E-Wheels Arvostelua

: 2
0% ostaisi täältä uudelleen

Oleellisin negatiivinen arvio

  2023-09-13
E2S V2 PRO Long Range 2023
Laite piti toimitusehtojen mukaan tulla 2-3 päivässä postnordin kuljettamana. Kuitenkin tähän men...Lue lisää
Tito

Eniten ääniä arvostelu

  2023-07-19
Momas Jason+ sähköpyörä
Pyörä ei toimi luvatusti. Pyörä hyytyy mäkeen vaikka minkään mäen ei pitänyt olla liian jyrkkä. K...Lue lisää
Arja Palola

Arvostelua (2)

  (0)

 (0)

  (1)

  (0)

  (1)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  E2S V2 PRO Long Range 2023

  Laite piti toimitusehtojen mukaan tulla 2-3 päivässä postnordin kuljettamana. Kuitenkin tähän meni lähes kaksi viikkoa. Paketista avattuna skuutissa oli heti sellainen vika ettei ohjaustankoa pystyasentoon nostettaessa kyennyt lukitsemaan. Vipu ei vaan suostunut menemään pohjaan asti. Asiakaspalven kanssa juteltuani kuulemma vastaavaa vikaa ei ole aiemmin esiintynyt yhtään kappaletta. Viimeisin sanomisen aihe tuli eilen jolloin laturi sanoi seinään kytkettäessä sopimuksensa irti komean hajun ja ääniefektin kera. Laitteen saavuttua ensimmäisen kerran reklamoituani myös sivusto oli melko lailla buginen. Lomake antoi ainoastaan virheilmoituksen joten yritin useaan kertaan sen lähettää. Kuitenkin lopulta jokainen yritys oli mennyt perille joten heille sitä vaivaa luultavasti enemmän aiheutui tästäkin jos yhdeltä asiakkaalta tulee postilaatikkoon saman asian vuoksi useita maileja. :)

  Seuraavalla kerralla ehkä käännyn jonkin tunnetumman valmistajan puoleen vaikkei laite olisikaan paperilla yhtä vakuuttava.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  ostaisi täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Momas Jason+ sähköpyörä

  Pyörä ei toimi luvatusti. Pyörä hyytyy mäkeen vaikka minkään mäen ei pitänyt olla liian jyrkkä. Ketjut tippuvat jatkuvasti. Ensin piti odottaa monta viikkoa ohjeita ja nyt neljä viikkoa odotettu huollosta. Eivätkä ole vieläkään saaneet varaosaa, eikä tietoa kauanko kestää. Huonosti hoidettu yritykseltä ja ilmeisesti laatu myös huonoa.


Muut katsoivat