SuomiArvostelut

  Arvostelut Lekmer

  Lekmer on pohjoismaiden johtava verkkokauppa kaikille lapsiperheille. Lelut, lastenvaatteet, vauvatuotteet, lastenvaunut, sisustustuotteet ja turvaistuimet - löydät ne kaikki kätevästi yhden nettisivuston alta. Voit rauhassa vertailla tuotteita ja tehdä ostoksia juuri silloin kun haluat tai on sinulle sopiva hetki. Miten asiakkaat kokivat asioinnin Lekmerin kanssa? Sujuiko toimitus ja mahdollinen palautus ongelmitta, vastasiko tilatut tuotteet sitä mitä pitikin? Kestikö lelu ehjänä myös lapsen hurjimmissa leikeissä? Olet tullut juuri oikeaan paikkaan lukemaan ja jakamaan asiakasarvosteluja muiden kanssa.

  Mikä on Lekmer?

  Lekmer perustettiin Ruotsissa vuoden 2006 tammikuussa ja Suomessa sen verkkokauppa aloitti vuonna 2010. Yrityksen toimipaikka sijaitsee Tukholmassa ja sen varastotilat Jönköpingissä, josta tuotteita lähetetään ympäri maailman. Lekmerin omistaa Qliro Group, jonka omistukseen kuuluu useita muitakin menestyviä verkkokauppoja, kuten esimerkiksi Nelly.com, fitnesstukku.fi sekä Room21-sisustusliike. Lekmerin pyrkimyksenä on nousta lelumarkkinoiden johtavaan rooliin ja olla Pohjoismaiden suurin lelukauppa netissä. Tässä on jo aika hyvin onnistuttukin, sillä vuonna 2014 Lekmer valittiinkin Ruotsissa vuoden verkkokaupaksi ja Suomessa se sai saman tittelin vuonna 2018. Lekmerin mottona on "Kaikkea kaikille lapsille", ja tuotevalikoima onkin valtava. Valikoimista löytyy lapsiperheiden hyvin tuntemia merkkejä, kuten Babybjörn, Britax, Beyblade, Didriksons, Ticket Outdoor, Fisher-Price, LEGO, Littlest Pet Shop, Lundby, Monster High, Micki, Name It, Star Wars, Reima, Stiga sekä paljon muita. Sivustolla on usein huimia, jopa -70% tarjouksia ja muutenkin kilpailukykyisiä hintoja, jotka houkuttelevat ostoksille. Verkosta ostaminen on helppoa, nopeaa ja vaivatonta. Miksi kuluttaa turhaan aikaa kaupoissa kiertelyyn ja ruuhkissa odottamiseen?

  Lekmer.fi tilaaminen

  Kivijalkakauppojen kadotessa lastenvaatteiden, tarvikkeiden ja lelujen ostaminen siirtyy yhä vahvemmin verkkokaupan puolelle. Verkkokaupalla on mahdollisuus ylläpitää suuria varastoja sekä kilpailukykyisiä hintoja ilman jonottamista ja ruuhkia, joten sieltä tilaaminen onkin järkevää ja usein myös hermoja säästävää. Isona yrityksenä tuotteiden hinnat pystytään pitämään alhaisina verrattuna esimerkiksi lastentarvikeliikkeiden ja lelukauppojen hintoihin. Lekmerin sivuilta löytyy useita kategorioita aina puruleluista pehmoeläimiin, peleihin, ulkoleluihin, vaatteisiin, vauvatarvikkeisiin ja äitiystarvikkeisiin asti. Lapsille löytyy ostettavaa aina vastasyntyneestä kouluikäiseksi asti, kätevästi kaikki yhdestä paikasta. Tuotteet klikataan ostoskoriin, siirrytään kassalle ja maksun voi suorittaa lähes millä tahansa haluamallaan maksutavalla. Voit valita esimerkiksi Klarnan laskutuksen, verkkopankkimaksun, korttimaksun tai osamaksun. Toimituskulut ovat viiden euron luokkaa ja yli sadan euron tilauksissa aina ilmaiset. Voit valita joko noudon Postin toimipisteestä tai edullisen kuljetuksen suoraan kotiovelle. Palautus on aina maksutonta, kunhan tuotteet palautetaan 365 päivän sisällä ja ne ovat käyttämättöminä tuotepakkauksissaan. Erityisenä lisänä on niinsanottu synnytystakuu, jonka Lekmer tarjoaa kaikille myymilleen vauvatuotteille. Takuu sisältää oikeuden palauttaa tuotteet lääkärintodistusta vastaan, jos raskaus tai synnytys ei syystä tai toisesta suju suunnitellusti. Takuu on voimassa 2 viikkoa synnytyspäivämäärästä ja palautettavien tuotteiden tulee olla käyttämättömiä ja alkuperäisissä pakkauksissaan.

  Asiakaspalvelu ja valitukset

  Mikäli toimitusten kanssa tulee ongelmia tai sinulla ilmenee muita kysymyksiä, auttaa Lekmerin asiakaspalvelu nettisivujen kautta täytettävän kaavakkeen avulla. Vastausta luvataan arkipäivisin viimeistään 24 tunnin kuluessa ja asiakaspalvelu auttaa mielellään kaikissa mieleen tulevissa kysymyksissä. Tuotteilla on aina 365 päivän vaihto- ja palautusoikeus sekä lisäksi 3 vuoden reklamaatio-oikeus.

  Risuja vai ruusuja?

  Onko Lekmer.fi sinulle tuttu yritys? Oletko hankkinut sitä kautta leluja, lastenvaatteita, ristiäislahjan, äitiysvaatteita, tarvikkeita syntyvälle lapsellesi tai lahjakortin ystävällesi? Kuinka asiointi sujui? Kestivätkö lelut lapsen leikeissä vai jouduitko palauttamaan tuotteita? Voisitko suositella Lekmeriä muille? Kerro se meille ja jaa kokemuksesi muiden kanssa.

  Lekmer
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lekmer

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lekmer luotettava yritys?

  Lekmer on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lekmer tarjoaa?

  Lekmer on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lekmer-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.