SuomiArvostelut

  Arvostelut Puhelimenkuoret.fi

  Puhelimet eivät ole yhtä vankkoja, kuin ennen. Siinä, missä vanhoja nokialaisia saattoi tiputella asfaltille ja kivilattioille mielin määrin, vapisevat herkät älypuhelinnäytöt jo lattialle tiputuksesta. Tämä on täysin ymmärrettävää – onhan kosketusnäyttöjen edellyttämä teknologia paljon vaativampaa.
  Nykylaitteiden heiveröisyys ei kuitenkaan tarkoita, etteikö laitteita kannattaisi pyrkiä suojaamaan sitten ensinkään. Puhelinten hinnat ovat vain jatkaneet nousuaan, ja nykyään jopa 800 euron hinta uudesta puhelimesta on varsin tyypillinen diili.
  Tällaisia rahasummia pystyy ani harva tuosta vain huolimattomuudellaan pois antamaan. Tavan kuluttajan onneksi markkinoille on noussut erilaisia toimijoita, jotka keskittyvät erilaisten suojatarvikkeiden tarjontaan.
  Yksi näistä on suomalainen Puhelimenkuoret.fi, joka laajan valikoimansa ohella on noussut monen suosimaksi edullisen ja nopean toimituksensa ansiosta. Miten yrityksen toiminta vastaa sen sivuston lupauksia? Ovatko puhelimenkuoret aivan yhtä laadukkaita, kuin elektroniikkaliikkeestä paikan päältä ostetut? Tutustu yritykseen tarkemmin sen asiakkaiden arvosteluja lukemalla!

  Tietoa PuhelimenKuoret.fi -verkkokaupasta

  PuhelimenKuoret.fi on suomalaisen Verkkokauppa Olio Oy:n omistama ja ylläpitämä puhelintarvikkeiden verkkokauppa. Muita yrityksen ylläpitämiä sivustoja ovat PhoneCasesEurope.com, LastenTossut.fi, LeivontaTarvikkeet.fi, SeinaTarrat.net ja HopeaKorut.fi.
  Osakeyhtiö keskittyy sanomansa mukaan maahantuomaan korkealaatuisia kuluttajatuotteita ja hallinnoimaan kuluttajaystävällisiä verkkokauppoja. Yhtiön toimintaa johtaa sen kotikaupasta Porista käsin toimitusjohtaja Tero Multisilta. Vuonna 2016 sen liikevaihto oli noin 300 tuhatta euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 68 tuhatta euroa. Vuoden 2019 tilikaudella liikevoittoa kertyi jo yli 200 tuhatta euroa.

  Verkkokauppa.com Q1'21: Haipakkaa menoa

  PuhelimenKuoret.fi -palvelutarjonta

  Verkkokaupan myynti tapahtuu varsin selkeiden, sinisävytteisten nettisivujen kautta. Suosittuja kuorimalleja on esillä jo heti etusivulla, ja näiden oikealle puolelle on aseteltu eri puhelinmerkit, joita klikkaamalla asiakas voi suoraan löytää juuri oman puhelimensa mallin.
  Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla asiakkaalle avatuu näkymä, jossa tälle esitellään tuotekohtaiset kuvat sekä suomenkielinen kuvaus. Koska kyseessä on pohjimmiltaankin suomalainen yritys, on kuvauksen ja muiden sivuston tekstien ymmärrys vaivatonta.
  Verkkokaupan hintataso vastaa samaa, kuin mikä olisi puhelinkuorten hinta tyypillisissä tavarataloissa tai elektroniikkaliikkeissä. Etuna on kuitenkin huomattavasti laajempi valikoima, josta tarvikkeita voi löytää suosittujen Apple-, Samsung- ja OnePlus -laitteiden ohella myös esimerkiksi Motorola-, Nokia- ja Sony -puhelimille.
  Kuorien lisäksi kaupasta voi tilata esimerkiksi panssarilaseja, latausjohtoja sekä SIM-kortin adaptereita. Koska myytävät tuotteet ovat kooltaan ja painoltaan varsin pieniä, lähetetään ne Postin Priority-kirjeenä. Toimitushinnaksi muodostuu näin siis 1,90 euroa.
  Puhelimenkuoret.fi:stä tilaamiaan tuotteita voi siis odottaa suoraan omaan postilaatikkoon. Mikäli koko sittenkin ylittää oman postilaatikon aukon koon, välitetään ne lähimpään mahdolliseen Postin noutopisteeseen. Kaikki klo 16 mennessä arkipäivisin vastaanotetut tilaukset lähetetään samana päivänä, ja toimitus vie tavallisesti 1-3 päivää.
  Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet voi siis tämän aikarajan puitteissa palauttaa tai vaihtaa. Mikäli näin tahtoo tehdä, tulee asiasta ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun.

  Asiakaspalveluun

  yhteyttä saa jättämällä sivustolla yhteydenottopyynnön tai soittamalla numeroon 0400-410204.
  Tilaukset Puhelimenkuoret.fi:ssä voi maksaa verkkopankki-, korttimaksuna, laskulla sekä osamaksulla. Sillä tuettuja ovat kaikki Suomessa yleisimmät maksutavat.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit PuhelimenKuoret.fi:n toimintaan liittyen

  Oletko tilannut itsellesi tai jollekin perheenjäsenellesi mobiililaitteen suojatarvikkeita Puhelimenkuoret.fi:stä? Miten nopea oli toimitus? Kaupan nettisivuilla kerrotaan, että kaikki tuotteet toimitetaan suoraan yrityksen Suomessa sijaitsevasta keskusvarastosta. Löytyikö haluamaasi tuotetta varastosta?
  Ehkäpä jouduit syystä tai toisesta ottamaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun? Monelle eri yritysten asiakaspalveluihin yhteyden ottaminen on hämmentävä ja epämiellyttävä kokemus. Oliko suomalaisyrityksen kohdalla tilanne kenties toinen?
  Tällä välilehdellä voit kertoa itse ja omin sanoin kokemuksestasi Puhelimenkuoret.fi:n kanssa. Jätä arvostelu vaikka heti – siitä on suuri apu muille tilaamista harkitseville suomalaisille!

  Puhelimenkuoret.fi
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Puhelimenkuoret.fi

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Puhelimenkuoret.fi luotettava yritys?

  Puhelimenkuoret.fi on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Puhelimenkuoret.fi tarjoaa?

  Puhelimenkuoret.fi on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Puhelimenkuoret.fi-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.