SuomiArvostelut

  Arvostelut Homeroom

  Koti on paikka, jossa vietämme suurimman osan elämistämme. Siellä lepäämme raskaan työpäivän jälkeen, vietämme aikaa läheistemme kanssa ja teemme arjen muistoja. Koti onkin ehkä tärkein itseilmaisun paikka, sillä vaikka sisustuksemme viestii omasta persoonastamme, se myös vaikuttaa meihin suuresti. Jos huoneemme on sotkuinen, koemme olomme ahdistuneeksi ja ärtyneeksi. Myös jokin nurkissa iät ja ajat pyörinyt, inhoamamme sisustusesine omaa saman vaikutuksen.
  Kun uuden sisustuksen tarve ilmenee, ei nykypäivänä tarvitse vaivata päätään fyysisten kivijalkamyymälöiden kiertelyllä. Niillä vaivaannuttavilla keskusteluilla yli-innokkaiden myyjien kanssa, jotka yrittävät saada asiakkaan ostamaan sellaisiakin asioita, joita tämä ei halua. Kuten mitä tahansa muitakin hyödykkeitä, voi kodin kalusteita ostaa nyt netistä.
  Vaikka jo eri kauppojen tarjonnan vertailu netissä on helpompaa, on verkosta ostamisen etu usein myös se, että kalusteita pääsee kokeilemaan oikeassa käytössä. Nettimyynnin alan standardiksi on muodostunut koko tarjonnan kattava palautusoikeus, eikä kalusteen sopivuutta muuhun sisustukseen siksi tarvitse arvuutella samoin, kuin fyysisessä myymälässä.
  Yksi palautusoikeuden omaavista netin kalustemyyjistä on Homeroom. Millaiset ovat sen toimitusajat? Ovatko perille tulevat tuotteet hyväkuntoisia? Millainen on sivuston asiakaspalvelu? Näihin ja moniin muihin tärkeisiin kysymyksiin saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksiin tutustumalla.

  Tietoa Homeroom -yrityksestä

  Sisustuksen nettikauppa Homeroom osa ruotsalaista postimyyntiyritys Ellos Groupia, jonka päätoimisto ja varasto sijaitsevat Ruotsin Boråsissa. Yrityksen perusti ruotsalainen Olle Blomqvist vuonna 1947. Toiminta laajeni Norjaan vuonna 1983, Suomeen vuonna 1987, Tanskaan vuonna 1995 ja Islantiin vuonna 2006.
  Vuodesta 2010 lähtien Ellos on laajentanut toimintaansa kulutusluottoihin, joiden käyttökohteeksi on voinut valita myös yrityksen ulkopuolisia hyödykkeitä. Ellos-lainojen rahoittajana toimii suomalainen Finaref Oy. Tätä nykyä Ellos Groupin omistaa ruotsalainen Nordic Capital -pääomasijoitusyhtiö.

  Verkkokauppa: liiasta optimismista liikaan pessimismiin

  Homeroom palvelutarjonta

  Nettikaupassa tuotteet on järjestelty näkymän yläreunaan sijoitettuihin kategorioihin. Sisustustyyppien lisäksi sivustolla voi tarkastella myös tiettyjen merkkien kalusteita sekä uutuuksia. Tuotetta klikkaamalla pääse käsiksi tämän kuviin, toimitusaikaan sekä tarkempiin väri- ja materiaalitietoihin. Alas kelaamalla löytää tuotekohtaiset arvostelut sekä kyseessä olevan esineen kanssa yhteensopiviksi nähdyt ehdotukset.
  Homeroomista tilatuilla tuotteilla on 30 päivän palautusoikeus. Käytännössä tämä tarkoittaa, että palautus on tehtävä 30 päivän sisällä toimituksen vastaanottamisesta hyödyntämällä sen alkuperäistä pakkausta, jonka mukana tulee olla täytetty pakkausilmoitus. Ilmoituksen saa tulostettua kirjautumalla ensin sisään ja menemällä kohtaan Omat sivut/Tilaukseni. Palautuksesta veloitetaan yksi palautusmaksu.
  Koska tuotteet saatetaan kerätä eri varastoista, voivat tilauksen eri osat saapua erillisissä paketeissa. Tilaus toimitetaan siihen osoitteeseen, joka on annettu nettisivuilla rekisteröidyn tilin osoitteeksi. Kuljettaja ottaa asiakkaaseen yhteyttä ennen toimitusta, ja edellytyksenä on, että tämä asuu ajokuntoisen tien varrella.
  Yli 20 kg painavat paketit toimitetaan päiväsaikaan kello 8–17 kotiinkuljetuksena joko ulko-ovelle tai omakotitalon tontin rajalle. PostNord toimittaa useimmille paikkakunnille alle 20 kg painavat paketit kotiinkuljetuksena niin päivisin että iltaisin. Valittavissa olevat toimitusvaihtoehdot näytetään asiakkaalle tuotteen maksamisen yhteydessä.
  Homeroomin hyväksymiä maksutapoja ovat muun muassa MasterCard- ja Visa-kortit sekä Ellos AB:n omistama Elpy. Elpyn avulla tuotteita voi ostaa myös osamaksulla.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Homeroomin toimintaan liittyen

  Oletko ostanut uuden kalusteryhmän kotiin tai puutarhaan Homeroomista? Millainen on ollut tuotteiden laatu? Ovatko sivustolta ostetut puukalusteet kestäneet hyvin sadetta tai muita ulkoisia rasitteita? Etenkin lapsiperheissä kalusteiden jykevyys on tärkeää, koska lapset saattavat kiipeillä ja roikkua niissä.
  Oletko joutunut palauttamaan jonkin sivustolta tilaamasi tuotteen? Jos, miksi? Huonekalut ovat usein sijoituksia, joiden odotetaan pysyvän käytössä useamman vuoden ajan. Tämän vuoksi etenkin niiden kohdalla on tärkeää varmistaa, että tuotteet kestävät käytössä ja näyttävät ulkoisesti miellyttäviltä. Kerro omasta kokemuksestasi jättämällä arvostelu!

  Homeroom
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (3)

  2.2
  0% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  2.6
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  ÄLÄ VAIN TILAA HEILTÄ

  Älkää vaan menkö tilaamaan täältä mitään!!

  Toimitus ei ole ajallaan, eikä ole mitään infoa milloin tuotteen saa, ei seurannassa ei sivuilla eikä see edes assasta saa tietää (johon btw saat varata useamman päivän että pääset linjasta läpi tai viikon viiveellä vastauksen mailiin!) ei missään nimessä kannata tilata täältä mitään.

  tuotteet tilataan jostain ensin ruotsiin josta vasta lähetetään suomeen, eli ei edes yritetä päästä luvattuun lähestysaikaan. Aspa aina ruuhkainen. Tee itselle palvelus äläkä tilaa täältä jos haluat oikean tuotteet ajallaan. Mainostavat todella agressiivisesti ja joka haussa tulee tämä firma ensimmäisenä ehdolle, mutta itse tuotteita ei näy eikä kuulu.

  : Jane13-10-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  Huono

  Tilasin hyllyt 6 viikkoa sitten, piti tulla 3 pakettia,ei tullut kuin 2 pakettia,olen ottanut useaan kertaan yhteyttä as.palveluun ,lupasivat hoitaa asian ja siirtää elpy laskuun eräpäivää siten että kun saan viimeisen paketin niin maksan sitten laskun,eivät ilmoittaneet elpyyn mitään. Nyt karhutaan laskua vaikka en ole saanut puuttuvaa pakettia. En suosittele kenellekään tätä firmaa.

  : Juha10-06-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2
  rating

  En suosittele

  Halvat hinnat on oikeastaan ainut "positiivinen" asia, mutta halvalla ei saa hyvää.

  Tilasin pöydän, toimitusaika 2-3vkoa. Homeroomin sivuilla tilaus näkyi tilassa "Käsiteltävänä" ensimmäiset 2vkoa, jonka jälkeen otin asiakaspalveluun yhteyttä. He ilmoittivat etteivät näe missä tilaus menee, mutta se on tulossa alihankkijalta.
  Olisin halunnut perua koko kaupan siinä vaiheessa, mutta ei ollut mahdollista. Ainoastaan toimituksen jälkeinen palautus oli optio. Pöydän luvattiin saapuvan viimeistään tiettynä päivänä ja kun sitä ei kuulunut, otin taas aspaan yhteyttä. Sanottiin, että postissa vika.
  Paketti yllättäen toimitettiin seuraavana päivänä.

  Pöytä oli vahingoittunut kuljetuksessa: kannen reunassa painauma ja maalissa vekkejä. Jaloista irronnut puusäleitä kahdesta kohtaa ja maali kolhiintunut.
  En jaksa edes lähteä reklamoimaan tästä.

  : MK16-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  2.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Homeroom

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Homeroom luotettava yritys?

  Homeroom on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 2.2/10 tähteä, ja asiakkaista 0% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Homeroom tarjoaa?

  Homeroom on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Huonekalut & Kodintavara.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Homeroom-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.