SuomiArvostelut

  Arvostelut Timarco

  Arvostelut Timarcosta
  Kiinnostaako sinua vaateshoppailu? Tarvitsetko alusvaatteita tai muuta vaatteisiin liittyvää esimerkiksi rantavaatteita kesää varten? Etkö selviä ilman hyvän kuppikoon urheiluliiviä treenistä? Haluatko tilata jotain värikästä ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain kokeilla jotain uutta vaatteiden saralla? Siinä tapauksessa Timarco voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä palveluntarjoaja kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Timarcosta
  Timarco on verkkokauppabisneksessä jo vuodesta 1997 lähtien toiminut vaatemyyjä, joka myy kaikenlaisia vaatteita, mutta se pyrkii olemaan parhain palvelu alusvaateasioissa. Timarcolle työskentee noin 25 työntekijää ja sen toimipiste sijaitsee osoitteessa Timarco

  ESPOO, Life Science Centre, Keilaranta 16, 02150 Espoo, Suomi. Alunperin yritys tulee Ruotsista, koska Timarco AB (SE5564017464) on yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Ruotsissa ja jonka virallinen osoite on Po Box 20041, S-161 02, Bromma, Ruotsi. Se on rekisteröity Suomessa arvonlisäverovelvolliseksi alv-numerolle FI2201950-3. Sen asiakastukeen saa yhteyttä sähköpostilla osoitteessa: support@timarco.fi

  Timarcon tuotteet ja palvelut

  Timarco tarjoaa laajan määrän verkkokaupassaan kaikkea vaatteisiin - ennen kaikkea alusvaatteisiin liittyvää. Periaatteessa löytyy vaate jokaiseen tilanteeseen ja makuun, tästä osoituksena verkkosivuston vasemmasta laidasta löytyvä palkki, jossa löytyy listattuna kategorioineen vaatetypit, kumen livit, naisten alushousut, muotoilevat & tukevat, miesten alushousut, pitkät alushousut, yöasut,loungewear, äitiysvaatteet, sukat, sukkahousut, bikinit, uimapuvut, uimahousut, uimavarusteet, alusmekot, hameet, bodyt, topit/paidat, T-paidat, paidat, pikeepaidat, takit/liivit, shortsit, tightsit/leggingsit, alusvaatteet, työvaatteet, treenivaatteet, treenivarusteet, työkengät, arkikengät, kenkien hoito, jalkojen hoito, pohjalliset, oheistuotteet, lahjapakkaukset, muuta ja lahjakortti. Tuotemerkkejä löytyy lähemmäs yli 100 eli pitäisi oma suosikkivaatemerkki heiltä jostakin. Vetämällä kursorin vaatteen luokse, niin näkee värivaihtoehdot, joita on noin viisi erilaista keskimäärin. Ylhäältä näkee myydyimmät, uutuudet, alusvaatteet, suuret kuppikoot, äityisvaatteet, rantamuoti, vaatteet, urheilu, urheiluliivit, sukat ja jopa kengät kategorian, jolloin navigointi etsien omia vaatemieltymyksiään onnistuu sekä ylhäältä että sivulta. Timarco tarjoaa ilmaisen toimituksen ja maksutapoina Timarco tukee Suomen yleisimpiä pankkeja pankki- ja luottokortteineen, mutta myös Paypalia ja Klarnaa. Alhaalta löytyy useimmiten kysyttyjä kysymyksiä ja yleiset ehdot ja tietoa esimerkiksi evästeiden hallinnasta.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit Timarcosta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko vaatetarve tyydytettyä ja samalla sait vaatekaappisi päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Verkkokauppa.com PILASI JOULUN! Jäi lahjat saamatta..

  Timarco
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Timarco

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Timarco luotettava yritys?

  Timarco on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Timarco tarjoaa?

  Timarco on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Timarco-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.