Bergfreunde

Kaikki arvostelut

Bergfreunde

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Bergfreunde

Arvostelut Bergfreundesta
Haluatko aloittaa urheiluharrastuksen ennen kaikkea kiipeilyyn liittyvässä? Vai kiinnostaako lähteä vaeltamaan suolle tai erämaahan? Onko hakusessa jotain kiipeilyyn liittyvässä jokin erikoisosa-alue? Kiinnostaako sissiksi tulo ja pitäisi löytyä telttavarusteet retkimuonineen? Ostitko itsellesi hienon pyörän ja haluat sitä varten virittää pyörän sekä itsesi priimakuntoon? Onko jotain muuta urheiluun liittyvässä hakusessa? Bergfreunde - vuoristourheiluvarusteiden verkkokauppa tarjoaa välineitä ja tuotteita siihen liittyen, mutta kuinka hyvin itse palvelu toimii? Löydätkö kaikkea tarvitsemaasi sieltä? Onnistuuko maksaminen ja tuotteen lähetys helposti ja kätevästi? Ovatko tuotteet siellä laadukkaita ja toimiiko asiakaspalvelu saumattomasti? Luo muiden käyttäjien arviota tästä verkkopalvelusta ja voit sitten olla varma, vastaako tämä verkkopaikka tarkkoja vaatimuksiasi.

Bergfreundesta
Bergfreunde on vuoristourheiluvarusteiden verkkokauppa, joka sai alkunsa Saksassa vuonna 2006 entisen tekstiilitehtaan tiloihin Kirchentellinsfurtiin. Heidän verkkokauppansa sekä palvelunsa työllistävät noin 320 ihmistä, ja heillä on yli 140 000 tuotetta varastossa kaikkeen vuoristourheiluvarusteisiin liittyvässä. Toisin sanoen pitäisi löytyä urheiluun liittyvässä kaikkea mahdollista. Bergfreunde tarkoittaa suomeksi ”vuorten ystäviä”, mikä on verkkokaupan kantava teema.
 

Bergfreunden tuotteet ja palvelut
Bergfreunde on verkkokauppa, joka tarjoaa ennen kaikkea urheiluun, kiipeilyyn, retkeilyyn ja ulkoiluun tarvittavia välineitä, vaatteita ja tavaroita. Bergfreundelta löytyy yli 900 ulkoiluun liittyvältä brändiltä tuotteita. Palvelu tarjoaa 100 päivän palautusoikeuden, 2 vuoden takuun ja yli 50 euron ostoksista ilmaisen postituksen, yleisimpiä maksutapoja tuetaan Bergfreundesta, ja asiakaspalvelu (+49 7121/70 12 0) sekä yhteydenottokaavake löytyy itse palvelusta.
Bergfreunden valikoima mitataan useissa tuhansissa kaikkeen ulkoiluun liittyvässä, kun ulkoiluvaatteita löytyy sekä miehille että naisille noin 7 tuhatta kumpaakin ulkoilutakeista housuihin, paitoihin, teknisiin alusvaatteisiin, villapaitoihin & huppareihin, ulkoiluliiveihin, päähineisiin, uima-asuihin, käsineisiin, haalareihin, asusteisiin ja aurinko- pyöräily sekä laskettelulaseihin. Myös lapset ja unisex - eli molemmille sukupuolille tarkoitettuja vaatteita löytyy. Kenkiä löytyy jokaiseen makuun miehille, naisille ja lapsille muun muassa seuraavissa kategorioissa: vaelluskengät, multisport-kengät, sandaalit, polkujuoksu- lenkkikengät, sneakkerit, approach-kengät, vuoristokengät, pyöräilykengät, erilaiset sukat (mm. vaellussukat, monitoimisukat, juoksusukat, talvi- ja hiihtosukat), kumisaappaat, talvikengät, säärystimet ja nilkansuojukset, vesiurheilukengät, vapaa-ajan saappaat ja taukojalkineet. Kiipeilyyn erikoistuneena verkkokauppana kaupasta löytyy kaikkeen kiipeilyyn liittyvää, kuten Via ferrata -kiipeilykengät, jääkiipeilykengät, ja muita kiipeilykenkiä ja vaatteita. Kiipeilyssä tarvittavat perusvarusteet, kuten köydet, vyöt sulkurenkaat & pikasarjat, boulderointi, bigwall- trädikiipeily, jääkiipeily, harjoitusotelaudat, slingit ja muut tarvikkeet köysipusseista eri kiipeilyoppaisiin ja karttoihin löytyvät selkeine kategorioineen itse verkkopaikasta. Ulkoilu- & retkeilyvarusteet ovat jaeltuna selkeisiin osa-alueisiin, kuten reput, makuupussit, teltat, maastoruuanlaittoon, sauvoihin, valaistukseen, retkeilykalusteisiin, veitsiin & työkaluihin, navigointiin & kelloihin ja treenaamiseen ja oppaisiin. Polkupyörät ja polkeminen ovat myös edustettuna, polkupyörän huollosta kilpapyöräilyyn, vaatteisiin, pyöräilylaseihin ja kypäröihin ja muihin tarvikkeisiin. Laskettelu ja muut talveen liittyvät tuotteet ovat edustettuna monine eri talvivaatteineen, lasketteluvaatteineen, hiihto ja lasketteluvarusteineen, lumivyövyvarusteineen, lumilautatarvikkeineen ja murtomaahiihto sekä talvivaellusvaatetarvikkeineen.

Kiitokset, valitukset ja vinkit Bergfreundesta
Kuinka hyvin tämä palvelu on toiminut sinulla? Löysitkö haluamasi tuotteet tiettyyn urheiluun tai ulkoiluun liittyvässä? Löysitkö vastaukset etsimiisi kysymyksiisi? Tuliko toimitus perille nopeasti ja maksukorttisi toimi, kuten pitääkin? Oliko takuu voimassa ja tuotteen vaihtaminen sujui ongelmitta? Tekikö palvelun tarjoukset sinut tyytyväiseksi ja piditkö siellä shoppailusta ja haluat suositella sitä muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä markkinapaikasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille, ketkä voivat olla kirjaimellisesti elämän ja kuoleman solmukohdassa kiipeilessään jossakin vuoristossa välineillä, jotka ovat tilattu siitä verkkokaupasta. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät varmuutta ja saattavat jopa innostuneena ja kiitollisena avusta päästä määränpäähänsä nopeammin kuin yksin. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjillä lukuisia tunteja ja harmaita hiuksia jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää Bergfreunden palveluita.