VIVAIA

Kaikki arvostelut

VIVAIA

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

VIVAIA

VIVAIAn tavoitteena on luoda kestäviä ja tyylikkäitä jalkineita, jotka ovat vastuullisia alusta loppuun. Käyttämällä kierrätettyjä ympäristöystävällisiä materiaaleja, jotka ovat peräisin luonnosta, ja korkealaatuisia aksentteja jokainen tuottamamme kenkäpari auttaa vähentämään jätettä kaatopaikoilta ja auttaa sinua näyttämään ja tuntemaan asiakkaan olon hyvältä. Kaikki materiaalit ovat ympäristöystävällisiä, suoraan luonnosta hankittuja ja huolellisesti valmistettuja, jotta vaikutus maapalloon olisi mahdollisimman vähäinen. VIVAIAssa käytetään muovisista vesipulloista saatuja kierrätysmateriaaleja ja niistä tehdään lankakeriä, joista neulotaan kenkien pintamateriaali. Näin yritys luo kestävän materiaalin, joka kestää vuosikausia. Luonnollisen kasviperäisen ja PU-vaahdon sekoituksella kenkien pohjallinen on joustava, tukeva, hengittävä, homeenkestävä ja kosteutta hylkivä. Kenkien avulla voi välttää haisevat jalat myös kuumuudessa ja kosteudessa.

Tietoa VIVAIA tuotteista
VIVAIAn perustamisen missiona oli luoda tyylikkäitä ja kestäviä jalkineita, jotka ovat ympäristöystävällisiä ja vastuullisia. Yritys on keskittynyt luomaan myönteisiä vaikutuksia sekä maailmaan että ympärillä oleviin ihmisiin. Näin ollen yritys kertookin luoneensa menestyksekkäästi ylellisten ja muodikkaiden jalkineiden valikoiman, joka on poikkeuksellisen laadukas ja kohtuuhintainen. Pohjissa käytetään hiilivapaata kumia, joka on erittäin joustavaa ja tukevaa, iskunkestävää, homeenkestävää ja hajunkestävää. Yritys kertoo rakastavansa kenkiä, jotka ovat juuri otettu laatikosta, mutta joskus elämässä voi tulla sotkua. Tämän vuoksi jokainen VIVAIA-kenkäpari on täysin kone- ja käsinpesukelpoinen. Kaikki yrityksen pakkaukset on valmistettu 90-prosenttisesti kierrätetystä kartongista. VIVAIAssa uskotaan, että ympäristön kunnioittaminen ja tietoisuus vaikutuksista on osa meitä. He pyrkivät käyttämään kestäviä materiaaleja luodakseen tyylikkäitä ja erittäin mukavia kenkiä, jotka sopivat jokaiseen elämäntyyliin. Nimi VIVAIA syntyi näistä ajatuksista - ajatuksista, joiden mukaan asiakkaat ja yritykset tarkoituksellisesti muodostavat todellisen identiteetin yritykselle. Kaksinkertainen "V" ja "A" symboloivat asiakkaiden käyttämiä kenkiä, joiden mallit tulevat vastakkaisista suunnista. Kaksois-"I" edustaa muovipulloja, joita yritys käyttää kenkiemme valmistuksessa. Näin ollen VIVAIA-tuotemerkki on suunniteltu merkitsemään tuotteiden, asiakkaiden ja ympäristöystävällisen asemoinnin ja tuotantomenetelmien yhdistelmää. VIVAIAssa keskitytään luomaan kenkiä, joita on mukava käyttää ja jotka ovat uskomattoman tyylikkäitä. Yritys yhdistää nykyaikaista teknologiaa ja kestäviä toimintatapoja ympäristöystävällisten jalkineiden parhaimmistoon. Toimittamalla jalkineet suoraan asiakkaiden luokse, yritys vähentää jälleenmyyjien kautta tapahtuvaan myyntiin liittyviä välillisiä kustannuksia. Tämä tarkoittaa, että yritys voi siirtää pitää hintansa lompakkoystävällisinä ja varmistaa, että kaikki jalkineet ovat kohtuuhintaisia ja laadukkaita. Käyttämällä kierrätysmateriaaleja ja 3D-teknologiaa VIVAIAn tiimi on luonut jätteettömän prosessin luodakseen saumattoman 3D-neulosmallin, jossa yhdistyvät mukavuus ja toimivuus. Yritys hyväksyy verkkokaupassaan maksutapoina seuraavat:PayPal, luottokortti, Soft, Apple Pay ja Klarna (saatavilla vain Yhdysvalloissa). Valikoimasta löytyy saappaita, avokkaita, nilkkureita, sandaaleja, tossuja ja kävelykenkiä.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet VIVAIAsta
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä VIVAIAn kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia VIVAIAsta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi nilkkureita, ballerinoja, avokkaita, saappaita tai sandaaleja. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote VIVAIAn valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu yrityksestä nyt.