Junkyard

Kaikki arvostelut

Junkyard

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Junkyard

Muodin verkkomyynti kasvaa koko ajan. Nopeat toimitukset ja palautukset, laajat tuotevalikoimat sekä huimat alennukset ovat kaikki tekijöitä, jotka ovat houkutelleet kuluttajia kiviljalkamyymälöistä nettiin. Kotoa käsin tehtyä ostokokemusta eivät myöskään häiritse yltiöystävälliset myyjät tai kehonkuvaa vääristävät sovituspeilit, eli verkossa ostosten teko voi kätevyyden ohella tarjota introvertille varsinaisen unelmien shoppailukokemuksen.
Yksi nämä ominaisuudet omaavista verkkoliikkeistä on pohjoismainen Junkyard. Moderni vaatekauppa tarjoaa laajan valikoiman katu- ja skeittimuodin huippunimiä. Millaisia ovat sivuston toimitusajat? Entä missä kunnossa vaatteet saapuvat perille? 
Tutustu yritykseen ja sen toimintaan tarkemmin muiden asiakkaiden kokemuksia selaamalla! Näin voit jättää oman tilauksesi varmoin mielin.

Tietoa Junkyard-verkkokaupasta
Junkyard on vuonna 2002 perustettu ruotsalainen muodin verkkokauppa. Kauppa keskittyy etenkin pohjoismaiseen katu- ja skeittimuotiin. Verkkokaupan ohella yritykseltä löytyy fyysiset kivijalkaliikkeet Norjasta sekä Ruotsista.
Yritys on montaa muuta yritystä aktiivisempi sosiaalisessa mediassa. Facebook-tilin ohella siltä löytyy omat Instagram-tilit tyttöjä ja skeittivaatteita varten. Junkyard on pysynyt aallonharjalla myös teinien suosimaa TikTok-sovellusta hyödyntämällä.

Junkyard tuotevalikoima
Suomalainen pääsee tutustumaan Junkyardin valikoimaan helpoiten sen modernin nuorekkaassa verkkokaupassa. Se on suunniteltu vaatekaupoille tyypillisellä tavalla, jossa tuotekategoriat löytyvät ylhäältä ja etusivu on omistettu miesten ja naisten pääkategorioille sekä tuotemerkkien esittelylle. 
Sivustolla jotkin tekstit ja painikkeet on annettu englannin kielellä, kun taas toiset on käännetty suomeksi. Vaikka käännökset ovat välillä hieman sekavia, onnistuu selailu ja tilaaminen silti ongelmitta. Tuotevalikoima on nuorekkaan muodikas, ja vaatteista otetut tuotekuvat laadukkaita sekä suurennettavia.
Tuotekuvien lisäksi vaatteiden istuvuuden arvioinnissa auttaa se, että kuvan mallin pituus ja tämän käyttämä vaatekoko on ilmoitettu tuotetiedoissa. Vaatteen tarkastelunäkymässä annetun hinnan alta asiakas voi klikata itsensä Junkyardin koko-oppaaseen, jossa on annettu eri vaatekokojen mitat sekä ohjeet omien mittojen ottamiseen.
Sivuston ALE-osiosta löytää voi erilaisia merkkituotteita jopa puoleen hintaan. BRÄNDIT-painiketta klikkaamalla auki saa aakkosjärjestyksessä ilmoitetun listan, josta löytyvät kaikki kaupan eri tuotemerkit. Näin löytää voit juuri oman lempibrändisi tuotteet, oli sitten kyseessä Adidas, Diesel, Nike, Vans tai jokin muu muodin huippumerkeistä.
Tilauksen voi maksaa kortilla, laskulla tai lahjakortilla. Suomessakin suositun ruotsalaisen Klarna-palvelun kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta asiakas voi maksaa ostoksensa myös osissa. Sivuston maksusivut on suojattu SSL-salausprotokollalla, mikä tarkoittaa, ettei omien maksutietojen turvallisuudesta tarvitse olla huolissaan.
Junkyardin tilauksiin sisältyy 30 päivän palautusoikeus. Palautuksen käsittely voi kestää enimmillään 20 arkipäivää, ja siitä veloitetaan viiden euron palautusmaksu. 
Mikäli perille tullut tuote on vaurioitunut kuljetuksesta, on tästä otettava yhteyttä asiakaspalveluun mahdollisimman pian. Yrityksen yhteystiedot löytyvät verkkokaupan näkymän alaosaan sijoitetusta Ota yhteyttä -osiosta. Asiakaspalvelu on avoinna arkipäivisin klo 8 ja 22 välillä sekä sunnuntaisin klo 18-22. Asiakaspalvelijan voi tavoittaa sähköpostitse tai puhelimen välityksellä.
Uusien tilauksien tekoa voi nopeuttaa ja helpottaa oman Junkyard-tilin luonnilla. Näin osoite- ja maksutiedot voi löytää sivuilta valmiiksi tallennettuina. 

Valitukset, kiitokset ja vinkit Junkyardin toimintaan liittyen
Nettikauppa - ja etenkin verkossa käytävä vaatteiden myynti – kasvavat koko ajan. Oletko itse jo kokeillut vaatteiden tilaamista Junkyardilta? Millainen ostokokemuksesi oli muihin käyttämiisi verkkokauppoihin verrattuna?
Kaupan vaatteiden laadun ei pitäisi olla huolenaihe, sillä Junkyardin valikoima koostuu katu- ja urheilumuodin suurnimistä. Saapuivatko vaatteet perille hyväkuntoisina? Ovatko ne kestäneet pesua ja käyttöä yhtä hyvin, kuin muut merkiltä omistamasi vaatteet?
Koska suomalaisen on hankalaa päästä Junkyardin vaatevalikoimaa paikan päälle tunnustelemaan, on arvostelusi verkkokaupasta erityisen arvokas. Kerro siis oma mielipiteesi liikkeen toiminnasta tällä välilehdellä!