Mjuk

Kaikki arvostelut

Mjuk

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Mjuk

Haluaisitko päivittää kotisi ilmettä, mutta et haluaisi ostaa upouutta roinaa? Löytyykö kotoasi huonekaluja, joita et itse enää tarvitse mutta joille olisi varmasti muualla vielä käyttöä? Yhä useampi meistä on herännyt siihen, ettei jatkuva uusien tavaroiden ostelu ole kannattavaa, järkevää - eikä etenkään hyväksi ympäristölle. Onneksi verkosta löytyykin yhä enemmän palveluja, jotka mahdollistavat sekä second hand -löytöjen tekemisen, että omien tarpeettomien tavaroiden myymisen. Kotimainen Mjuk on yksi näistä palveluista. Mutta mikä Mjuk oikein on ja mitä yrityksen oman asiakkaat ovat sen palveluista mieltä? Olemme koonneet tälle sivulle kattavat tiedot sekä käyttäjien arvostelut yrityksestä Mjuk!

Mjuk - Tietoa yrityksestä
Mjuk on suomalainen verkkopalvelu, jonka kautta käyttäjät voivat ostaa ja myydä käytettyjä huonekaluja. Palvelu toimii välikätenä ihmisille, jotka haluavat joko myydä omia käytettyjä huonekalujaan tai ostaa muiden käyttäjien second hand -kalusteita. Yrityksen perustivat toukokuussa 2019 Max Heino ja Rickard Zilliacus. 

Mjuk huonekalut
Mjukin valikoimaan kuuluu erilaisia käytettyjä huonekaluja. Huonekalut on luokiteltu niiden kunnon mukaan: upouusi, ensiluokkainen, hyvä, kohtalainen tai kulunut. Kaikki Mjukin sivuilla listatut huonekalut ovat ammattilaisten tarkastamia ja puhdistamia. Mjuk myy sohvia, pöytiä, nojatuoleja, valaisimia, hyllykköjä, mattoja ja muita sisustustuotteita. Verkkokaupasta on mahdollista selata huonekaluja myös tuotemerkin, esimerkiksi Artek, Muurame tai BoConcept, mukaan.

Osta huonekaluja
Huonekaluja voi ostaa suoraan Mjukin verkkosivuilta. Ostajan näkökulmasta palvelu toimii kuin mikä tahansa verkkokauppa. Voit selata tuotteita tuoteryhmittäin (esimerkiksi sohvat, pöydät tai matot) ja suodattaa sivulla näkyviä tuotteita esimerkisi huonekalun tuotemerkin, värin tai kunnon mukaan. Maksutapoina toimivat pankki- ja luottokortit, verkkomaksut, MobilePay sekä lasku. Mjuk toimittaa huonekaluja ympäri manner-Suomea ja toimituksista vastaa yleensä Mjuk, Posti tai Hakonen. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta laskien. 

Myy huonekaluja 
Mjuk hoitaa hoitaa koko käytettyjen huonekalujen myyntiprosessin myyjän puolesta. Myydäksesi huonekaluja Mjukin kautta täytä ensiksi myyntilomake, joka löytyy Mjukin sivuilta. Mjuk toimittaa sinulle hinta-arvion kalusteestasi. Mjukin sivuilta löytyy myös laskuri, jolla voit laskea hinta-arvion sille, kuinka paljon tienaat huonekalustasi Mjukin kautta. Tämän jälkeen voit sopia ajan, jolloin Mjuk noutaa kalusteen kotoasi. Mjuk noutaa kalusteita pääasiassa pääkaupunkiseudulta ja sen ympäristöstä. Vaihtoehtoisesti voit itse toimittaa kalusteen Mjukille. Vastaanotettuaan kalusteesi Mjuk tarkistaa, puhdistaa ja kuvaa tuotteen sekä huolehtii sen markkinoinnista. 

Palvelun hinta 
Kun myyt huonekaluja Mjukin kautta, saat 60% kalusteen nettomyyntihinnasta. Jos kalusteen hinta on yli 700%, saat 70% myyntihinnasta. Jos Mjuk on noutanut kalusteen luotasi, nämä noutokulut vähennetään ansaitsemastasi tuotosta. Noutokulut määräytyvät tuotteen koon mukaan. Kalusteen myynnistä saatu tuotto maksetaan myyjän tilille heti, kun tuote on myyty. Mjuk saa osuutensa vasta, kun tuote on myyty, joten myyjän ei ikinä tarvitse maksaa mitään lisämaksuja Mjukille. Sen sijaan Mjukin osuus vähennetään myyntituotoista ennen niiden tilitystä myyjälle.   

Asiakaspalvelu
Mjukin asiakaspalveluun saa yhteyttä joko sähköpostitse tai klikkaamalla chat-kuvaketta, joka löytyy yrityksen nettisivuilta. Lisäksi Mjuk on aktiivinen sosiaalisessa mediassa. Yritykseltä löytyy oma kanava Instagramissa, Facebookissa ja LinkedInissä. 

Mjuk - Arvosteluja, vinkkejä ja kokemuksia
Oletko jo ostanut huonekaluja Mjukin kautta? Jaa kokemuksesi muiden kanssa! Rehelliset arvostelut ja kommentit suoraan asiakkailta auttavat muita käyttäjiä tekemään parempia valintoja. Voit kertoa arvostelussasi esimerkiksi ostamiesi tuotteiden laadusta tai kokemuksestasi Mjukin asiakaspalvelun kanssa? Jos myit huonekalujasi, sujuiko prosessi hyvin ja menivätkö tuotteet myös kaupaksi? Kaikista näistä tiedoista on paljon hyötyä muille käyttäjille. Kiitos kun auta yhteisöämme!