Made in Finland Shop

Kaikki arvostelut

Made in Finland Shop

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Made in Finland Shop

Suomalaista valmistusta ja designia on mahtava kannattaa. Usein suomalaiset tuotteet ovat melko uniikkeja sekä laadukkaita. Yksi suomalaisia kodin tuotteita myyvä verkkokauppa on Made in Finland Shop. Kiinnostaako sinua, onko Made in Finland Shop luotettava? Onko heillä hyvä valikoima ja onko heidän kanssaan helppo asioida? Lue arvosteluja Made in Finland Shopista sekä muista verkkokaupoista, niin voit miettiä mistä sinun kannattaa tilata.
 
Made in Finland Shopista
Made in Finland Shop on suomalainen verkkokauppa, joka myy suomessa valmistettuja tuotteita. Sen perustivat suomalainen pariskunta, kenen haaveenaan oli tukea ja pelastaa suomalainen valmistus ja käsityö. Made in Finland shopin arvoja ovat kotimaisuus, asiakas ja valmistaja. He siis pyrkivät siihen, että yhteistyö valmistajien kanssa olisi helppoa ja samalla voitaisiin taata asiakkaiden tyytyväisyys. Made in Finland shop haluaa olla ensisijainen paikka, missä Suomessa valmistettavia tuotteita myydään. Lisäksi, yrityksen visiona on ratkaista nykyistä kertakäyttökulttuuria.  Yritys perustettiin vuonna2018. Sen pääkonttori on Jyväskylässä, mutta siellä ei kuitenkaan ole myymälää.
 
Mitä Made in Finland Shop myy?
Made in Finland shop myy suomalaisia ja suomessa valmistettuja kodin tuotteita. Tuotteita löytyy useasta eri kategoriasta sekä useilta eri valmistajilta, mutta heitä kaikkia yhdistää se, että ne on valmistettu Suomessa. Tuotteita löytyy muun muassa huonekaluja, valaisimia, piha- ja puutarhakalusteita, lasten tuotteita, HiFi -tuotteita sekä jopa tuotteita kotikuntosalia varten. Made in Finland Shop myy muun muassa tunnetuimpien valmistajien kuten 60 North Design sekä Puulon tuotteita, mutta myös pienempien valmistajien ja brändien tuotteita.
 
Made in Finland Shopista tilaaminen ja palautus
Tuotteita voi selailla Made in Finland shopista kategorioittain tai valmistajan perusteella. Voit siis esimerkiksi katsoa kaikki Hima Furnituren tai jonkun muun valmistajan tuotteet, tai sitten erikseen selata vaikka ruokapöytiä tai kotiin tarkoitettuja kuntosalivälineitä. Kun olet löytänyt mieluisan tuotteen näät siitä lisätietoja sekä toimitusajalle arvion. Lisätietojen avulla voit vertailla esimerkiksi materiaaleja. Esimerkiksi keittiöpöytää valitessa kannattaa kiinnittää huomiota materiaaliin, mutta myös kokoon, jotta se sopii haluamaasi tilaan. Voit sitten lisätä tuotteen ostoskoriisi. Voit myös halutessasi ostaa lahjakortin Made in Finland Shopiin.
 
Maksutapoina Made in Finland Shopilla käy kaikki suomalaiset verkkopankit, Klarna -lasku tai Klarna -osamaksu sekä maksukortit ja MobilePay. Maksun jälkeen saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen ja myöhemmin myös toimitusvahvistuksen. Made in Finland Shop tarjoaa kaikille yli 99€ tilauksille ilmaisen toimituksen.
 
Mikäli muutat mielesi, etkä haluakaan pitää tilaamiasi tuotteita, voit palauttaa tuotteet ilmaiseksi Made in Finland Shopille. Palautusaika on 30 päivää tuotteen vastaanottamisesta, joka vastaa kuluttajansuojalakia. Palautusta varten tuotteen tulee olle käyttämättömiä ja ehjässä alkuperäisessä pakkauksessaan. Huomaa kuitenkin, että palautusoikeus ei koske mittatilaustuotteita eikä hygieniatuotteita kuten sijauspatjan suojia, tyynyliinoja ja lakanoita. Palautuksen voi tehdä ottamalla yhteyttä Made in Finland Shopin asiakaspalveluun joko sähköpostitse tai verkkosivujen Chatissa. Saat hyvityksen ostosta noin 14 päivän sisällä siitä, kun palautus on saapunut Made in Finland Shopille takaisin.
 
Made in Finland Shop kokemuksia, arvosteluja ja ajatuksia
Oletko tilannut Made in Finland Shopista huonekaluja, lasten tuotteita tai vaikka keittiötarvikkeita? Haluamme kuulla kokemuksestasi Made in Finland Shopin kanssa! Onko Made in Finland Shop mielestäsi luotettava? Oliko maksu turvallista tehdä ja tuliko tuotteet ajallaan? Entä onnistuiko mahdollisesti palautus myös vaivatta? Kerro meille vapaa sanasi, arvostelusi tai kokemuksesi Made in Finland Shopista. Näin voit auttaa muita ostoa miettiviä päättämään, kannattaako suomalaisia tuotteita ostaa Made in Finland Shop verkkokaupasta.
 
Oletko puolestaan harkitsemassa Made in Finland Shopista ostoa? Lue muiden asiakkaiden ja kuluttajien kokemuksia yrityksen toiminnasta. Näin voit saada paremman ymmärryksen siitä, onko yritys luotettava ja onko heidän kanssaan helppo asioida.