SuomiArvostelut

  Arvostelut Tirendo

  Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin tärkeää pitää renkaasi ja vanteesi kunnossa. Toiminnallisuuden lisäksi renkaat ja vanteet voivat myös kertoa omasta tyylistäsi. Renkaiden tulisi olla hyvässä kunnossa ja auton omistajana sinun tulisi varmistaa, että vaihdat ne tarpeeksi usein riippuen siitä, kuinka monta kilometriä olet ajanut renkailla ja kuinka kuluneita ovat. Tehdäksesi työstäsi paljon yksinkertaisempaa, Tirendoon yritys, joka tarjoaa palveluitaan antamalla sinulle laajan valikoiman renkaita ja vanteita, joista voit vapaasti valita. Mutta tarjoavatko he hyvän laatuisia renkaita? Ovatko ne luotettavia? Kuinka helposti voit löytää etsimäsi tuotteen heidän sivustoltaan? Lue arvosteluja ihmisiltä, jotka ovat jo käyttäneet rahaa renkaisiin Tirendolta saadaksesi idean yrityksen palveluista.

  Tietoa Tirendosta
  Tirendo on Delticom AGn tytäryhtiö, joka myy renkaita ja vanteita autoihin, pakettiautoihin ja moottoripyöriin. Yritys tarjoaa suuren valikoiman laadukkaita tuotteita hyvin tunnetuilta merkeiltä, jotka ovat myös kohtuullisen hintaisia. He pyrkivät tarjoamaan helpon ja nautinnollisen ostoskokemuksen antamalla sinulle hyvin optimoidut ja hyvin järjestetyt tuotteet heidän sivustollaan. Tirendolla on yli 5 000 kumppania ympäri Euroopan, jotka ovat valmiina auttamaan sinua asentamaan uudet renkaat ja vanteet ajoneuvoosi. He tarjoavat renkaita kesäksi, talveksi, ympärivuotisia renkaita, kitka- ja nastarenkaita. Vanteiden kategoria on järjestetty alumiini- ja teräsvanteisiin. Voit löytää renkaita moottoripyöriin ja muita erikoisrenkaita rekkoihin, traktoreihin, peräkärryihin, rakennus- ja metsurikoneisiin, kaivinkoneisiin, golfkärryihin sekä teollisuusrenkaita, pienrenkaita ja maatalousrenkaita. Renkaat ja vanteet ovat huippumerkeiltä kuten Michelin, Hankook, Nokian, Falken, Cooper, Goodyear, Dunlop, Pirelli, Bridgestone, Semperit, Vredestein ja monelta muulta. Yritys tarjoaa myös auto-osia ja -varusteita.

  Tirendon palvelut

  Tirendo

  tarjoaa sulavan, helppokäyttöisen ja luotettavan tilausprosessin sen hyvin järjestetyllä sivustolla, josta voit tilata tuotteita. Voit myös käyttää sivustolla olevaa renkaiden etsijää, johon sinun tarvitsee vain syöttää joko autosi merkin, mallin, moottorityypin, ajoneuvon tyypin ja renkaan koon. Voit myös etsiä koon mukaan, jolloin syötät leveyden, korkeuden ja tuuman. Sivusto etsii sitten automaattisesti kaikki ajoneuvoosi sopivat renkaat. Tirendolta ostetut tuotteet toimitetaan suoraan kotiisi täysin ilmaiseksi, tai voit asennuttaa ne lähelläsi. Jos kuitenkin muutat mielesi tai et ole tyytyväinen tuotteisiisi, voit palauttaa tuotteesi ja saada hyvityksen 14 päivän sisällä tilauksesi vastaanottamisesta. Tirendo tarjoaa erinomaista asiakaspalvelua. He ovat kokeneita ja ystävällisiä ja voit ottaa heihin yhteyttä saadaksesi apua tilauksesi kanssa, antaaksesi palautetta tai jos sinulla on muuta kysyttävää siitä, minkä tuotteen sinun tulisi ostaa tai haluat tietää enemmän tietystä tuotteesta. Asiakaspalvelu on saatavilla klo 7.00 - 22.00, mutta voit myös jättää yhteydenottopyynnön tiedoillasi kuten nimelläsi ja yhteystiedoillasi ja he vastaavat viestiisi niin nopeasti kuin mahdollista. Maksut ovat yksinkertaisia, helppoja ja turvallisia ja voit käyttää monia eri maksutapoja kuten PayPal, MasterCard, VISA, American Express ja jopa pankkisiirtoa.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit
  Miten Tirendo onnistui palvelunsa tarjoamisessa asiakkailleen? Omistatko jo renkaat tai vanteet, jotka ostit heidän sivustoltaan? Voit kertoa meille lisää yrityksestä ja millainen koko ostosprosessi heidän kauttaan oli. Haluaisimme tietää kaikki yksityiskohdat, jotka voivat myös auttaa asiakkaita, jotka miettivät ostavansa tuotteita tältä yritykseltä. Tarjoavatko he hyvän laatuisia renkaita? Entä vanteita? Olivatko ne rahasi arvoisia? Kuinka pitkään meni ennen kuin renkaat saapuivat kotiisi? Valitsitko toimituksen kotiisi vai heidän kumppaninsa kautta? Millainen tämä kokemus oli? Käytitkö asiakaspalvelua varmistaaksesi, että olet varmasti ostamassa oikeita renkaita? Kuinka he kohtelivat sinua? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Kerro meille kaikki kokemuksestasi täällä kirjoittamalla arvostelu.

  Mutta entä jos tarvitset muita kuin renkaita autoosi? Vilkaise siis tätä sivua.

  Etkö tiedä, minkä merkin valita? Ehkä Continental voisi olla yksi vaihtoehto!

  Tirendo
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Pitää minkä lupaa

  -
  -Kilpailukykyiset hinnat - Renkaat todella uusia , ei mitää udellisvuoden eriä -Toimitus kotiovelle silloi kun luvattu.

  : Sakari Hildèn09-10-2020
  yfwavtilqw22-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  10
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Tirendo

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Tirendo luotettava yritys?

  Tirendo on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Tirendo tarjoaa?

  Tirendo on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Tirendo-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.