PAIKOILLANNE... VALMIINA... NYT!

Olemme lähetystyössä!

Internetin tulisi olla turvallinen paikka tilauksen tekemiseen. Haluamme saavuttaa tämän tekemällä kaikista yrityksistä läpinäkyviä ja luotettavia. Se on tietysti iso työ, mutta työskentelemme viiden perusarvomme avulla tavoitteen saavuttamiseksi.

 • Perusarvomme
  Uskomme avoimiin markkinoihin

  Nykyään kaikki näkevät myyntipuheiden läpi, koska on yksinkertaisesti liian paljon kuluttajia, jotka paljastavat, että lupaukset ei todellakaan ole totta. Juuri tähän me pyrimme. Läpinäkyviin markkinoihin. Vain rehellistä ja luotettavaa.

  Olemme laatineet itsellemme ja kaikille, jotka haluavat tietää, viisi perusarvoa avoimuuden takaamiseksi.

 • 01

  Yhdessä

  Yhdessä olemme vahvoja ja olemme vastuussa riippumattomista ja objektiivisista arvosteluista. Yhdessä saavutamme parhaan tuloksen.

 • 02

  Luotettava

  Rehellinen ja riippumaton. Taistelemme yhdessä hämäriä yrityksiä ja huonoja verkkokokemuksia vastaan ​​ja palkitsemme rehelliset yritykset.

 • 03

  Asiaankuuluva

  Missiomme voi viedä valovuosia, mutta koko matkan ajan innovoimme jatkuvasti pysyäksemme merkityksellisinä ja valloittaaksemme maailmaa yhdessä arvostelijoidemme kanssa

 • 04

  Turvallinen

  Rehellisyys on etusijalla, mutta myös turvallisuus ja mahdollisuus valittaa nimettömästi, kun taistelemme trollitilejä ja väärennettyjä arvosteluja vastaan.

 • 05

  Helppoa

  Uskomme, että sekä kuluttajille että yrityksille on tärkeää, että pysymme alustana, jossa on sekä hyödyllistä että helppoa kirjoittaa arvostelu.

Kuluttajien puolesta

Kuluttajat jättävät kokemuksensa foorumillemme ja auttavat siten muita kuluttajia valitsemaan parhaan yrityksen. Tämä varmistaa avoimuuden ja paremmat markkinat. Yhdessä edellä mainittujen perusarvojen kanssa kuluttajakokemukset ovat tärkein väline tämän avoimuuden varmistamiseksi!

Erittäin hyödyllinen yrityksille

Tietenkin yrityksenä toivot aina, että asiakkaasi ovat tyytyväisiä tarjottuun palveluun tai ostettuun tuotteeseen, ja toivot saavasi viiden tähden arvosteluja. Todellisuus voi tietysti olla erilainen. Kilpailu, erityisesti verkossa, on yleensä melko kovaa ja erottautuminen on nyt haastavampaa kuin koskaan. Ei siis ihme, että kuluttajista on tullut entistä kriittisempiä!

Emme tarjoa yrityksille vain työkalua, joka näyttää arvostelujen tulokset verkkosivustollasi, vaan yhteyden asiakkaisiisi. Eikö olisi vielä super kätevää ottaa yhteyttä negatiivisen arvostelun kirjoittajaan ja ratkaista erimielisyys? Näin voit muuttaa negatiivisen arvostelun positiiviseksi palautteeksi tai vielä paremmaksi, korkeammaksi arvosanaksi!

Liity yhteisöön

Olemme osa ReviewsInternational®-alustaa, joka on jo aktiivinen 30 maassa. Seisomme riippumattomina ja luotettavina, tarjoamme arvioita yrityksistä ympäri maailmaa. Yhdessä olemme vahvoja!

Rekisteröidy arvostelijaksiRekisteröidy yrityksenä