E-Wheels

Kaikki arvostelut

E-Wheels

0% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Valokeilassa: Mitä asiakkaamme sanovat?

J
Joonas Mustapuro
Tein tilauksen keväällä 14.4 toimitus kestää 2-5 päivää. 3viikkoa odoteltani on yhteyttä ja ihmettelin kun ainut mitä on saapunut on lasku. Lupasivat heti lähettää uuden koska vanha on eksynyt varm...Lue lisää
T
Timo Pulkkinen
Ostin keväällä potkulaudan eWheelsiltä ja toimituksen yhteydessä kommunikaatio oli haastavaa. Toimitusaikataulut eivät pitäneet ja sähköposteihin vastattiin pitkähköllä viiveellä. Tuote ei vast...Lue lisää

Kaikki arvostelut (2)

 • Ei arvosteluja vielä!

  Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sähköpotkulaudan

  Tein tilauksen keväällä 14.4 toimitus kestää 2-5 päivää. 3viikkoa odoteltani on yhteyttä ja ihmettelin kun ainut mitä on saapunut on lasku. Lupasivat heti lähettää uuden koska vanha on eksynyt varmaankin postissa. Heti kiireellä lähetetty tuote löysi perille 2 viikossa. Tuote pelitti ja rokkasi ihan hyvin kokonaista kolme kuukautta kunnes lakkasi lataamasta. Parin viikon kuluessa sain reklamaatio lomakkeen ja nyt sitten odotellaan että tuleeko lasku tehtaalta minulle vai menisikö takuuseen. Toisin sanoen palvelu on kohtuullista tuote oli mieluinen sen aikaa kun toimi, tuotteen toimitusaika perseestä ja yleisesti mielikuva jäi että firma sijaitsee helevetin esikartanossa.


 • Tilaus

  Palvelu

  Hinnoittelu

  Toimitus

  Ostaisin täältä uudelleen
  Kokonaisuus

  Sähköpotlulauta

  Ostin keväällä potkulaudan eWheelsiltä ja toimituksen yhteydessä kommunikaatio oli haastavaa. Toimitusaikataulut eivät pitäneet ja sähköposteihin vastattiin pitkähköllä viiveellä.

  Tuote ei vastannut luvattua, eli 25km/h rajoitettu potlulauta kulki vain 22-23km/h. Reklamoin asiasta ja pienen väännön jälkeen potkulauta luvattiin korjata/säätää 'tehtaalla'. Asiakaspalvelusta oltiin varsin ystävällisiä ja sovimme että kesäsesongin aikana emme tuota tee, vaan palaamme asiaan syksyllä.

  Olen elokuussa lähettänyt sähköpostia ja reklamaatioon liittyvät tiedot eWheelsille, eikä sieltä ole kukaan vastannut. Todella huono vaste kysymyksille ja sähköposteille, nyt olen odottanut kolme viikkoa ilman vastausta - mikäli Zendeskin automaattista vastausta ei lasketa. Annan vielä viikon aikaa ja sitten lähdetään selvittämään asiaa kuluttaja-asiamiehen kautta ja tarvittaessa tutkintapyyntöä yrityksestä poliisille.


Muut katsoivat

Logo Sissos

Sissos

1 arvostelut

Arvostelut Sissoksesta Haluatko jotain ainutlaatuista sekä metsästykseen että kodinpuolustukseen? Haluatko näyttää j...

Logo Halti

Halti

1 arvostelut

Retkeilyssä on tärkeätä suojella itseään armotonta luontoa ja sen sääelementtejä vastaan oikeaoppisest...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...