Puhelimenkuoret.fi

Kaikki arvostelut

Puhelimenkuoret.fi

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

Huippupalvelua vaikka virhe oli minun. Suosittelen lämpimästi! t: mummi, joka tilasi väärällä postinumerollaLue lisää

Kaikki arvostelut (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Huippupalvelua vaikka virhe oli minun. Suosittelen lämpimästi!

  t: mummi, joka tilasi väärällä postinumerolla


Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Puhelimenkuoret.fi

Puhelimet eivät ole yhtä vankkoja, kuin ennen. Siinä, missä vanhoja nokialaisia saattoi tiputella asfaltille ja kivilattioille mielin määrin, vapisevat herkät älypuhelinnäytöt jo lattialle tiputuksesta. Tämä on täysin ymmärrettävää – onhan kosketusnäyttöjen edellyttämä teknologia paljon vaativampaa.
Nykylaitteiden heiveröisyys ei kuitenkaan tarkoita, etteikö laitteita kannattaisi pyrkiä suojaamaan sitten ensinkään. Puhelinten hinnat ovat vain jatkaneet nousuaan, ja nykyään jopa 800 euron hinta uudesta puhelimesta on varsin tyypillinen diili.
Tällaisia rahasummia pystyy ani harva tuosta vain huolimattomuudellaan pois antamaan. Tavan kuluttajan onneksi markkinoille on noussut erilaisia toimijoita, jotka keskittyvät erilaisten suojatarvikkeiden tarjontaan.
Yksi näistä on suomalainen Puhelimenkuoret.fi, joka laajan valikoimansa ohella on noussut monen suosimaksi edullisen ja nopean toimituksensa ansiosta. Miten yrityksen toiminta vastaa sen sivuston lupauksia? Ovatko puhelimenkuoret aivan yhtä laadukkaita, kuin elektroniikkaliikkeestä paikan päältä ostetut? Tutustu yritykseen tarkemmin sen asiakkaiden arvosteluja lukemalla!


Tietoa PuhelimenKuoret.fi -verkkokaupasta 
PuhelimenKuoret.fi on suomalaisen Verkkokauppa Olio Oy:n omistama ja ylläpitämä puhelintarvikkeiden verkkokauppa. Muita yrityksen ylläpitämiä sivustoja ovat PhoneCasesEurope.com, LastenTossut.fi, LeivontaTarvikkeet.fi, SeinaTarrat.net ja HopeaKorut.fi. 
Osakeyhtiö keskittyy sanomansa mukaan maahantuomaan korkealaatuisia kuluttajatuotteita ja hallinnoimaan kuluttajaystävällisiä verkkokauppoja. Yhtiön toimintaa johtaa sen kotikaupasta Porista käsin toimitusjohtaja Tero Multisilta. Vuonna 2016 sen liikevaihto oli noin 300 tuhatta euroa, josta tilikauden tulokseksi jäi 68 tuhatta euroa. Vuoden 2019 tilikaudella liikevoittoa kertyi jo yli 200 tuhatta euroa. 

 

PuhelimenKuoret.fi -palvelutarjonta 
Verkkokaupan myynti tapahtuu varsin selkeiden, sinisävytteisten nettisivujen kautta. Suosittuja kuorimalleja on esillä jo heti etusivulla, ja näiden oikealle puolelle on aseteltu eri puhelinmerkit, joita klikkaamalla asiakas voi suoraan löytää juuri oman puhelimensa mallin.
Itseä kiinnostavaa tuotetta klikkaamalla asiakkaalle avatuu näkymä, jossa tälle esitellään tuotekohtaiset kuvat sekä suomenkielinen kuvaus. Koska kyseessä on pohjimmiltaankin suomalainen yritys, on kuvauksen ja muiden sivuston tekstien ymmärrys vaivatonta.
Verkkokaupan hintataso vastaa samaa, kuin mikä olisi puhelinkuorten hinta tyypillisissä tavarataloissa tai elektroniikkaliikkeissä. Etuna on kuitenkin huomattavasti laajempi valikoima, josta tarvikkeita voi löytää suosittujen Apple-, Samsung- ja OnePlus -laitteiden ohella myös esimerkiksi Motorola-, Nokia- ja Sony -puhelimille.
Kuorien lisäksi kaupasta voi tilata esimerkiksi panssarilaseja, latausjohtoja sekä SIM-kortin adaptereita. Koska myytävät tuotteet ovat kooltaan ja painoltaan varsin pieniä, lähetetään ne Postin Priority-kirjeenä. Toimitushinnaksi muodostuu näin siis 1,90 euroa.
Puhelimenkuoret.fi:stä tilaamiaan tuotteita voi siis odottaa suoraan omaan postilaatikkoon. Mikäli koko sittenkin ylittää oman postilaatikon aukon koon, välitetään ne lähimpään mahdolliseen Postin noutopisteeseen. Kaikki klo 16 mennessä arkipäivisin vastaanotetut tilaukset lähetetään samana päivänä, ja toimitus vie tavallisesti 1-3 päivää.
Kaikilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän peruuttamisoikeus. Käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet voi siis tämän aikarajan puitteissa palauttaa tai vaihtaa. Mikäli näin tahtoo tehdä, tulee asiasta ottaa yhteyttä sivuston asiakaspalveluun.
Asiakaspalveluun yhteyttä saa jättämällä sivustolla yhteydenottopyynnön tai soittamalla numeroon 0400-410204. 
Tilaukset Puhelimenkuoret.fi:ssä voi maksaa verkkopankki-, korttimaksuna, laskulla sekä osamaksulla. Sillä tuettuja ovat kaikki Suomessa yleisimmät maksutavat. 


Valitukset, kiitokset ja vinkit PuhelimenKuoret.fi:n toimintaan liittyen 
Oletko tilannut itsellesi tai jollekin perheenjäsenellesi mobiililaitteen suojatarvikkeita Puhelimenkuoret.fi:stä? Miten nopea oli toimitus? Kaupan nettisivuilla kerrotaan, että kaikki tuotteet toimitetaan suoraan yrityksen Suomessa sijaitsevasta keskusvarastosta. Löytyikö haluamaasi tuotetta varastosta?
Ehkäpä jouduit syystä tai toisesta ottamaan yhteyttä sivuston asiakaspalveluun? Monelle eri yritysten asiakaspalveluihin yhteyden ottaminen on hämmentävä ja epämiellyttävä kokemus. Oliko suomalaisyrityksen kohdalla tilanne kenties toinen?
Tällä välilehdellä voit kertoa itse ja omin sanoin kokemuksestasi Puhelimenkuoret.fi:n kanssa. Jätä arvostelu vaikka heti – siitä on suuri apu muille tilaamista harkitseville suomalaisille!