SuomiArvostelut

  Arvostelut Lola & Lykke

  Oletko joko raskaana, imetät tai oletko tuore äiti? Kiinnostaako sinua imettämisen aikana kaulakoru, joka estää lasta raapimasta? Tarvitseko eräänlaisia kompressoriliivejä, jotta kiinteytyisi ja pääsisi eroon raskausarveista? Tässä tapauksessa verkkokauppa Lola & Lykke voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

  Lola & Lykkestä

  Lola & Lykke on täysin naisten omistama yritys, jolla on vahva sosiaalinen sitoutuminen naisten menestymiseen ja ennen kaikkea äitiyteen ja raskauteen, sillä verkkokauppa on erikoistunut myymään vaatteita raskaana oleville, imettäville ja muille äideille. Lola & Lykke siis on suomalainen terveys- ja hyvinvointimerkki, joka suunnittelee ja kehittää innovatiivisia hyvinvointiin liittyviä tuotteita äideille. Lola & Lykken yksinkertainen tavoite on parantaa äitien arkea - antaa heille mahdollisuus nauttia äitiydestä entistä enemmän. Laura, joka on osaomistajana Lola & Lykkessä kuvailee verkkokauppaansa seuraavasti: “We were frustrated by how difficult it was to find information and products aimed to resolve the post-natal problems we both struggled with. There is no reason why functional can't also be pretty. All our products are designed for mums by mums, embodying unique Nordic design that serves a clear purpose.“ Eli äitien suunnittelemia vaatteita, joiden tarkoituksena on näyttää näteiltä ja joissa on selkeä päämäärä ja Pohjoismainen suunnittelu. Lola & Lykke on tuotemerkki ekologisille tuotteille raskauden aikana ja sen jälkeen. Kaikki Lola & Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja itse brändi omaa vahvan, minimalistisen pohjoismaisen suunnittelun. Lola & Lykke on ympäristöystävällinen, joka välttää muovin käyttöä pakkauksissa, joista 95% ovat kierrätettäviä ja muovivapaita. He ovat mukana hiilidioksidin korvausjärjestelmissä ja investoivat ympäristöhankkeissa neutralisoidakseen tuotteiden valmistaman hiilijalanjäljen.

  Lola & Lykken tuotteet ja palvelut
  Tämä verkkokauppa myy siis äidin raskautta ja sen jälkeen tukevia ja helpottavia tuotteita, kuten kompressioliivejä, jotka auttavat vatsan kiinteytymisessä raskauden jälkeen. Lisäksi palvelu myy eräänlaisia raskausliivejä, joita voi käyttää raskauden aikana alavatsan seuduilla, jotta se vapauttaisi jännitystä ja vähentäisi raskausarpien tulemista. Imettämiseen löytyy myös eräänlaisia lämpöliivejä arille rinnoille, imetyspumppua ja niitä varten säilytyspulloja. Verkkokauppa myös myy eräänlaisia teelaatuja, jotka keskittyvät joko raskauteen, imetykseen tai mielialan piristämiseen. Lisäksi sieltä löytyy myös eräänlaisia kaulakoruja, jotka sisältävät puupalikoita ja vastaavia pitääkseen imetyksen kohteena olevan kiinnostuneena ja kiireisenä, jolloin vauva keskittyy niihin, eikä esimerkiksi raavi tai pure. Lola & Lykken asiakaspalvelu toimii osoitteessa info@lolalykke.com, mutta on myös mahdollista lähettää sinne kyselyitä koskien tuotteista yhteydenottokaavakkeen kautta. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden uutiskirjeen tilaamiselle. Lola & Lykke vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Palvelusta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikesta raskauteen ja imetykseen liittyvästä.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Lola & Lykkestä
  Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.

  Verkkokaupan perustaminen WooCommercella - miten ja mitä maksaa?

  Lola & Lykke
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Lola & Lykke

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Lola & Lykke luotettava yritys?

  Lola & Lykke on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Lola & Lykke tarjoaa?

  Lola & Lykke on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Lola & Lykke-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.