Logitech

Kaikki arvostelut

Logitech

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logitech

Monien työpaikka on toimistossa tai kotona etätoimistossa. Etätyö on lisääntynyt ja tarve oman toimiston päivittämiseen on kasvanut. Samoin kuin työpaikan toimistossa on tärkeää, että kotona olevat laitteet toimivat moitteettomasti ja ovat laadukkaita. Tietokoneella työskentely on myös helpompaa, kun on oikeat lisävarusteet pelkän läppärin lisäksi. Netin verkkokaupoissa on tällaista tarjontaa hurjat määrät ja kysymys onkin, mistä ostaa oikeat tuotteet. Yksi kauppa, josta omaan etätyö toimistoon löytyy kaikki tarvittava on Logitech verkkokauppa. Mikä on Logitech ja millaisia tuotteita se myy? Miten sen verkkokaupasta voi tilata tuotteita? Vastaamme tällä sivulla näihin kysymyksiin ja kerromme tietoa yrityksestä nimeltä Logitech. Näillä sivuilla voit myös lukea muiden asiakkaiden arvostelut ja kokemukset Logitech verkkokaupasta. On tärkeää tietää millainen kokemus muilla on ollut verkkokaupassa ja, miten se on vastannut odotuksia. Niiden avulla voit itse helpottaa omaa ostopäätöstäsi.

Tietoa Logitech
Logitech on perustettu vuonna 1981 Sveitsissä, josta se on laajentunut Kalifornian Piilaaksoon. Yritys on kehittänyt monia innovatiivisia tuotteita ajan mittaan kuten langaton infrapunahiiri, peukalolla käytettävä pallohiiri ja laserhiiri. Hiirien ajoista yrityksen tuotevalikoima on kasvanut myös muilla innovatiivisilla tuotteilla. Tuotteita löytyy monista eri osa-alueista ja ne ovat suosittuja ympäri maailman. Logitechin pääkonttori sijaitsee edelleen Sveitsissä Lausannessa mutta sillä on toimipisteitä ympäri Eurooppaa ja Yhdysvaltoja, jossa on myös campus, ja Kiinasta löytyy toimipisteitä sekä valmistus. Yrityksessä on työntekijöitä noin 6100 ja sen liikevaihto oli vuonna 2019 2,79 miljardia dollaria.

Tuotteet ja palvelut Logitech
Logitechin verkkokaupasta löytyy laaja valikoima tuotteita kuten hiiret ja näppäimistöt, erityiskaukosäätimet, mobiililaitteet, suoratoistolaitteet, älykotilaitteet, kuulokemikrofonit, kaiuttimet, kodin turvakamerat ja laitteet videoneuvotteluihin. Verkkokaupasta on myös saatavilla valmiita ratkaisuja etätoimistoon, koodaukseen, luovaan työhön, ergonomiaan ja opiskeluun. Ratkaisujen alta löytyy valmiit varusteet, mitä kannattaa hankkia tehokkaan kotitoimiston rakentamista varten ja ohjeita myös, miten varmistaa ergonominen työskentely. Verkkosivuilla on myös ladattavissa ohjelmistot tuotteisiin, jos esimerkiksi olet hävittänyt vanhan laitteesi ohjelmiston, voi sen helposti ladata sivuilta ja asentaa uudelleen. Näiden lisäksi ohjelmistoissa on ladattavia ohjelmistoja, joiden avulla voit parantaa omien Logitech tuotteiden toiminnallisuutta ja tehdä niistä entistä tehokkaampia omassa käytössäsi.

Verkkokaupassa voi ostaa tuotteet helposti lisäämällä ne ostoskoriin ja ostaa ne joko asiakastilin kautta tai vierailijana ilman rekisteröitymistä. Verkkokaupasta ostetuilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus ja palautus tarpeesta on ilmoitettava asiakaspalveluun. Asiakaspalvelu on saatavilla käyttäjätilin, yhteisön tai puhelimen avulla. Käyttäjätilillä voi seurata omia lähetyksiä ja olla asiakaspalveluun yhteydessä viestien avulla. Yhteisöstä löytyy paljon tietoa kaikista tuotteista. Tuotteita voi selata kategorioittain ja kategorioiden takaa löytyy vastauksia tuotteisiin tai ohjelmistoihin syntyneisiin ongelmiin. Puhelimitse asiakaspalvelua on saatavilla englannin kielellä ja puhelinpalvelu on avoinna arkisin klo 9-18. 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Logitech
Onko sinulla kokemuksia Logitechin tuotteista? Oletko ostanut tuotteita heidän verkkokaupasta? Jos olet niin me Suomiarvostelut sivuilla haluaisimme kuulla kokemuksistasi. Voit tietenkin lisätä myös omat kommenttisi tuotteista, jos olet ostanut niitä jostain muualta. Oliko tuotteet niin laadukkaita kuin luvattiin? Tieto siitä, miten Logitechin tuotteet toimivat ja saako asiakaspalvelusta tukea, jos tulee ongelmia, on tärkeää tuotteita ostettaessa. Sinä voit auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikean valinnan ja voit todella vaikuttaa. Myös muiden kommentteja kannattaa käydä lukemassa, koska siellä voi olla tärkeää tietoa sinulle, jos olet harkitsemassa Logitech tuotteiden ostamista. Rehellisten palautteiden avulla voimme kaikki auttaa toisiamme saamaan positiivisen kaupankäynti kokemuksen ja välttymään turhilta pettymyksiltä.