Govee

Kaikki arvostelut

Govee

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Digishop

Digishop

2 arvostelut

Onko tarvetta elektroniikkaan liittyvässä, mutta et tiedä, mistä aloittaisi? Haluatko ostaa hienoja akkuja ja paristoja ja halu...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Govee

Kaikki haluavat elää mukavaa elämää. Tämä toiveellisuus kiteytyy ihmisten kamppailuun siitä, miten he pyrkivät takaamaan itselleen elämän perusasiat ja ylimääräistä, jotta he voivat taata haluamansa mukavuuden. Mutta tämä mukavuus ei ulotu vain ruoan tai suojan tarjoamiseen. Kuvittele, mitä hyvän valaistuksen voima voi tehdä talossasi. Oletko ajatellut, miten yksi ainoa LED-valo voi muuttaa talosi moderniksi? Valojen voima! Asiakkaiden LED-valojen tarjoaminen on se, mitä Govee ylläpitää harjoittaakseen. Suosittelemme, että luet riippumattomat asiakasarviot Goveesta täältä, ennen kuin vierailet heidän verkkokaupassaan. Oletko Goveen käyttäjä tai oletko kenties tilannut ja siksi käyttänyt heidän palveluitaan? Millaisia kokemuksia sinulla oli heidän tuotteidensa tai palveluidensa käytöstä? Onko Govee mielestäsi suositeltava perheelle tai ystäville? Jaa ystävällisesti kokemuksesi Goveesta kanssamme, sillä se auttaa muokkaamaan heidän palvelunsa luonnetta seuraavalle asiakkaalle myönteisesti. Odotamme palautettasi.

Goveen verkkokaupan tuotteet ja palvelut
”Making Life Smarter” kiteyttää yrityksen mukaan sen, mitä yritys on tehnyt Goveessa marraskuusta 2017 lähtien. He luovat LED-valoja ja älykkäitä kodin laitteita, jotka muuttavat perinteisiä asumistapoja. Govee tarjoaa älykkäitä kodin tuotteita, kuten älykkäitä hehkulamppuja, LED-valonauhoja, kodin turvalaitteita ja sisätilojen lämpömittareita, jotka auttavat sinua elämään turvallisempaa, värikkäämpää ja mukavampaa elämää. Yritys kertoo, että heidän tuotteillaan voit muuntaa sisustuksesi laadukkailla sisävalonauhoilla, LED-lampuilla ja älykkäillä pöytävalaisimilla, jotka varmasti elävöittävät makuuhuoneen, olohuoneen, keittiön ja portaat. Voit myös optimoida kodin turvallisuuden, lämpötilan ja kosteuden sekä ruoan laadun kodin parannustuotteilla. Yritys tarjoaa vesivuotoantureita, lihalämpömittareita, liiketunnistimia, ovikelloja ja muita tuotteita. Govee on tuotemerkki, joka tarjoaa värikkäiden LED-valojen tuotantoa kotiin ja kaikkialle, missä tarvitaan valoa. He tarjoavat myös älykkäitä kodin laitteita, kuten RGB- ja RGBIC-sateenkaarenauhavaloja ja hygrometrejä. Govee tarjoaa LED-nauhavaloja, kuten RGBIC stip -valoja, RGB-nauhavaloja ja TV-taustavaloja. He tarjoavat myös sisävalaistusta pöytävalaisimien ja LED-lamppujen kautta, ulkovalaistusta, kuten auton valoja ja jousivaloja, sekä kodin parannustarvikkeita, kuten Temp-, pistoke-, keittiö- ja turvatarvikkeita. RGBIC-nauhavalot, joita he väittävät, on varustettu yli 50 IC-piirillä (itsenäisellä ohjauspiirillä), mikä on merkittävä parannus RGB-nauhavaloja ohjaavasta yhdestä sirusta. Yrityksen missio ajaa heitä tekemään kaikista valoista värikkäitä, älykkäitä ja muokattavia. Olipa kyseessä tavallinen paikka tai erityinen kokemus, yritys haluaa auttaa tekemään siitä erityisen henkilökohtaisen. Yritys kertoo, että heidän laajaan asiakkaiden yhteisöön kuuluu jo 6 miljoonaaa käyttäjää ympäri maailman.

Kehut, valitukset ja vinkit yritykselle Govee
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Govee -sivuston kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin tuotevalikoimaan vai ostatko aina vain suositumman vaihtoehdon? Vertailetko tuotteita keskenään ja vaikuttavatko muiden arviot ostopäätökseesi? Mikäli sinulla on kokemuksia Govee -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Goveen tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi älykkäitä kodin laitteita, kuten RGB- ja RGBIC-sateenkaarenauhavaloja ja hygrometrejä. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Goveen valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja jaa kokemuksesi yrityksestä nyt.