Homeroom

Kaikki arvostelut

Homeroom

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

K
Kaisa
Toimitus kesti paljon luvattua pidempään ja kun se viimein saapui, pieni lipasto oli pakattu johonkin todella heppoiseen pahviin. Se lähes mureni muutaman sadan metrin matkalla. Avaan paketin j...Lue lisää
L
Laura
Ostamani tuote oli oikealta hinnaltaan n. 60e ja se oli alennuksessa puoleen hintaan, joten ajattelin, että saan tuotteen hyvään hintaan. Tuote (seinähylly) oli kuitenkin laadullisesti erittäin keh...Lue lisää
I
Ilpo
Tilasin 180cm pitkän tv tason puoleen hintaan jossa on 3 ovea. Toimitus kesti kuukauden. Ensinnäkin melkein 3 viikkoa meni että lähti yleensäkin varastolta. Tuote onkin itse koottava. Huonot oh...Lue lisää
J
Jaana
J
Jane
Älkää vaan menkö tilaamaan täältä mitään!! Toimitus ei ole ajallaan, eikä ole mitään infoa milloin tuotteen saa, ei seurannassa ei sivuilla eikä see edes assasta saa tietää (johon btw saat varat...Lue lisää

Kaikki arvostelut (7)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huono laatu, hidas koota

  Toimitus kesti paljon luvattua pidempään ja kun se viimein saapui, pieni lipasto oli pakattu johonkin todella heppoiseen pahviin. Se lähes mureni muutaman sadan metrin matkalla.

  Avaan paketin ja huomaan, että Kokoamisohjeet ovat erittäin sekavat. Yritän parhaani mukaan tulkita niitä, mutta ohjeista ei juurikaan ole apua. Osien väliin tarvitaan lisäksi liimaa, sillä muuten kokonaisuus tuntuu erittäin huteralta.

  Paketissa ei ole oikea määrä ruuveja, ja metalliset kiskot ovat jonkin öljyisen liman peitossa.

  Ainoa positiivinen asia on, että asiakaspalvelu vastaa nopeasti. Mutta ei kannata tilata täältä.
 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Seinähylly

  Ostamani tuote oli oikealta hinnaltaan n. 60e ja se oli alennuksessa puoleen hintaan, joten ajattelin, että saan tuotteen hyvään hintaan. Tuote (seinähylly) oli kuitenkin laadullisesti erittäin kehno, esim. Osien reunat ja nurkat olivat monesta kohdasta rikki, ruuveja ei saanut tarpeeksi syvälle, koska jäivät vain pyörimään huonoon materiaaliin ja törröttävät rumasti. Hyllyn mukana tulleet proput olivat huonot (lähtivät vetämällä seinästä), joten en todellakaan uskaltanut laittaa hyllyä niillä propuilla kiinni lastenhuoneen seinään. Tuotteen toimitus kesti 1kk, 1pv mikä sekin oli pettymys. Sain tuotteesta 10e hyvityksen (+postikulut) ja toivottavasti saan hieman korjattua hyllyä esim valkoisella tussilla. Nyt hylly on myynnissä sivustolla n. 94e hintaan, mikä ihmetyttää kyllä kovasti.
  En suosittele!


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Tv taso

  Tilasin 180cm pitkän tv tason puoleen hintaan jossa on 3 ovea. Toimitus kesti kuukauden. Ensinnäkin melkein 3 viikkoa meni että lähti yleensäkin varastolta.

  Tuote onkin itse koottava. Huonot ohjeet. Olen insinööri ja teen moottorien suunnittelua työkseni ja tässä kootessa meni joka vaihe pieleen. Lisäksi on niin älyttömän heppoinen kötöstys, että pitää erikseen ostaa ja asentaa läjä tukirautoja ja ruuveja ja epoksiliimaa, että uskaltaa laittaa tvn sen päälle. Kuvittele ikean materiaaleilla tehtynä tuote jossa kaikki seinämät on puolet ikean hyvistä paksuuksista ja kiinnitystapit onttoja muovisia ja tosi lyhyitä. Sellainen on tämä tuote. Kaikki pintakuviot on printattuja. Myös tukijalat on ohuita ja höttöisiä. Ilman itse asennettuja tukirautoja täysin kelvoton tuote. Pakkaus oli sentään hyvin tehty.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  ÄLÄ VAIN TILAA HEILTÄ

  Älkää vaan menkö tilaamaan täältä mitään!!

  Toimitus ei ole ajallaan, eikä ole mitään infoa milloin tuotteen saa, ei seurannassa ei sivuilla eikä see edes assasta saa tietää (johon btw saat varata useamman päivän että pääset linjasta läpi tai viikon viiveellä vastauksen mailiin!) ei missään nimessä kannata tilata täältä mitään.

  tuotteet tilataan jostain ensin ruotsiin josta vasta lähetetään suomeen, eli ei edes yritetä päästä luvattuun lähestysaikaan. Aspa aina ruuhkainen. Tee itselle palvelus äläkä tilaa täältä jos haluat oikean tuotteet ajallaan. Mainostavat todella agressiivisesti ja joka haussa tulee tämä firma ensimmäisenä ehdolle, mutta itse tuotteita ei näy eikä kuulu.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huono

  Tilasin hyllyt 6 viikkoa sitten, piti tulla 3 pakettia,ei tullut kuin 2 pakettia,olen ottanut useaan kertaan yhteyttä as.palveluun ,lupasivat hoitaa asian ja siirtää elpy laskuun eräpäivää siten että kun saan viimeisen paketin niin maksan sitten laskun,eivät ilmoittaneet elpyyn mitään. Nyt karhutaan laskua vaikka en ole saanut puuttuvaa pakettia. En suosittele kenellekään tätä firmaa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  En suosittele

  Halvat hinnat on oikeastaan ainut "positiivinen" asia, mutta halvalla ei saa hyvää.

  Tilasin pöydän, toimitusaika 2-3vkoa. Homeroomin sivuilla tilaus näkyi tilassa "Käsiteltävänä" ensimmäiset 2vkoa, jonka jälkeen otin asiakaspalveluun yhteyttä. He ilmoittivat etteivät näe missä tilaus menee, mutta se on tulossa alihankkijalta.
  Olisin halunnut perua koko kaupan siinä vaiheessa, mutta ei ollut mahdollista. Ainoastaan toimituksen jälkeinen palautus oli optio. Pöydän luvattiin saapuvan viimeistään tiettynä päivänä ja kun sitä ei kuulunut, otin taas aspaan yhteyttä. Sanottiin, että postissa vika.
  Paketti yllättäen toimitettiin seuraavana päivänä.

  Pöytä oli vahingoittunut kuljetuksessa: kannen reunassa painauma ja maalissa vekkejä. Jaloista irronnut puusäleitä kahdesta kohtaa ja maali kolhiintunut.
  En jaksa edes lähteä reklamoimaan tästä.


Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

1 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Homeroom

Koti on paikka, jossa vietämme suurimman osan elämistämme. Siellä lepäämme raskaan työpäivän jälkeen, vietämme aikaa läheistemme kanssa ja teemme arjen muistoja. Koti onkin ehkä tärkein itseilmaisun paikka, sillä vaikka sisustuksemme viestii omasta persoonastamme, se myös vaikuttaa meihin suuresti. Jos huoneemme on sotkuinen, koemme olomme ahdistuneeksi ja ärtyneeksi. Myös jokin nurkissa iät ja ajat pyörinyt, inhoamamme sisustusesine omaa saman vaikutuksen.
Kun uuden sisustuksen tarve ilmenee, ei nykypäivänä tarvitse vaivata päätään fyysisten kivijalkamyymälöiden kiertelyllä. Niillä vaivaannuttavilla keskusteluilla yli-innokkaiden myyjien kanssa, jotka yrittävät saada asiakkaan ostamaan sellaisiakin asioita, joita tämä ei halua. Kuten mitä tahansa muitakin hyödykkeitä, voi kodin kalusteita ostaa nyt netistä.
Vaikka jo eri kauppojen tarjonnan vertailu netissä on helpompaa, on verkosta ostamisen etu usein myös se, että kalusteita pääsee kokeilemaan oikeassa käytössä. Nettimyynnin alan standardiksi on muodostunut koko tarjonnan kattava palautusoikeus, eikä kalusteen sopivuutta muuhun sisustukseen siksi tarvitse arvuutella samoin, kuin fyysisessä myymälässä.
Yksi palautusoikeuden omaavista netin kalustemyyjistä on Homeroom. Millaiset ovat sen toimitusajat? Ovatko perille tulevat tuotteet hyväkuntoisia? Millainen on sivuston asiakaspalvelu? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksiin tutustumalla. 


Tietoa Homeroom -yrityksestä
Sisustuksen nettikauppa Homeroom osa ruotsalaista postimyyntiyritys Ellos Groupia, jonka päätoimisto ja varasto sijaitsevat Ruotsin Boråsissa. Yrityksen perusti ruotsalainen Olle Blomqvist vuonna 1947. Toiminta laajeni Norjaan vuonna 1983, Suomeen vuonna 1987, Tanskaan vuonna 1995 ja Islantiin vuonna 2006. 
Vuodesta 2010 lähtien Ellos on laajentanut toimintaansa kulutusluottoihin, joiden käyttökohteeksi on voinut valita myös yrityksen ulkopuolisia hyödykkeitä. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Tätä nykyä Ellos Groupin omistaa ruotsalainen Nordic Capital -pääomasijoitusyhtiö.


Homeroom palvelutarjonta
Nettikaupassa tuotteet on järjestelty näkymän yläreunaan sijoitettuihin kategorioihin. Sisustustyyppien lisäksi sivustolla voi tarkastella myös tiettyjen merkkien kalusteita sekä uutuuksia. Tuotetta klikkaamalla pääse käsiksi tämän kuviin, toimitusaikaan sekä tarkempiin väri- ja materiaalitietoihin. Alas kelaamalla löytää tuotekohtaiset arvostelut sekä kyseessä olevan esineen kanssa yhteensopiviksi nähdyt ehdotukset.
Homeroomista tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palautus on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta hyödyntämällä sen alkuperäistä pakkausta, jonka mukana tulee olla täytetty pakkausilmoitus. Ilmoituksen saa tulostettua kirjautumalla ensin sisään ja menemällä kohtaan Omat sivut/Tilaukseni. Palautuksesta veloitetaan yksi palautusmaksu
Koska tuotteet saatetaan kerätä eri varastoista, voivat tilauksen eri osat saapua erillisissä paketeissa. Tilaus toimitetaan siihen osoitteeseen, joka on annettu nettisivuilla rekisteröidyn tilin osoitteeksi. Kuljettaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen toimitusta, ja edellytyksenä on, että tämä asuu ajokuntoisen tien varrella.
Yli 20 kg painavat paketit toimitetaan päiväsaikaan kello 8–17 kotiinkuljetuksena joko ulko-ovelle tai omakotitalon tontin rajalle. PostNord toimittaa useimmille paikkakunnille alle 20 kg painavat paketit kotiinkuljetuksena niin päivisin että iltaisin. Valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot näytetään asiakkaalle tuotteen maksamisen yhteydessä. 
Homeroomin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa MasterCard- ja Visa-kortit sekä Ellos AB:n omistama Elpy. Elpyn avulla tuotteita voi ostaa myös osamaksulla.


Valitukset, kiitokset ja vinkit Homeroomin toimintaan liittyen
Oletko ostanut uuden kalusteryhmän kotiin tai puutarhaan Homeroomista? Millainen on ollut tuotteiden laatu? Ovatko sivustolta ostetut puukalusteet kestäneet hyvin sadetta tai muita ulkoisia rasitteita? Etenkin lapsiperheissä kalusteiden jykevyys on tärkeää, koska lapset saattavat kiipeillä ja roikkua niissä.
Oletko joutunut palauttamaan jonkin sivustolta tilaamasi tuotteen? Jos, miksi? Huonekalut ovat usein sijoituksia, joiden odotetaan pysyvän käytössä useamman vuoden ajan. Tämän vuoksi etenkin niiden kohdalla on tärkeää varmistaa, että tuotteet kestävät käytössä ja näyttävät ulkoisesti miellyttäviltä. Kerro omasta kokemuksestasi jättämällä arvostelu!