SuomiArvostelut

  Arvostelut Virtasenkauppa

  Arvostelut Virtasenkaupasta
  Kiinnostaako sinua kaiken maailman taloustarvikkeet? Tarvitsetko valaisimia tai muuta esimerkiksi maatalouteen liittyvää esimerkiksi traktoria varten? Etkö selviä ilman hyvää moottorisahaa? Haluatko tilata jotain värikästä ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain kokeilla jotain uutta esimerkiksi autotarvikkeissa? Siinä tapauksessa Virtasenkauppa voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä verkkopalvelusta, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä verkkokauppa kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi.

  Virtasenkaupasta

  Virtasenkauppa on perheyritys, jonka oikea nimi on Virtasen Moottori Oy, jonka asiakkaat ovat muun muassa yksittäisiä henkilöitä, mutta myös mm. autoliikkeitä, korjaamoja, maatiloja ja teollisuusalan yrityksistä. Yritys maahantuo itse suuren osan tuotteista. Virtasenkaupan varsinainen tarina alkoi noin yli 70 vuotta sitten, kun Virtasen veljekset perustivat perinteisen autokorjaamon. Sitten se muuttui moottorikoneistamoksi. 60-luvulta lähtien se laajensi varaosamyyntiin ja vuosikymmenten saatossa sen tarjonta on kasvanut kymmeniin tuhansiin erilaisiin tuotteisiin. Virtasenkauppa mainostaa, että sillä on yli 3 miljoonaan tuotteen valikoima. Virtasenkaupalla on oma myymälä ja jonka 2.500 m² varastosta löytyy ainakin 27000 eri tuotetta. Itse myymälä sijaitsee Salossa. Itse kivijalkamyymälä sijaitsee, kun ajaa moottoritietä (E18) pitkin ja kääntyy Salon liittymästä kohti Salon keskustaa. Sitten ajaa noin 3 km ja näkee jo kattomainoksen. Like sijaitsee siis entisen ykköstien eli nykyisen 110-tien vieressä. Virtasenkaupan asiakaspalvelu toimii osoitteessa myynti@virtasenkauppa.fi ja puhelinnumerosta 027751 260. Sen yritystunnus on Y-tunnus: 0139509-1. Lisäksi kauppa on edustettuna sosiaalisessa mediassa, kuten Youtubessa ja Facebookissa.

  Virtasenkaupan tuotteet ja palvelut

  Tästä verkkokaupasta löytyy kaikkea talouden pitoon ja autoiluun sekä vastaavaa liittyvää maan ja taivaan väliltä. Esimerkiksi autotarvikkeissa on raskaskalustosta autohifiin ja pakoputkiin. Kemikaaleista löytyy kaikkea esimerkiksi korroosion estosta voiteluöljyihin ja autokemikaaleihin. Koti -kategoriasta löytyy sen verran kaikkeen kotiin liittyvää tavaraa valaisimista mattoihin veneilyyn ja vaikkapa autotalliin liittyvää, että sen kaiken luetteleminen veisi lähemmäs tuntikausia kaikkine alakategorioineen. Maatalous on hyvin edustettuna siellä lukuisine alaryhmineen, mihin kuuluu muun muassa kasvinsuojelu, käyttöteräs, majakat, rullaketjut, aitaus, maatila- ja tallitarvikkeet, suursäkkitarvikkeet, työvalot ja traktori- ja työkalutarvikkeet. Lisäksi löytyy oma ryhmänsä perävaunutarvikkeille ja monille eri pientarvikkeille paristoista liittimiin. Puutarha on myös hyvin edustettuna metsurin työkaluineen ja niittokoneineen sekä paineruiskuineen. Lisäksi löytyy oma ryhmänsä renkaanvaihdolle ja työkaluille. Outlet eli poistomyynnistä löytyy hallilämmittimistä vaikka mihin, ja oma uutuudet kategoriaan listataan kaikkia uusia tuotteita, joita löytyy Virtasenkaupasta. Lisäksi itse verkkokauppaan kuuluu myös erillisellä sivustolla toimivat muut verkkokaupat, kuten Tarvikkeet, Traktorimies ja Varaosat, mutta ne ansaitsevat erillisen verkkokauppaprofiilinsa. Virtasenkauppa tukee yleisimpiä pankki- ja luottokorttilaskuja ja Klarnaa. Verkkokaupasta tilattaessa saa noin 14:sta päivän vaihto- ja palautusoikeuden. Lisäksi verkkokauppa edellyttää laskutusasiakkailta, että yritys on toiminut vähintään 3 vuotta. Myyjä myös varaa oikeuden olla lähettämättä tuotteita laskulla. Alle 50 euron ostoksiin Virtasenkauppa lisää 5 euron maksutapalisän. Takuu on vähintään vuoden ajan.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Virtasenkaupasta
  Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko taloustarvikehimot tyydytettyä ja samalla sait moottorisahat ostettua ja hallilämmittimet päivitettyä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.

  Oppia.fi - Oppimisen Verkkokauppa

  Virtasenkauppa
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Virtasenkauppa

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Virtasenkauppa luotettava yritys?

  Virtasenkauppa on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Virtasenkauppa tarjoaa?

  Virtasenkauppa on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Muoti, Urheilu & Retkeily, Huonekalut & Kodintavara, Elektroniikka.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Virtasenkauppa-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.