SuomiArvostelut

  Arvostelut Bergfreunde

  Arvostelut Bergfreundesta
  Haluatko aloittaa urheiluharrastuksen ennen kaikkea kiipeilyyn liittyvässä? Vai kiinnostaako lähteä vaeltamaan suolle tai erämaahan? Onko hakusessa jotain kiipeilyyn liittyvässä jokin erikoisosa-alue? Kiinnostaako sissiksi tulo ja pitäisi löytyä telttavarusteet retkimuonineen? Ostitko itsellesi hienon pyörän ja haluat sitä varten virittää pyörän sekä itsesi priimakuntoon? Onko jotain muuta urheiluun liittyvässä hakusessa? Bergfreunde - vuoristourheiluvarusteiden verkkokauppa tarjoaa välineitä ja tuotteita siihen liittyen, mutta kuinka hyvin itse palvelu toimii? Löydätkö kaikkea tarvitsemaasi sieltä? Onnistuuko maksaminen ja tuotteen lähetys helposti ja kätevästi? Ovatko tuotteet siellä laadukkaita ja toimiiko asiakaspalvelu saumattomasti? Luo muiden käyttäjien arviota tästä verkkopalvelusta ja voit sitten olla varma, vastaako tämä verkkopaikka tarkkoja vaatimuksiasi.

  Bergfreundesta
  Bergfreunde on vuoristourheiluvarusteiden verkkokauppa, joka sai alkunsa Saksassa vuonna 2006 entisen tekstiilitehtaan tiloihin Kirchentellinsfurtiin. Heidän verkkokauppansa sekä palvelunsa työllistävät noin 320 ihmistä, ja heillä on yli 140 000 tuotetta varastossa kaikkeen vuoristourheiluvarusteisiin liittyvässä. Toisin sanoen pitäisi löytyä urheiluun liittyvässä kaikkea mahdollista. Bergfreunde tarkoittaa suomeksi ”vuorten ystäviä”, mikä on verkkokaupan kantava teema.

  Bergfreunden tuotteet ja palvelut
  Bergfreunde on verkkokauppa, joka tarjoaa ennen kaikkea urheiluun, kiipeilyyn, retkeilyyn ja ulkoiluun tarvittavia välineitä, vaatteita ja tavaroita. Bergfreundelta löytyy yli 900 ulkoiluun liittyvältä brändiltä tuotteita. Palvelu tarjoaa 100 päivän palautusoikeuden, 2 vuoden takuun ja yli 50 euron ostoksista ilmaisen postituksen, yleisimpiä maksutapoja tuetaan Bergfreundesta, ja asiakaspalvelu (+49 7121/70 12 0) sekä yhteydenottokaavake löytyy itse palvelusta.

  Bergfreunden

  valikoima mitataan useissa tuhansissa kaikkeen ulkoiluun liittyvässä, kun ulkoiluvaatteita löytyy sekä miehille että naisille noin 7 tuhatta kumpaakin ulkoilutakeista housuihin, paitoihin, teknisiin alusvaatteisiin, villapaitoihin & huppareihin, ulkoiluliiveihin, päähineisiin, uima-asuihin, käsineisiin, haalareihin, asusteisiin ja aurinko- pyöräily sekä laskettelulaseihin. Myös lapset ja unisex - eli molemmille sukupuolille tarkoitettuja vaatteita löytyy. Kenkiä löytyy jokaiseen makuun miehille, naisille ja lapsille muun muassa seuraavissa kategorioissa: vaelluskengät, multisport-kengät, sandaalit, polkujuoksu- lenkkikengät, sneakkerit, approach-kengät, vuoristokengät, pyöräilykengät, erilaiset sukat (mm. vaellussukat, monitoimisukat, juoksusukat, talvi- ja hiihtosukat), kumisaappaat, talvikengät, säärystimet ja nilkansuojukset, vesiurheilukengät, vapaa-ajan saappaat ja taukojalkineet. Kiipeilyyn erikoistuneena verkkokauppana kaupasta löytyy kaikkeen kiipeilyyn liittyvää, kuten Via ferrata -kiipeilykengät, jääkiipeilykengät, ja muita kiipeilykenkiä ja vaatteita. Kiipeilyssä tarvittavat perusvarusteet, kuten köydet, vyöt sulkurenkaat & pikasarjat, boulderointi, bigwall- trädikiipeily, jääkiipeily, harjoitusotelaudat, slingit ja muut tarvikkeet köysipusseista eri kiipeilyoppaisiin ja karttoihin löytyvät selkeine kategorioineen itse verkkopaikasta. Ulkoilu- & retkeilyvarusteet ovat jaeltuna selkeisiin osa-alueisiin, kuten reput, makuupussit, teltat, maastoruuanlaittoon, sauvoihin, valaistukseen, retkeilykalusteisiin, veitsiin & työkaluihin, navigointiin & kelloihin ja treenaamiseen ja oppaisiin. Polkupyörät ja polkeminen ovat myös edustettuna, polkupyörän huollosta kilpapyöräilyyn, vaatteisiin, pyöräilylaseihin ja kypäröihin ja muihin tarvikkeisiin. Laskettelu ja muut talveen liittyvät tuotteet ovat edustettuna monine eri talvivaatteineen, lasketteluvaatteineen, hiihto ja lasketteluvarusteineen, lumivyövyvarusteineen, lumilautatarvikkeineen ja murtomaahiihto sekä talvivaellusvaatetarvikkeineen.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Bergfreundesta
  Kuinka hyvin tämä palvelu on toiminut sinulla? Löysitkö haluamasi tuotteet tiettyyn urheiluun tai ulkoiluun liittyvässä? Löysitkö vastaukset etsimiisi kysymyksiisi? Tuliko toimitus perille nopeasti ja maksukorttisi toimi, kuten pitääkin? Oliko takuu voimassa ja tuotteen vaihtaminen sujui ongelmitta? Tekikö palvelun tarjoukset sinut tyytyväiseksi ja piditkö siellä shoppailusta ja haluat suositella sitä muillekin? Suomiarvostelut.fi haluaisi kuulla arviosi ja mielipiteesi tästä markkinapaikasta, koska se on hyvin tärkeätä ennen kaikkea muille, ketkä voivat olla kirjaimellisesti elämän ja kuoleman solmukohdassa kiipeilessään jossakin vuoristossa välineillä, jotka ovat tilattu siitä verkkokaupasta. Arvioinnin avulla muut käyttäjät löytävät varmuutta ja saattavat jopa innostuneena ja kiitollisena avusta päästä määränpäähänsä nopeammin kuin yksin. Saatat säästää muilla palvelun käyttäjillä lukuisia tunteja ja harmaita hiuksia jättämällä lyhyen arvostelun luettavaksi siitä, kannattaako heidän käyttää Bergfreunden palveluita.

  WooCommerce-verkkokaupan käyttöohjeet | Mainostoimisto Nostamo

  Bergfreunde
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Bergfreunde

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Bergfreunde luotettava yritys?

  Bergfreunde on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Bergfreunde tarjoaa?

  Bergfreunde on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Bergfreunde-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.