SuomiArvostelut

  Arvostelut Junkyard

  Muodin verkkomyynti kasvaa koko ajan. Nopeat toimitukset ja palautukset, laajat tuotevalikoimat sekä huimat alennukset ovat kaikki tekijöitä, jotka ovat houkutelleet kuluttajia kiviljalkamyymälöistä nettiin. Kotoa käsin tehtyä ostokokemusta eivät myöskään häiritse yltiöystävälliset myyjät tai kehonkuvaa vääristävät sovituspeilit, eli verkossa ostosten teko voi kätevyyden ohella tarjota introvertille varsinaisen unelmien shoppailukokemuksen.
  Yksi nämä ominaisuudet omaavista verkkoliikkeistä on pohjoismainen Junkyard. Moderni vaatekauppa tarjoaa laajan valikoiman katu- ja skeittimuodin huippunimiä. Millaisia ovat sivuston toimitusajat? Entä missä kunnossa vaatteet saapuvat perille?
  Tutustu yritykseen ja sen toimintaan tarkemmin muiden asiakkaiden kokemuksia selaamalla! Näin voit jättää oman tilauksesi varmoin mielin.

  Tietoa Junkyard-verkkokaupasta

  Junkyard on vuonna 2002 perustettu ruotsalainen muodin verkkokauppa. Kauppa keskittyy etenkin pohjoismaiseen katu- ja skeittimuotiin. Verkkokaupan ohella yritykseltä löytyy fyysiset kivijalkaliikkeet Norjasta sekä Ruotsista.
  Yritys on montaa muuta yritystä aktiivisempi sosiaalisessa mediassa. Facebook-tilin ohella siltä löytyy omat Instagram-tilit tyttöjä ja skeittivaatteita varten. Junkyard on pysynyt aallonharjalla myös teinien suosimaa TikTok-sovellusta hyödyntämällä.

  Verkkokaupan perustaminen WooCommercella - miten ja mitä maksaa?

  Junkyard tuotevalikoima

  Suomalainen pääsee tutustumaan Junkyardin valikoimaan helpoiten sen modernin nuorekkaassa verkkokaupassa. Se on suunniteltu vaatekaupoille tyypillisellä tavalla, jossa tuotekategoriat löytyvät ylhäältä ja etusivu on omistettu miesten ja naisten pääkategorioille sekä tuotemerkkien esittelylle.
  Sivustolla jotkin tekstit ja painikkeet on annettu englannin kielellä, kun taas toiset on käännetty suomeksi. Vaikka käännökset ovat välillä hieman sekavia, onnistuu selailu ja tilaaminen silti ongelmitta. Tuotevalikoima on nuorekkaan muodikas, ja vaatteista otetut tuotekuvat laadukkaita sekä suurennettavia.
  Tuotekuvien lisäksi vaatteiden istuvuuden arvioinnissa auttaa se, että kuvan mallin pituus ja tämän käyttämä vaatekoko on ilmoitettu tuotetiedoissa. Vaatteen tarkastelunäkymässä annetun hinnan alta asiakas voi klikata itsensä Junkyardin koko-oppaaseen, jossa on annettu eri vaatekokojen mitat sekä ohjeet omien mittojen ottamiseen.
  Sivuston ALE-osiosta löytää voi erilaisia merkkituotteita jopa puoleen hintaan. BRÄNDIT-painiketta klikkaamalla auki saa aakkosjärjestyksessä ilmoitetun listan, josta löytyvät kaikki kaupan eri tuotemerkit. Näin löytää voit juuri oman lempibrändisi tuotteet, oli sitten kyseessä Adidas, Diesel, Nike, Vans tai jokin muu muodin huippumerkeistä.
  Tilauksen voi maksaa kortilla, laskulla tai lahjakortilla. Suomessakin suositun ruotsalaisen Klarna-palvelun kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta asiakas voi maksaa ostoksensa myös osissa. Sivuston maksusivut on suojattu SSL-salausprotokollalla, mikä tarkoittaa, ettei omien maksutietojen turvallisuudesta tarvitse olla huolissaan.
  Junkyardin tilauksiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus. Palautuksen käsittely voi kestää enimmillään 20 arkipäivää, ja siitä veloitetaan viiden euron palautusmaksu.
  Mikäli perille tullut tuote on vaurioitunut kuljetuksesta, on tästä otettava yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Yrityksen yhteystiedot löytyvät verkkokaupan näkymän alaosaan sijoitetusta Ota yhteyttä -osiosta. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8 ja 22 välillä sekä sunnuntaisin klo 18-22. Asiakaspalvelijan voi tavoittaa sähköpostitse tai puhelimen välityksellä.
  Uusien tilauksien tekoa voi nopeuttaa ja helpottaa oman Junkyard-tilin luonnilla. Näin osoite- ja maksutiedot voi löytää sivuilta valmiiksi tallennettuina.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit Junkyardin toimintaan liittyen

  Nettikauppa - ja etenkin verkossa käytävä vaatteiden myynti – kasvavat koko ajan. Oletko itse jo kokeillut vaatteiden tilaamista Junkyardilta? Millainen ostokokemuksesi oli muihin käyttämiisi verkkokauppoihin verrattuna?
  Kaupan vaatteiden laadun ei pitäisi olla huolenaihe, sillä Junkyardin valikoima koostuu katu- ja urheilumuodin suurnimistä. Saapuivatko vaatteet perille hyväkuntoisina? Ovatko ne kestäneet pesua ja käyttöä yhtä hyvin, kuin muut merkiltä omistamasi vaatteet?
  Koska suomalaisen on hankalaa päästä Junkyardin vaatevalikoimaa paikan päälle tunnustelemaan, on arvostelusi verkkokaupasta erityisen arvokas. Kerro siis oma mielipiteesi liikkeen toiminnasta tällä välilehdellä!

  Junkyard
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Junkyard

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Junkyard luotettava yritys?

  Junkyard on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Junkyard tarjoaa?

  Junkyard on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Junkyard-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.