KidsDreamStore

Kaikki arvostelut

KidsDreamStore

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Adlibris

Adlibris

13 arvostelut

Haluatko päästä nauttimaan uusimmista trillereistä, ajattomista klassikoromaaneista tai vaikkapa matkaamaan fantasiamaailm...

KidsDreamStore

KidsDreamStore.fi on verkkokauppa, josta löydät valikoiman lasten tuotteita. Yritys on yksi Pohjoismaiden suurimmista verkkokaupoista, keskittyen lisensoituihin tuotteisiin lasten televisio-, elokuva- ja satuhahmoista. Valikoimaan kuuluu mm. Frozen, Spiderman, Pyjamasankarit, Pipsa Possu, Ryhmä Hau, Star Wars, Autot, Vaiana, Kätyrit ja Pokémon. KidsDreamStore on online-lelukauppa, josta löytyy lasten vaatteita ja tavaroita sekä lapsille että vauvoille. Kaikki tuotemerkit ovat lisensoituja, ja ne tulevat tunnetuilta valmistajilta. Yritykselle laadukkaiden tuotteiden tarjoaminen on tärkeää. Yritys kertoo, että heidän kokonsa ansiosta hinnat ovat heillä yleensä alhaisemmat ja kilpailukykyisemmät kuin paikallisessa lasten- tai lelukaupassa. Asiakas voi tehdä hintansa arvoisia ostoksia kaikista lastentuotteista ja vauvatuotteista KidsDreamStore.fi -sivustolla. Heillä on verkkokaupassa 365 päivän avoin kauppa ja asiakaspalvelu.

Tuotteet yrityksessä KidsDreamStore.fi
KidsDreamStore.fi on verkkokauppa, joka palvelee kaikenikäisiä lapsia, niin pieniä kuin vähän isompiakin. Yritys tarjoaa valikoiman vauva- ja lastentuotteita, vaatteita, leluja, makeisia, leluja, sisustus-, kausitavaroita ja lahjatavaroita. Suuri osa tuotevalikoimasta on lisensoituja televisio-, elokuva- ja saagahahmoja, kuten Frozen, Spiderman, Pyjamasankarit, Ryhmä Hau, Tähtien sota, Hello Kitty, Minions, Pokemon ja monet muut. Yritys on aktiivinen myös Facebookissa ja Instagramissa. He julkaisevat sosiaalisessa mediassa inspiraatiota, videoita, meemejä sekä tarjouksia ja tietoa uusista tuotteista. Jos asiakas tarvitsee apua ostoprosessissa, he lupaavat vastata kysymyksiin 24 tunnin sisällä KidsDreamStore.fi-sivustolla. Yhteyttä yritykseen saat myös osoitteessa info@kidsdreamstore.se. Lasten lelut kannustavat kaikenikäisiä lapsia leikkimään, edistävät kehitystä ja ovat yhtä hauskoja leikkiä yksin kuin ryhmässä. Lelut voi ottaa mukaan kaikkialle, kuten piknikille, maalle, kylpyammeeseen tai lastenjuhliin. Yrityksen kautta ostetut tuotteet ovat sertifioituja lasten leluja, joissa leikki ja kehitys ovat aina keskipisteenä. Yritys kertoo, että heidän kauttansa voi ostaa leluja lapsille ympäri vuorokauden ja asiakkailla on mahdollisuus avoimeen kauppaan 365 päivän ajan. Tuotteet saa myös suoraan kotiin toimituksen avulla. Kun asiakas tekee tilauksen ennen klo 15.00, ostettu tuote toimitetaan pakettina saman päivän aikana. Etsitkö yleensä jotain tiettyä tuotetta vai oletko kiinnostunut tietystä tuotemerkistä? Yrityksen valikoimasta löydät lasten hahmoja kuten Babblarna, Pipsa Possu, Bamse, Ryhmä Hau ja Peppi. Sivuilta löytyy helistin lastenvaunuihin, kuvakirja taaperolle tai opettavainen pulmapeli, jonka kanssa lapsi kehittää taitojaan. Koristele koko sänky pehmeillä pehmoleluilla, joiden kanssa lapsesi voi tuntea olonsa turvalliseksi. Kaikki lelut ja vauvan tuotteet ovat korkealaatuisia ja ne on huolellisesti testattu lapsen turvallisuuden varmistamiseksi.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä KidsDreamStore.fi kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia KidsDreamStore.fi, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi lasten vaatteita, leluja tai muita tarvikkeita esimerkiksi vauvojenhoitoon. Valikoimaan kuuluu mm. Frozen, Spiderman, Pyjamasankarit, Pipsa Possu, Ryhmä Hau, Star Wars, Autot, Vaiana, Kätyrit ja Pokémon. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote KidsDreamStore.fi valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.