Lola & Lykke

Kaikki arvostelut

Lola & Lykke

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Gearbest

Gearbest

0 arvostelut

Olemassa on rajaton määrä myymälöitä, joista voit löytää työkaluja, tai ostaa vekotteita tai mit&...

Logo Eurotoys

Eurotoys

3 arvostelut

Oletko koskaan halunnut ostaa lahjaa lapsellesi tai muulle sukulaisellesi, mutta et tiennyt, mistä voit löytää oikeanlaise...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo AliExpress

AliExpress

10 arvostelut

Kun valitset tuotetta, jonka haluat ostaa, olemassa on useita vaihtoehtoja, josta ostaa se tietty tuote. Mutta kun haluat tietää tuotteen...

Lola & Lykke

Oletko joko raskaana, imetät tai oletko tuore äiti? Kiinnostaako sinua imettämisen aikana kaulakoru, joka estää lasta raapimasta? Tarvitseko eräänlaisia kompressoriliivejä, jotta kiinteytyisi ja pääsisi eroon raskausarveista?  Tässä tapauksessa verkkokauppa Lola & Lykke voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvosteluita tästä verkkokaupasta, niin tiedät, kannattaako sieltä tilata ja onko itse palvelu sinulle sopivaa.

 

Lola & Lykkestä

Lola & Lykke on täysin naisten omistama yritys, jolla on vahva sosiaalinen sitoutuminen naisten menestymiseen ja ennen kaikkea äitiyteen ja raskauteen, sillä verkkokauppa on erikoistunut myymään vaatteita raskaana oleville, imettäville ja muille äideille. Lola & Lykke siis on suomalainen terveys- ja hyvinvointimerkki, joka suunnittelee ja kehittää innovatiivisia hyvinvointiin liittyviä tuotteita äideille. Lola & Lykken yksinkertainen tavoite on parantaa äitien arkea - antaa heille mahdollisuus nauttia äitiydestä entistä enemmän. Laura, joka on osaomistajana Lola & Lykkessä kuvailee verkkokauppaansa seuraavasti: “We were frustrated by how difficult it was to find information and products aimed to resolve the post-natal problems we both struggled with. There is no reason why functional can't also be pretty. All our products are designed for mums by mums, embodying unique Nordic design that serves a clear purpose.“ Eli äitien suunnittelemia vaatteita, joiden tarkoituksena on näyttää näteiltä ja joissa on selkeä päämäärä ja Pohjoismainen suunnittelu. Lola & Lykke on tuotemerkki ekologisille tuotteille raskauden aikana ja sen jälkeen. Kaikki Lola & Lykke -tuotteet on suunniteltu Suomessa ja itse brändi omaa vahvan, minimalistisen pohjoismaisen suunnittelun. Lola & Lykke on ympäristöystävällinen, joka välttää muovin käyttöä pakkauksissa, joista 95% ovat kierrätettäviä ja muovivapaita. He ovat mukana hiilidioksidin korvausjärjestelmissä ja investoivat ympäristöhankkeissa neutralisoidakseen tuotteiden valmistaman hiilijalanjäljen.

 

Lola & Lykken tuotteet ja palvelut
Tämä verkkokauppa myy siis äidin raskautta ja sen jälkeen tukevia ja helpottavia tuotteita, kuten kompressioliivejä, jotka auttavat vatsan kiinteytymisessä raskauden jälkeen. Lisäksi palvelu myy eräänlaisia raskausliivejä, joita voi käyttää raskauden aikana alavatsan seuduilla, jotta se vapauttaisi jännitystä ja vähentäisi raskausarpien tulemista. Imettämiseen löytyy myös eräänlaisia lämpöliivejä arille rinnoille, imetyspumppua ja niitä varten säilytyspulloja. Verkkokauppa myös myy eräänlaisia teelaatuja, jotka keskittyvät joko raskauteen, imetykseen tai mielialan piristämiseen. Lisäksi sieltä löytyy myös eräänlaisia kaulakoruja, jotka sisältävät puupalikoita ja vastaavia pitääkseen imetyksen kohteena olevan kiinnostuneena ja kiireisenä, jolloin vauva keskittyy niihin, eikä esimerkiksi raavi tai pure. Lola & Lykken asiakaspalvelu toimii osoitteessa info@lolalykke.com, mutta on myös mahdollista lähettää sinne kyselyitä koskien tuotteista yhteydenottokaavakkeen kautta. Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden uutiskirjeen tilaamiselle. Lola & Lykke vaikuttaa myös sosiaalisessa mediassa, koska kyseisellä palvelulla on Instagramissa, Facebookissa ja Pinterestissä toimintaa, kuten tuotteiden markkinointia ja esittelyä. Palvelusta löytyy myös blogi, jossa kerrotaan kaikesta raskauteen ja imetykseen liittyvästä.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Lola & Lykkestä
Oliko tämä palvelu toimivaa? Tulivatko tilaamasi tuotteet perille luotettavasti ja asiantuntevasti? Saitko asiakaspalvelussa vastauksen pulmaan, joka jäi askarruttamaan? Olivatko itse tuotteet asiallisesti pakattuina sekä laadultaan että hinnaltaan erinomaisia? Oliko vielä jotain kiitettävää, valitettavaa tai vinkattavaa palvelusta? Tässä tapauksessa Suomiarvostelut haluaisi kuulla mielipiteesti tästä palvelusta, sillä asiakaspalautteesi on meille tärkeätä. Näin jokainen voi kuulla objektiivisen arvion palvelusta sivustollamme, jolloin voi välttyä esimerkiksi huonolta kaupalta tai sitten löytää varsinaisen helmen verkon ihmeellisen maailman syövereistä.