READY.. SET? GO!

Olemme lähetystyössä!

Internetin tulisi olla turvallinen paikka tilauksen tekemiseen. Haluamme saavuttaa tämän tekemällä kaikista yrityksistä läpinäkyviä ja luotettavia. Se on tietysti iso työ, mutta työskentelemme viiden perusarvomme avulla tavoitteen saavuttamiseksi.

 • Perusarvomme
  Uskomme avoimiin markkinoihin

  Myyntiargumentit lävistetään melkein aina nykyään, koska on yksinkertaisesti liian paljon kuluttajia, jotka uskovat, että se ei ole totta. Ja juuri sen yritämme saavuttaa. Läpinäkyvät markkinat. Vain rehellinen ja luotettava.

  Olemme itsellemme ja kaikille, jotka haluavat tietää, olemme laatineet viisi perusarvoa avoimuuden takaamiseksi.

 • 01

  Yhdessä

  Yhdessä olemme vahvoja ja olemme vastuussa riippumattomista ja objektiivisista arvioinneista. Yhdessä saavutamme parhaan tuloksen.

 • 02

  Luotettava

  Rehellinen ja riippumaton. Taistelemme yhdessä varjoisia yrityksiä ja huonoja verkkokokemuksia vastaan ​​ja palkitsemme rehelliset yrittäjyysyritykset.

 • 03

  Asiaankuuluva

  Missiomme voi viedä valovuosia, mutta koko matkan ajan teemme jatkuvasti innovaatioita pysyäksemme merkityksellisinä ja valloittamassa maailmaa yhdessä arvostelijamme kanssa

 • 04

  Turvallinen

  Rehellisyys on etusijalla, mutta myös turvallisuus ja mahdollisuus valittaa nimettömästi, kun taistelemme peikkotilejä ja väärennettyjä arvosteluja.

 • 05

  Helppoa

  Uskomme, että sekä kuluttajille että yrityksille on tärkeää, että pysymme alustana, jossa on yhtä hyödyllistä ja helppoa kirjoittaa arvostelu yrityksestä.

Kuluttajien puolesta

Kuluttajat jättävät kokemuksensa foorumillemme ja auttavat siten muita kuluttajia valitsemaan tietyn yrityksen. Tämä varmistaa avoimuuden ja paremman markkinan. Yhdessä edellä mainittujen perusarvojen kanssa kuluttajakokemukset ovat tärkein väline tämän avoimuuden varmistamiseksi!

Erittäin hyödyllinen yrityksille

Toivot tietysti aina tyydyttää asiakkaasi tarjotulla palvelulla tai ostetulla tuotteella. Ehkä toivot saavasi vain 5 tähden arvostelut, mutta todellisuus on tietysti erilainen. Kilpailu, etenkin verkossa, on kovaa, ja erottua yrityksestä on haastavampaa kuin koskaan. Ei ihme, että kuluttajat ovat kriittisempiä!

Emme vain tarjoa yrityksille widgetiä verkkosivuston tarkastelupisteiden näyttämiseen, vaan myös suoran linkin asiakkaille. Kätevä ottaa yhteyttä negatiivisen arvostelun kirjoittajaan riidan ratkaisemiseksi. Kuinka kääntää negatiivinen arvostelu positiiviseksi palautteeksi ja vielä paremmaksi: paremmat pisteet!

Liity yhteisöön

Olemme osa ReviewsInternational®-alustaa, joka on jo aktiivinen 30 maassa. Seisomme riippumattomia ja luotettavia arvioita yrityksistä ympäri maailmaa. Yhdessä olemme vahvoja!

Rekisteröidy arvostelijaksiRekisteröidy yrityksenä