Startselect

Kaikki arvostelut

Startselect

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Startselect

Yhä suurempi osa elämästämme on siirtynyt nettiin. Etätyö yleistyy, hyödykkeet siirtyvät nettikauppoihin ja myös elokuvat katsotaan nyt suurilta osin netin sriimauspalvelujen kautta. Muutoksen seuraus onkin tietysti myös se, että tapamme antaa lahjoja on muuttunut. Etenkin moni nuori toivoo joulu- ja syntymäpäivälahjaksi nyt rahaa tai lahjakortteja.
Tämä ei ole mikään ihme; saahan lahjakorteilla kulutettua saldoa juuri niihin lempipelin lisäosiin tai nettikaupan vaatteisiin, joista itse pitää. Moni kuitenkin yhä luulee, että lahjakorttien ostamiseksi on mentävä fyysisten jälleenmyyjien tykö, vaikka alan palveluntarjoajia löytyy jo niitäkin netistä. Yksi näistä on StartSelect. Kauppoja vertaillessa on otettava huomioon eri kysymykset: Millainen on yrityksen asiakaspalvelu? Millaiset ovat toimituskulut ja -ajat kohdemaahan? Ovatko tuotteet autenttisia ja laadukkaita?
Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksia lukemalla.

Tietoa StartSelect -yrityksestä
StartSelect on eri viihdepalvelujen lahjakorttien ja mobiilikrediitin myyntiin keskittyvä alankomaalainenyritys. Se on ollut toiminnassa vuodesta 2008, ja nettisivuilla yrityksen kerrotaan nousseen Euroopan suurimmaksimobiili- ja pelikrediittien, lahjakorttien, tilausten ja digitaalisten pelien jälleenmyyjäksi. Palvelun myymät tuotteet ovat digitaalisia ja ne toimittuvat näin ollen välittömästi. Tuotteiden osto ja lunastus tapahtuukin palvelun kautta nopeammin, kuin kivijalkakaupan lahjakortteja ostaessa.
Yrityksen hyväksymiä maksutapoja ovat esimerkiksi Paytrail, PayPal, Paysafecard, Bitcoin ja luottokortti. Tuotteen lunastamiseen käytettävän koodin saa, kun maksu on käsitelty. Jos koodin lunastaminen ei onnistu, voi nettisivujen Asiakaspalvelu-osion ”Koodi-virheilmoitukset”-kohdasta löytää eri lahjakorttien yhteydessä mahdollisesti ilmenevät ongelmat ja ratkaisut.
Halutessaan lisätietoja yritykseen liittyen voi hakea Alankomaiden kaupparekisteri KvK:sta sarjanumerolla, joka löytyy sivujen "Tietoja Starselectistä"-välilehden alareunasta.

StartSelect palvelutarjonta
Yrityksen nettisivujen yläreunasta löytyy eri kategorioita, joiden kautta haluamansa palveluntarjoajan lahjakorttien löytäminen käy luontevasti. Kun on valinnut sekä maksanut tietyn tuotteen, saa asiakas sen lunastamiseen käytettävän digitaalisen koodin niin näytölle että sähköpostitse. Koodia klikkaamalla pääsee välilehdelle, jolla koodin voi vahvistaa. Kun vahvistus on tehty, pääsee lahjakortin antamaa saldoa käyttämään valitussa palvelussa vapaasti.
Koodin voi lunastaa myös julkaisijan sovelluksen, verkkosivujen tai konsolin kautta. Siispä iTunes-lahjakortin voi lunastaa Applen omassa App Storessa ja PlayStation-lahjakortin konsolin PlayStation Storessa. Yritys pyrkii varmistamaan käyttöön annettavien koodien toimivuuden olemalla tiiviissä yhteistyössä itse julkaisijoiden kanssa.
PayPalilla maksaville uusille asiakkaille asetetaan viikottainen ostoraja, joka on 250-300 euroa. Kun yrityksen asiakaspalvelu on varmistunut siitä, että maksut ovat turvallisia, voidaan rajaa nostaa. PayPal- ja Paysafecard- maksuista peritään 3,5 ja 10% käsittelykulut. Yritys kuitenkin pyrkii minimoimaan erilaiset lisäkulut, ja siksi muun muassa iDeal-, luottokortti- ja pankkisiirtomaksuista ei peritä käsittelykuluja lainkaan. Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.
Luomalla nettisivuille tilin, voi ostetut latauskoodit löytää koska vain omasta tilaushistoriasta. Jos ostamaansa koodia ei saa lunastettua edes nettisivuilta löytyvien vinkkien ja mahdollisten viiveiden jälkeen, on StartSelectin asiakaspalvelu tavoitettavissa 7 päivänä viikossa sähköpostitse ja chatin kautta.
Jos pelimaailman kohokohtien tai StartSelectin eri tarjouksien ja kampanjoiden seuraaminen kiinnostaa, voi yrityksen toiminnasta pysyä ajan tasalla sen YouTube-, Twitter-, LinkedIn-, Twitch- ja Instagram-tilien kautta.

Valitukset, kiitokset ja vinkit StartSelectin toimintaan liittyen

Oletko ostanut StartSelectin kautta lapsellesi Xbox-lahjakortin? Onko Netflix-tilauksen jatkaminen onnistunut sivujen kautta luontevasti? Vaikka tilauksessasi olisikin ilmennyt ongelmia, on kokemuksesi kuuleminen muille potentiaalisille asiakkaille tärkeää. Onko ongelmatilanteiden ratkominen sujunut asiakaspalvelun avulla? Onko yrityksen henkilökunta neuvoja antaessaan ystävällinen? Ammatimaisuus on minkä tahansa yrityksen elinehto – etenkin jos asiakkaat itse pitävät ne vastuussa tämän ollessa puutteellista.
Kun arvostelujen vertailu on valmista ja mielikuva palvelun laadusta muodostettu, voi yrityksen palveluja ostaa rauhallisin mielin. Jos tämän jälkeen tahtoo laittaa hyvän kiertämään ja antaa arvokasta tietoa myös muiden kuluttajien käyttöön, voi tämän tehdä oman arvion laatimalla. Tahdoit siis ilmaista tyytyväisyytesi saamaasi palvelua kohtaan tai antaa sivustolle rakentavaa kritiikkiä, voit tehdä kumman vain jättämällä arvostelusi tällä välilehdellä!