SuomiArvostelut

  Arvostelut Startselect

  Yhä suurempi osa elämästämme on siirtynyt nettiin. Etätyö yleistyy, hyödykkeet siirtyvät nettikauppoihin ja myös elokuvat katsotaan nyt suurilta osin netin sriimauspalvelujen kautta. Muutoksen seuraus onkin tietysti myös se, että tapamme antaa lahjoja on muuttunut. Etenkin moni nuori toivoo joulu- ja syntymäpäivälahjaksi nyt rahaa tai lahjakortteja.
  Tämä ei ole mikään ihme; saahan lahjakorteilla kulutettua saldoa juuri niihin lempipelin lisäosiin tai nettikaupan vaatteisiin, joista itse pitää. Moni kuitenkin yhä luulee, että lahjakorttien ostamiseksi on mentävä fyysisten jälleenmyyjien tykö, vaikka alan palveluntarjoajia löytyy jo niitäkin netistä. Yksi näistä on StartSelect. Kauppoja vertaillessa on otettava huomioon eri kysymykset: Millainen on yrityksen asiakaspalvelu? Millaiset ovat toimituskulut ja -ajat kohdemaahan? Ovatko tuotteet autenttisia ja laadukkaita?
  Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen saat vastauksen muiden asiakkaiden kokemuksia lukemalla.

  Tietoa StartSelect -yrityksestä

  StartSelect on eri viihdepalvelujen lahjakorttien ja mobiilikrediitin myyntiin keskittyvä alankomaalainenyritys. Se on ollut toiminnassa vuodesta 2008, ja nettisivuilla yrityksen kerrotaan nousseen Euroopan suurimmaksimobiili- ja pelikrediittien, lahjakorttien, tilausten ja digitaalisten pelien jälleenmyyjäksi. Palvelun myymät tuotteet ovat digitaalisia ja ne toimittuvat näin ollen välittömästi. Tuotteiden osto ja lunastus tapahtuukin palvelun kautta nopeammin, kuin kivijalkakaupan lahjakortteja ostaessa.
  Yrityksen hyväksymiä maksutapoja ovat esimerkiksi Paytrail, PayPal, Paysafecard, Bitcoin ja luottokortti. Tuotteen lunastamiseen käytettävän koodin saa, kun maksu on käsitelty. Jos koodin lunastaminen ei onnistu, voi nettisivujen Asiakaspalvelu-osion ”Koodi-virheilmoitukset”-kohdasta löytää eri lahjakorttien yhteydessä mahdollisesti ilmenevät ongelmat ja ratkaisut.
  Halutessaan lisätietoja yritykseen liittyen voi hakea Alankomaiden kaupparekisteri KvK:sta sarjanumerolla, joka löytyy sivujen "Tietoja Starselectistä"-välilehden alareunasta.

  WEBINAARI: Kuinka tehdään 500,000 euroa 4 kuukaudessa verkkokaupalla?

  StartSelect palvelutarjonta

  Yrityksen nettisivujen yläreunasta löytyy eri kategorioita, joiden kautta haluamansa palveluntarjoajan lahjakorttien löytäminen käy luontevasti. Kun on valinnut sekä maksanut tietyn tuotteen, saa asiakas sen lunastamiseen käytettävän digitaalisen koodin niin näytölle että sähköpostitse. Koodia klikkaamalla pääsee välilehdelle, jolla koodin voi vahvistaa. Kun vahvistus on tehty, pääsee lahjakortin antamaa saldoa käyttämään valitussa palvelussa vapaasti.
  Koodin voi lunastaa myös julkaisijan sovelluksen, verkkosivujen tai konsolin kautta. Siispä iTunes-lahjakortin voi lunastaa Applen omassa App Storessa ja PlayStation-lahjakortin konsolin PlayStation Storessa. Yritys pyrkii varmistamaan käyttöön annettavien koodien toimivuuden olemalla tiiviissä yhteistyössä itse julkaisijoiden kanssa.
  PayPalilla maksaville uusille asiakkaille asetetaan viikottainen ostoraja, joka on 250-300 euroa. Kun yrityksen asiakaspalvelu on varmistunut siitä, että maksut ovat turvallisia, voidaan rajaa nostaa. PayPal- ja Paysafecard- maksuista peritään 3,5 ja 10% käsittelykulut. Yritys kuitenkin pyrkii minimoimaan erilaiset lisäkulut, ja siksi muun muassa iDeal-, luottokortti- ja pankkisiirtomaksuista ei peritä käsittelykuluja lainkaan. Sivustolla esitetyt hinnat sisältävät arvonlisäveron.
  Luomalla nettisivuille tilin, voi ostetut latauskoodit löytää koska vain omasta tilaushistoriasta. Jos ostamaansa koodia ei saa lunastettua edes nettisivuilta löytyvien vinkkien ja mahdollisten viiveiden jälkeen, on StartSelectin asiakaspalvelu tavoitettavissa 7 päivänä viikossa sähköpostitse ja chatin kautta.
  Jos pelimaailman kohokohtien tai StartSelectin eri tarjouksien ja kampanjoiden seuraaminen kiinnostaa, voi yrityksen toiminnasta pysyä ajan tasalla sen YouTube-, Twitter-, LinkedIn-, Twitch- ja Instagram-tilien kautta.

  Valitukset, kiitokset ja vinkit StartSelectin toimintaan liittyen

  Oletko ostanut StartSelectin kautta lapsellesi Xbox-lahjakortin? Onko Netflix-tilauksen jatkaminen onnistunut sivujen kautta luontevasti? Vaikka tilauksessasi olisikin ilmennyt ongelmia, on kokemuksesi kuuleminen muille potentiaalisille asiakkaille tärkeää. Onko ongelmatilanteiden ratkominen sujunut asiakaspalvelun avulla? Onko yrityksen henkilökunta neuvoja antaessaan ystävällinen? Ammatimaisuus on minkä tahansa yrityksen elinehto – etenkin jos asiakkaat itse pitävät ne vastuussa tämän ollessa puutteellista.
  Kun arvostelujen vertailu on valmista ja mielikuva palvelun laadusta muodostettu, voi yrityksen palveluja ostaa rauhallisin mielin. Jos tämän jälkeen tahtoo laittaa hyvän kiertämään ja antaa arvokasta tietoa myös muiden kuluttajien käyttöön, voi tämän tehdä oman arvion laatimalla. Tahdoit siis ilmaista tyytyväisyytesi saamaasi palvelua kohtaan tai antaa sivustolle rakentavaa kritiikkiä, voit tehdä kumman vain jättämällä arvostelusi tällä välilehdellä!

  Startselect
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Startselect

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Startselect luotettava yritys?

  Startselect on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Startselect tarjoaa?

  Startselect on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Multimedia ja Tilaukset.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Startselect-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.