SuomiArvostelut

  Arvostelut Weekendbee

  Kiinnostaako sinua ekologisesti tuotetut tuotteet? Oletko urheilemisen ystävä ja haluaisit hankkia sitä varten laadukkaita urheiluvaatteita? Onko tärkeää sinulle esimerkiksi luonnonmukaisesti tuotettu puuvilla ja vastaava. Tässä tapauksessa verkkokauppa WeekendBee voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  WeekendBeestä
  Weekendbeen perustajat, Aissa & Jukka perustivat tämän verkkokaupan, jotta voisi myydä vastuullisia, ekologisia vaatteita valveutuneille kuluttajille. Yrityksen nimi tulee mehiläisistä, jotka vastaavat kaksi kolmasosaa kasvien pölytysprosessia. Sen takia yritys hyväksyy tuotteisiin vain todistetusti ekologisia tuotteita. WeekendBee on verkkokauppa, joka myy enimmäkseen naisille vastuullisia urheiluvaatteita. Itse yritys on vuonna 2018 perustettu, ja sen yritysnumero on 29180236. Sen asiakaspalvelu toimii numerossa ja WhatsAppissa: +358405503400. Lisäksi saa yhteyttä myös sähköpostilla osoitteessa info@weekendbee.com tai Facebookin sekä Instagrammin kautta saa myös yhteyttä. WeekendBee vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä

  WeekendBeen tuotteet ja palvelut

  WeekendBee keskittyy myymään ennen kaikkea vastuullisesti tuotettuja tuotteita, mikä näkyy muun muassa siinä, että WeekendBeen kaikki puuvillavaatteet on valmistettu joko luomu- tai kierrätetystä puuvillasta. Luomupuuvillalle löytyy kaksi eri sertifikaattia GOTS ja OCS. Kierrätetystä puuvillasta valmistetut tuotteet saapuva Pure Wastelta. Pure Waste on tekstiiliteollisuustoimittaja, joka valmistaa ekologisesti kestäviä lankoja, kankaita sekä vaatteita käyttäen vain materiaaleja, jotka muuten menisivät tuhottaviksi. Lisäksi WeekendBee kelpuuttaa vain mulesing-vapaata merinovillaa. Tämän lisäksi Weekendbeen untuvatakeista löytyy joko Responsible Down Standard (RSD) tai Advanced Global Traceable Down -sertifikaatit. WeekendBee myy myös PFC vapaita ulkoiluvaatteita, joissa veden- ja liankestävyys on saavutettu muilla keinoin kuten vahoilla. Siten tuotteiden valmistus ei lisää luontoon haitallisten PFC-yhdisteiden siirtymistä. WeekendBee tukee myös reilua kauppaa, joten sieltä löytyy muun muassa Fair Wear Foundation (FWF) ja Fair Trade USA tuotteita. Sen lisäksi WeekendBee tukee kotimaisia brändejä, jotka suunnittelevat (Design from Finland) ja valmistavat (Avainlippu) tuotteensa kokonaan Suomessa. Verkkokaupasta löytyy myös Öko-Tex-standardi 100 -tuotteita ja “PETA-Approved Vegan” logon alaisuudessa olevia tuotteita. WeekendBee siis myy ympäristöä kohtaan olevia vastuullisia tuotteita sekä miehille että naisillle. Näitä vaatteita, jotka löytyvät tämän verkkokaupan valikoimasta ovat muun muassa takit, fleecet, hupparit, paidat, T-paidat, topit, mekot, uima-asut, rintaliivit ja sukat. Palvelusta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikesta vastuullisuuteen ja urheiluun liittyvästä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit WeekendBeestä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Verkkokauppa on verkkokaupan aallonharjalla

  Weekendbee
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Weekendbee

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Weekendbee luotettava yritys?

  Weekendbee on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Weekendbee tarjoaa?

  Weekendbee on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Weekendbee-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.