Alvar Pet

Kaikki arvostelut

Alvar Pet

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Wish

Wish

0 arvostelut

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat val...

Logo Hintaopas

Hintaopas

0 arvostelut

Hintaopas on hinta- ja tuotevertailusivusto, joka auttaa kuluttajia tekemään ostopäätöksiä ja tuoteostoksia. Pä&...

Logo Tractive

Tractive

0 arvostelut

Lemmikinomistajana tiedät varmasti epämiellyttävän tunteen, jonka oman lemmikin hyvinvoinnista stressaaminen aiheuttaa. Totta k...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Alvar Pet

Onko sinulla koiraa? Kiinnitätkö huomiota siihen, millaisia ravintosisältöjä koiranruuissa on ja mistä ne ovat peräisin? Onko sinulle kestävä kehitys ja vastuullinen koiran ruuan tuottaminen lähellä sydäntä? Alvar Pet on suomalainen lemmikkialan startup. Sen missio on minimoida koirien hiilitassunjälki. Perustajat aloittivat yritystoiminnan Alvarin kautta, jotta he voivat sovittaa yhteen lemmikit ja kasvavan ympäristötietoisuuden. He tekevät sen tarjoamalla asiakkaalle yksinkertaisia, koiralle tarvelähtöisiä ja korkealaatuisia, ympäristölle vaikuttavia, vastuullisia ratkaisuja tiedostaville asiakkaille. Perustajatiimillä on vankka osaaminen koiratoimialaa kohtaan. Yritys nimeltä Alvar Pet Oy on perustettu joulukuussa 2019. Se on pyörinyt täysipäiväisesti tammikuusta 2020 asti. Koska yhä useammalla on oma koira, ala tarjoaa yhä enemmän tavaraa ja lihapitoisempaa ravintoa. Yritys kokee, että tämä ei ole kehityssuuntana kestävä. Heidän mielestänsä koiran omistamisen ei pitäisi olla ilmastoa vastaan oleva valinta. Yritys haluaa, että he voivat tarjota koiranomistajille helppoja tapoja pienentää koiransa hiilitassunjälkeä. Lisäksi he haluavat myös kannustaa koko lemmikkialaa vastuullisempaan toimintatapaan.

Tietoa Alvar Petin tuotteista
Alvar on täysin suomalainen ja suomalaisten omistama. Yrityksen toiminnasta vastaa tiimi, ryhmä piensijoittajia ja suomalainen pääomasijoitusyhtiö Maki.vc.. Alvarin reseptit ovat kehittäneet tanskalaisen valmistaja Nordic Petcare Groupin tutkimus- ja tuotekehitystiimin asiantuntijat yhteistyössä Alvar Petin oman asiantuntijaeläinlääkärin, lemmikinruoka-alan konkarin, Henna Söderholmin kanssa. Ruoat tuotetaan Tanskassa täysin pohjoismaisista raaka-aineista. Alvarin ruokintasuosituksessa on määritetty koirien päivittäinen energiantarve. Lisäksi yritys määrittelee sen mukaisesti annettavan ruoan määrä reseptikohtaisesti. Päivittäisen ruoka-annoksen yritys suosittelee jakamaan aikuiselle terveelle koiralle kahteen ruokintakertaan. Kasvavien pentujen kohdalla ruokintakertoja on hyvä olla useampia. Yrityksen mukaan kertoja olisi hyvä olla 3-4 päivässä. Päivittäisen annoksen jakaminen useampaan pieneen annokseen voi toisinaan olla tarpeen myös esimerkiksi ruoansulatuskanavan herkkyydestä kärsivän koiran kohdalla. Yritys tekee päätökset liittyen raaka-aine-, tuotanto-, pakkaus-, kuljetus- ja tarjoamavalinnat ympäristö ja ilmasto edellä. He käyttävät raaka-aineina vähäpäästöisempiä vaihtoehtoja ja mahdollisuuksien mukaan ruokateollisuuden sivuvirtoja. Päästöminimointi tapahtuu toiminnan jokaisella osa-alueella ”vältä-vähennä-vaihda-hyvitä-periaatetta” mukaisesti. Vähät jäljelle jäävät päästöt hyvitetään rahoittamalla suomalaisen metsän hiilensidontakyvyn lisäämistä. Alvarin kannattavuus ja kasvu ei tapahdu ympäristön kustannuksella. Tämä on myös määritelty yhtiöjärjestyksessämme. Kotiinkuljetukset tehdään kuljetusyhtiön muun jakelureitin yhteydessä kootusti samoille alueille. Yritys käyttää Postia ja Budbeetä (sen toiminta-alueella) kuljetuskumppaneina tuomaan nappulapaketit perille. Kotiin jakelu on ympäristöystävällisempää, kuin koiranruokasäkkien hakeminen jokainen omalla yksityisautollaan. Kävellen, pyörällä, kauppareissun yhteydessä tai muuten harkitusti haettu paketti ei tietenkään lisää kulkemisen päästöjä. Voit siis aina valita toimituksen myös noutopisteeseen.

Kommentit, valitukset ja mielipiteet Alvar Petistä
Onko sinulla ollut kokemusta ostosten tekemisestä Alvar Petin kanssa aiemmin? Olivatko heidän tuotteensa edullisia ja laadukkaita? Tarvitsemme mielipiteesi. Jätä arvostelu alla ja jaa kokemuksesi, jotta houkuttelet tulevia asiakkaita. Tykkäätkö tehdä ostoksia verkkokaupassa vai ostatko tarvittavat tuotteet mieluummin suoraan kaupasta? Kiinnitätkö huomiota erilaisiin sertifikaatteihin? Mikäli sinulla on kokemuksia Alvar Pet -sivustosta, jaa kokemuksesi muiden käyttäjien kanssa. Ostitko esimerkiksi Alvar Pet tuotteen, josta voisit kertoa muille asiakkaille? Tai haluaisitko antaa risuja, ruusuja tai kehitysideoita? Tai vaikka suoraa palautetta? Kertomalla ostokokemuksesta, esimerkiksi ostoprosessin sujuvuudesta ja asiakaspalvelun avuliaisuudesta, autat muita asiakkaita ostopäätöksen tekemisessä, kun he etsivät esimerkiksi koiranruokaa, nappuloita tai tietoa koirien ruokinnasta. Tutustu myös muiden kirjoittamiin kommentteihin ja palautteisiin, ehkä niistä on apua myös oman shoppailun tueksi. Muista jakaa myös vinkkejä, mikäli sinulle on mielessä jokin erityinen tuote Alvar Perin valikoimasta, jota voisit suositella myös muille asiakkaille. Anna arvostelu ja jaa kokemuksesi yrityksestä nyt.