SuomiArvostelut

  Arvostelut Björn Borg

  Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kestää aktiivista liikkumista ja erilaisia urheiluhaasteita, kuten hikoilemista, vaaditaan laadulta ja mukavuudelta vielä enemmän kuin arkivaatteilta. Monet vaateliikkeet tarjoavat urheiluun tarkoitettuja vaatteita ja ovat jopa tietyille urheilulajeille erikoistuneita. Tämä ei kutienkaan aina takaa tarvittavan hyvää laatua. Miten on Björn Borg- liikkeiden laita? Onnistuuko tunnettu brändi takaamaan nimensä veroista laatua vaatteiltaan? Parhaiten näihin kysymyksiin osaavat vastata jo ennestään brändiltä ostaneet. Jos sinulla on kysymyksiä Björn Borgiin liittyen, kannattaa lukea kyseisen yrityksen asiakkaiden arvosteluja ja kokemuksia vaatteiden laadusta, asiakaspalvelusta ja myymälöiden valikoimasta.

  Tietoa Björn Borgista

  Björn Borg on brändi, joka keskittyy urheiluvaatteiden myyntiin. Brändi perustettiin alunperin maailmankuulun tennispelaajan Björn Borgin vaatemallistona. Hän halusi muuttaa Wibmledonin steriiliä ja valkoista asetelmaa tuomalla lisää värikkäitä vaatteita tenniksen maailmaan. Yritys tuli aluksi tutuksi monille miesten alusvaatteistaan. Yhä edelleen noin 80 % brändin valikoimasta koostuu alusvaatteista mutta paljon muuta on lisätty niiden rinnalle. Björn Borg myy huoliteltuja vaatekappaleita, kenkiä, alusvaatteita ja paljon muuta. Tarjontaan kuuluu myös yö- ja uima-asuja sekä sukkia. Brändin nimellä myydään laukkuja mutta sillä on myös oma silmälasimallisto. Björn Borgin vaatteita voi ostaa brändin omista vaateliikkeistä sekä verkkosivuilta. Yritys on Björn Borg Groupin omistuksessa ja sen tehtävä on kehittää myymälöiden tarjontaa. Vaateliikkeitä löytyy nykyään monista maista, kuten Englannista, Alankomaista, Ruotsista, Belgiasta ja Norjasta. Brändin liitokset urheiluun, etenkin tennikseen, ja myös värien käyttöön ovat vahvat.

  Itse legenda toiminnassa: Wimbledonin finaali 1980; Borg vs McEnroe.

  Björn Borgin palvelut

  Björn Borgin vaateliikkeet tarjoavat suuren valikoiman vaatteita niin miehille, naisille kuin lapsille. Esimerkiksi yrityksen nettisivuilla brändin tarjontaa on lajiteltu uusiin tuotteisiin ja eniten myytyihin vaatteisiin. Verkkosivuilta on helppo rajata haku tiettyyn vaatekappaleeseen tai tyyliin, kuten sukat tai uima-asut. Halutessasi voit tilata Björn Borgin utiskirjeen sähköpostiisi, minkä johdosta saat 10 % alennuksen ensimmäisestä vaatetilauksestasi. Tämän lisäksi yrityksellä on poistomyymälä, josta asiakkaat voivat löytää monia erikoistarjouksia. Björn Borg toimii myös Instagramissa, jossa se mainostaa aktiivisesti urheiluvaatteita. Instagramin käyttäjien on mahdollista saada oma kuvansa yrityksen sivulle, jos on onnistunut ottamaan brändille sopivan kuvan itsestään Björn Borgin vaatteet yllään.


  Kehut, valitukset ja vinkit tuleville asiakkaille

  Jos et ole täysin tyytyväinen Björn Borgilta ostamaasi tuotteeseen, voit ottaa yritykseen yhteyttä monilla tavoilla. Yksi helpoimmista tavoista on sähköposti. Kyseisellä yrityksellä on kaksi eri sähköpostiosoitetta: toinen asiakaspalvelulle ja toinen yritysinformaatiolle. Molemmat osoitteet löytyvät yrityksen nettisivuilta. Samaisella sivustolla on myös yrityksen puhelinnumero, joka on tarkoitettu asiakasyhteydenottoon.

  Onko sinulla aikaisempaa kokemusta Björn Borgin kanssa?

  Omistatko jo jotakin Björn Borgilta? Mikä oli vaatteiden laatu, kun sait tuotteen ja kuinka hyvin se on kestänyt ajan kanssa? Oletko pystynyt käyttämään tuotteita useamman vuoden vai vain muutaman tennispelin ajan? Entäpä, kuinka mukavia brändin alusvaatteet ovat päällä? Kuinka käytännöllisiä Björn Borgin laukut oikeasti ovat? Ehkäpä sinä haluat kehua loistavaa asiakaspalvelua, jota sait sen jälkeen, kun otit yhteyttä ongelmaan liittyen. Olipa sinulla pelkkiä kehuja tai rakentavaa palautetta, haluamme kuulla kokemuksistasi Björn Borgin kanssa! Näin voit auttaa muita ihmisiä, jotka pohtivat, kannattako brändin vaatteiden tai muiden tuotteiden ostaminen.

  Lue arvosteluja ja mielipiteitä tenniksen pelaajilta ja muilta urheilijoilta, jotka ovat ostaneet Björn Borgilta! SuomiArvosteluista löydät aidot arvostelut, kokemukset ja mielipiteet kyseisestä urheiluvaatteita myyvästä brändistä.

  Björn Borg
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (1)

  9.6
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  8
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Super laatu!

  Super-laatumerkki! Ostaa toisen tuotteen tulevaisuudessa.

  : LILJA07-05-2019
  glllohmaqi15-03-2021

  Muchas gracias. ?Como puedo iniciar sesion?

  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  9.5
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Björn Borg

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Björn Borg luotettava yritys?

  Björn Borg on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 9.6/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Björn Borg tarjoaa?

  Björn Borg on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Björn Borg-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.