SuomiArvostelut

  Arvostelut InkClub

  Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on kätevä väline kun työskentelet paljon digitaalisten dokumenttien kanssa. Sen sijaan, että kirjoittaisit kaiken käsin, voit käskeä tietokonetta tekemään kaiken kovan työn puolestasi. Mutta jokainen tulostin tarvitsee mustekasetin toimiakseen. Mistä siis löydät parhaan musteen ja jopa tulostimen, jos et jo omista sellaista? Yksi verkkokaupoista, joka myy juuri mitä tarvitset, on InkClub. Mutta mitä voit odottaa tältä kaupalta? Onko heidän tuotteensa laadukkaita? Kuinka tiedät, että tämä kauppa on juuri se, mitä etsit? Entä mitä voit odottaa heidän asiaskaspalvelultaan? Kuinka ystävällinen ja avulias se on? Vain asiakkaat, jotka ovat jo ostaneet jotakin sivustolta, voivat auttaa sinua tässä. Lue heidän arvostelunsa, kokemuksensa ja mielipiteensä InkClubista. Näin voit päättää, haluatko ostaa tuotteita tästä kaupasta vai jätätkö sen kokonaan välistä.

  Tietoa

  InkClub on perustettu vuosituhannen vaihteessa. He alkoivat myydä ensin mustepatruunoita, mutta vuosien mittaan on laajentanut valikoimaansa. Tällä hetkellä InkClubilla on yli 5 miljoonaa asiakasta 10 maasta: Suomesta, Ruotsista, Sveitsistä, Itävallasta, Norjasta, Ranskasta, Saksasta, Tanskasta ja Belgiasta. InkClub työskentelevät aktiivisesti myös eettisten, kestävyyden ja ympäristöllisten kysymysten kanssa.

  InkClub ei tarjoa vain mustepatruunoita, vaan paljon muutakin. Tarjolla on musteita ja läservärejä merkeille kuten HP, Canon, Epson, Lexmark, Brother, Samsung, Dell, Acer, Fujitsu, Apple ja monia, monia muita. Sivustolta löydät kaiken toimistoon, muun muassa lehtiöt ja paperit, kirjekuoret ja pakkaukset, muovitaskut, kynät ja piirustustarvikkeet, tulostuspaperit ja valkotaulut. Tarjolla on myös lasertulostimia ja keittiötarvikkeita. Kahvikapsuleita löytyy malleihin: Italico, Dolce Gusto, Lavazza, Nespresso, Tassimo ja Caffitaly. InkClub tarjoaa myös paljon elektroniikkaa, kuten kännykkäkoteloita ja näyttösuojuksia, latureita ja kaapeleita, tietokonehiiriä ja -laukkuja, näppäimistöjä, kiintolevyjä, muistikortteja, kuulokkeita ja kaiuttimia ja jopa palovaroittimia. Hehkulamppuja on eri tarkoituksiin, akvaario- ja kasvilamput, matalajännitteiset lamput, ulkovalaistus, työvalaisimet ja polkupyörän valot. Löydät myös pölypusseja todella moneen imuriin ja tuotteita parranajoon sekä suunhoitoon, kuten hammasharjat ja vitamiinit sekä partahöylät ja -vaahdot.

  Videolla kerrotaan, kuinka voit helposti vaihtaa musteen patruunaan.

  Palvelut

  Tilaus InkClubilla on helppoa. Sinun ei edes tarvitse luoda käyttäjätiliä tilataksesi tuotteita, mutta se auttaa seuraavan kerran kun olet tekemässä ostoksiasi. Sinun tarvitsee vain etsiä haluamasi tuote, laittaa se ostoskoriin ja suunnata kassalle. InkClub käyttää seuraavia maksutapoja: PDF- ja paperilasku, korttimaksu (VISA, MasterCard ja American Express), Pankin suoramaksu (Nordea, Aktia, OP-Pohjola, S-pankki ja Danske Bank) sekä PayPal. Jos ehdit tekemään tilauksen arkipäivänä ennen klo 12, yritys lähettää paketin jo samana päivänä. Rahtikulut ovat 4,95€. Jos tuote on mennyt rikki toimituksessa tai siinä on jotain muuta vikaa, sinua kehotetaan ottamaan asiakaspalveluun yhteyttä mahdollisimman pian. Asiakaspalvelu lähettää sinulle palautuslomakkeen, jonka täytät ja viet postiin palautettavan tuotteen mukana. Tämä on asiakkaalle täysin maksutonta. Voit myös muuttaa mieltäsi 30 päivän aikana tilauksen vastaanottamisesta ja palauttaa tuotteen, jos se on täysin virheetön ja avaamattomassa alkuperäisessä pakkauksessaan.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Oletko jo kokeillut InkClubin tuotteita tai opiskellut heidän sivustoaan tarkemmin? Siitä tapauksessa haluaisimme kuulla kaiken sinulta. Luuletko, että yritys on paras markkinoilla, josta voit ostaa kaiken toimistoon ja tulostimeesi? Saapuiko tuotteesi ajallaan ja ehjänä? Sopiko muste, jonka tilasit, oikeasti oikeaaseen tulostimeen? Kohtasitko mitään ongelmia tilauksessa tai muussa asiassa? Oliko asiakaspalvelu ystävällinen ja auttavainen, kun kohtasit sen ongelman? Kuinka he ratkaisivat tämän ongelman? Auta muita saamaan mielikuva tästä yrityksestä kirjoittamalla arvostelu kokemuksestasi ja mielipiteestäsi.

  Mitä muut asiakkaat ajattelevat InkClubista? Lue ja kirjoita arvosteluja, kokemuksia ja mielipiteitä.

  InkClub
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  8.8
  50% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  9
  Toimitus
  rating
  6

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Aina kaikki toiminut hyvin

  Monta vuotta tilannut jo kys paikasta musteita yms, kaikki on tullut ajallaan, tuotteet pystyy vaihtamaan/palauttamaan jos ei sovikaan, asiakaspalvelu on myös laadukasta

  : Heidi Saajola11-05-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9.5
  rating

  Hitaampaa kuin kiinasta

  Tasan kk sitten tehty tilaus edelleen käsittelyssä! Kiinasta tuli nopeammin😅

  : Ari Laitinen05-02-2021
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Ei
  8
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa InkClub

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko InkClub luotettava yritys?

  InkClub on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 8.8/10 tähteä, ja asiakkaista 50% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja InkClub tarjoaa?

  InkClub on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä InkClub-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.