessa laskua ei muodostu."

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Astiat rikki, palautus/hyvitys tökki

  Osa astioista ei oltu pakattu suojaan lainkaan ja tulivat rikkinäisinä perille. Lupasivat lähettää uudet tilalle, mutta ei ole kuulunut. Palautin myös osan ja niistä rahoja ei ole kuulunut.Asiakaspalvelu oli nuivaa (ei mitään pahoittelua) ja ohjeita palauttamiseen sai kysyä useamman kerran ohjeiden ollessa liian niukat. Koko palautusprosessi oli epäsujuva ja rahojen/uusien tuotteiden odottelu jätti as.kokemuksen pakkaselle. Epäluotettava, ei jatkoon.

  : EH29-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Hyvitys kahteen kertaan vahingossa tilatuista punaviinilaseista, Essance

  Olen pyytänyt hyvitystä vaikka kuinka moneen kertaan,vaan ei tule.
  Ei tule muuta kuin ruuhkaa
  selitykseksi.
  Enää ei tule mitään selvitystä.
  Olen todella pettynyt. Tuotteet ja lasku tulivat tosi nopeasti

  : Päivi Koivunen 21-08-2020
  Päivi Koivunen21-08-2020

  Epäluotettava kauppa

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  3.5
  rating

  Huono ostokokemus

  Tilasin kahvinkeittimen vahingossa kahdesti. Huonot nettisivut. Soitin kysyäkseni toimintaohjeita. Minulle ohjeistettiin olla hakematta ylimääräistä kahvinkeitintä. Jouduin kuitenkin maksamaan 15e palautuskulut.

  : Kristiina Tolkki16-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Makujakauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Makujakauppa luotettava yritys?

  Makujakauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 5.6/10 tähteä, ja asiakkaista 40% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Makujakauppa tarjoaa?

  Makujakauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Makujakauppa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.