SuomiArvostelut

  Arvostelut Lux-Case

  Älypuhelinten suojakuorista on moneen. Uusien puhelinten takakannet on usein tehty liukkaasta materiaalista, ja pitoa voi parantaa erillisellä kuorella. Kotelolla puolestaan puhelinta voi suojata sitä laukussa tai taskussa muutoin koettelevilta naarmuilta.
  Kuorille ja suojakoteloille yhteistä on, että oikealla valinnalla niistä voi saada oivan asusteen. Käytämme puhelimia nykyisin kaikkialla, ja siksi näiden kädessä pitämiemme laitteiden ulkomuoto viestii muille ihmisille luonteestamme sekä kiinnostuksen kohteistamme.
  Miten sitten pitäisi toimia, kun tavarataloissa ja elektroniikkaliikkeissä löytää, hyvällä tuurilla, hyvin perustasoisen ja yksivärisen suojakuoren? Kuten muidenkin tuotteiden kohdalla, löytyy netistä laajempia valikoimia tarjoavia, keskittyneitä tarjoajia. Myös eri vaihtoehtojen vertailu on helpompaa, kun ympärillä ei ole myyjää päätökseen hoputtamassa.
  Laajan valikoiman eri älylaitteiden tarvikkeita tarjoaa pohjoismainen Lux-Case. Miten nopea on tuotteiden toimitus? Vastaavatko tuotteet sivustolla luvattua laadun tasoa? Tutustu verkkokauppaan tarkemmin asiakkaiden arvosteluja lukemalla!

  Tietoa Lux-Case -verkkokaupasta

  Lux-Case International on ruotsalaisen WePack AB:n ylläpitämä kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa yli 150 000:sta eri tuotteesta koostuvan valikoiman. Sen kautta tilata voi esimerkiksi matkapuhelinten, älykellojen, tablettien ja kameroiden tarvikkeita.
  Verkkokaupalla on toimintaa Ruotsin ja Suomen lisäksi Tanskassa, Saksassa ja Iso-Britanniassa. WePack AB:n päätoimisto sijaitsee Ruotsin Malmössä, jossa se työllistää 10 henkilöä. Myyntiä yritys teki vuonna 2019 noin 2,5 miljoonan yhdysvaltain dollarin edestä. Lux-Casen ohella yrityksellä on viisi muuta toiminimeä.

  OVERNIGHT CHALLENGE in ELECTRONIC STORE

  Lux-Case palvelutarjonta

  Sivuston asettelu on alalleen varsin tyypillinen, ja näin ollen myös helposti navigoitava. Näkymän yläosasta löytyvät hakukenttä sekä eri kategoriat, joihin kursorin viemällä voi löytää juuri oman älylaitteen merkin.
  Jotkin sivuston kategorioista näyttäisi olevan käännetty automaattisesti, ja siksi esimerkiksi selfie-kepit löytyvät sivustolla englanninkielisen ”Selfie Sticks”-nimityksen alta. Jos kuitenkin perustasoinen tekniikan sanasto on myös englanniksi hallussa, onnistuu ostosten teko kaupassa vaivatta.
  Itseään kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla esiin saa zoomattavat tuotekuvat, ja hieman alemmas kelaamalla löytyy myös suomeksi käännetty kuvaus. Myös tämä sivun osa näyttäisi olevan tehty automaattisesti kääntäen, joskin tekstin juju on silti verrattain helppo ymmärtää.
  Kuvauksen vierestä löytyvät tuotteen tekniset tiedot, kuten väri sekä laitemalli, jolle lisätarvike sopii. Vieläkin alemmas kelaamalla esiin saa muiden asiakkaiden mahdollisesti jättämät tuotekohtaiset arvostelut. Mahdollista on toki jättää myös oma täsmäarvostelu tuotteesta, jonka tilasi – tämä ei edellytä edes sähköpostiosoitetta.
  Suomeen tuotteet toimitetaan Ruotsin ja Tanskan postipalveluiden kautta. Kaikki verkkokaupassa näkyvät tuotteet ovat varastossa ja valmiina lähetettäväksi asiakkaalle jo samana päivänä. Tilauksia yritys lähettää asiakkailleen päivittäin nopeimman mahdollisen kuljetuksen takaamiseksi. Normaali toimitusaika Suomeen on 3– 5 arkipäivää.
  Sivuston asiakaspalveluun yhteyttä saa sähköpostitse sekä puhelimella. Valitettavasti neuvoa saa näin vain englanniksi, ja siksi apua kannattaa ensin etsiä sivuston alareunasta löytyvän Asiakaspalvelu-osion kautta; tänne kun on listattu yleisimpiä ongelmia ratkaisuineen.
  Yrityksen toiminnasta kiinnostunut voi pysyä ajan tasalla erilaisista kampanjoista ja muutoksista sivuston sosiaalisten medioiden kautta. Lux-Caselta löytyy Instagram-, Youtube-, Twitter- sekä Facebook-tilit.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Lux-Casen toimintaan liittyen

  Oletko tilannut itsellesi tai jollekin perheenjäsenellesi mobiililaitteen suojatarvikkeita Lux-Caselta? Verkkokaupan valikoima näyttäisi sisältävän myös erilaiset laturit, kuulokkeet ja kaiuttimet. Tilasitko nettikaupan kautta sittenkin näitä? Miten nopea oli toimitus?
  Ehkäpä jouduit syystä tai toisesta ottamaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun? Monelle eri yritysten asiakaspalveluihin yhteyden ottaminen on hämmentävä ja epämiellyttävä kokemus. Oliko pohjoismaisen yrityksen kohdalla tilanne kenties toinen?
  Tällä välilehdellä voit kertoa itse ja omin sanoin kokemuksestasi Lux-Casen kanssa. Jätä arvostelu vaikka heti – siitä on suuri apu muille tilaamista harkitseville!

  Lux-Case
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lux-Case

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lux-Case luotettava yritys?

  Lux-Case on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lux-Case tarjoaa?

  Lux-Case on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lux-Case-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.