Eneba

Kaikki arvostelut

Eneba

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Eneba

Pelaaminen on aina vain suositumpaa ja konsoli sekä tietokone pelien markkinat kasvavat kovaa vauhtia. Pelaaminen ei enää ole pelkästään lasten harrastus vaan myös jokaisesta ikäluokasta löytyy aktiivisia pelaajia. Pelejä on nykyisin saatavilla monissa eri verkkopalveluissa, jokaiselle konsolille erikseen. Pelejä saa myös ostettua lähes jokaisesta päivittäistavara kaupasta tai peleille tarkoitetuista verkkokaupoista. Monet haluavatkin tilata pelinsä netistä. Tilaatko sinäkin pelisi verkosta? Silloin on hyvä tietää, mistä pelikaupasta tuotteita kannattaa ostaa. Voit selvittää asiaa tutustumalla verkkokauppaan ja sen valikoimaan. Toinen tapa on lukea muiden kuluttajien kirjoittama arvostelu verkkokaupasta. Aito kokemus tilausprosessista kertoo yleensä enemmän kuin se, mitä voit lukea kaupan sivuilta. Haluamme antaa sinulle mahdollisimman paljon tietoa erilaisista toimittajista ja tällä sivulla kerromme Eneba verkkokaupasta. Minkälaisesta yrityksestä on kyse ja mitä tuotteita se myy? Miten ostat Eneban kaupasta ja miten heihin saa yhteyttä? Voit lukemasi jälkeen tehdä oman päätöksen haluatko ostaa tuotteita heidän kaupastaan.

Tietoa Eneba
Eneba on pelaajien perustama yritys, joka on perustettu alunperin jo vuonna 2000 mutta muutaman yrityksen jälkeen se sai viimeisen muotonsa Eneba nimellä vuonna 2018. Tänä päivänä se on markkinapaikka, joka palvelee yli 5 miljoonaa aktiivista käyttäjää. Eneba kertoo sivuillaan tarjoavansa luotettavaa, turvallista ja vertaansa vailla olevaa kaupankäyntiä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Liettuassa Vilnassa ja sillä on noin 130 työntekijää sekä liikevaihtoa noin 10 miljoonaa euroa.

Tuotteet ja palvelut Eneba
Eneban verkkokauppa on laaja valikoima niin konsoli kuin tietokone pelejä. Valikoimassa on Xbox, PS ja Nintendo pelit sekä verkkopalveluiden Steam sekä ladattavaa materiaalia. Tällaisiä ladattavia materiaaleja ovat erilaiset skinit, modaus paketit ja kaikenlaiset lisäosat eri peleihin. Näiden avulla voi monissa peleissä muuttaa omaa pelihahmoa tai parnataa niiden ominaisuuksia moninpeleissä. 

Verkkokaupasta ostosten tekeminen on helppoa. Voit ensin rekisteröityä käyttäjäksi vaikka ostoksia voi tehdä ilmankin. Rekisteröinnistä on kuitenkin hyötyä, koska omalla asiakastilillä voi säilyttää kaikki koodit ja avaimet. Tämän jälkeen voit selata omat suosikkipelit tai sisällön ja lisätä sen ostoskoriin tai ostaa sen suoraan, jos et aio ostaa enempää tuotteita. Kassalla voit maksaa tuotteet ja lisätä mahdolliset alennuskoodit. Maksutapoina verkkokaupassa on pankki- ja luottokortit, Eneba lompakko, Paysera, Trustlyn verkkopankkimaksut ja pankkisiirto. Maksun yhteydessä näkyy toimituskulut, jotka tulevat toimittajan Omnivan kautta. 

Jos tilauksen kanssa tulee ongelmia, asiakaspalveluun voi olla yhteydessä luomalla verkkokaupassa sähköisen palvelupyynnön. Muissa kuin tilauksiin liittyväissä asioissa, voi olla yhteydessä yrityksen eri osastoihin sähköpostin välityksellä.Verkkokaupasta löytyy myös tukiosio, jossa on yleisimpiä kysymyksiä ja vastauksia sekä apua muihinkin asioihin. Blogissa voi lukea ajankohtaisia artikkeleita liittyen pelaamiseen ja peleihin. Blogissa on myös paljon sisältöä e-sportpelaamiseen liittyen.

Suositukset, valitukset ja vinkit Eneba
Oletko ostanut pelejä tai muita tuotteita Eneban verkkokaupasta. Voisitko kerto kokemuksistasi SuomiArvostelut sivuilla. Arvostaisimme kovasti sinun palautettasi. Palautteesi avulla toiset käyttäjät saavat tärkeää tietoa siitä, millainen toimittaja Eneba on. Voit myös itse käydä lukemassa toisten käyttäjien kokemuksia, jos olet ensimmäistä kertaa ostamassa tuotteita kyseisestä kaupasta. Kannattaa myös tutustua kaikkii ehtoihin, mitä toimittajan sivuilla on, jos vastauksia omiin kysymyksiin ei löydy asiakaspalautteista. Käyttäjien palautteet auttavat myös palveluntarjoajia parantamaan omia palveluitaan ja korjaamaan virheitä prosesseissaan. On siis erittäin tärkeää, että saamme palautetta. Ole hyvä ja jätä siis omat kommenttisi ja arviosi Enebasta tai käy lukemassa toisten kokemuksista. Yhdessä voimme tehdä verkossa ostamisesta turvallista jokaiselle käyttäjälle.