Tractive

Kaikki arvostelut

Tractive

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Wish

Wish

0 arvostelut

Nykypäivänä netin kautta voi ostaa melkein mitä vain. Muotia, työkaluja, leluja ja elektroniikkaa on saatavilla hurjat val...

Logo Hintaopas

Hintaopas

0 arvostelut

Hintaopas on hinta- ja tuotevertailusivusto, joka auttaa kuluttajia tekemään ostopäätöksiä ja tuoteostoksia. Pä&...

Logo Alvar Pet

Alvar Pet

0 arvostelut

Onko sinulla koiraa? Kiinnitätkö huomiota siihen, millaisia ravintosisältöjä koiranruuissa on ja mistä ne ovat per&au...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Tractive

Lemmikinomistajana tiedät varmasti epämiellyttävän tunteen, jonka oman lemmikin hyvinvoinnista stressaaminen aiheuttaa. Totta kai haluamme pitää lemmikkimme niin turvassa kuin mahdollista. Onneksi nykyään on saatavilla työkaluja, jotka voivat helpottaa asiaa. Tractive pyrkii omalta osaltaan vähentämään lemmikinomistajan stressiä tarjoamalla tuotteita ja palveluja, jotka mahdollistavat oman koiran tai kissan seuraamisen reaaliajassa ilman, että eläimen on oltava jatkuvasti silmänkantaman sisällä. Mikä Tractive on? Entä miten Tractive toimii? Tässä SuomiArvostelut-yritysprofiilissa pyrimme vastaamaan näihin sekä moniin muihin kysymyksiin, joita sinulla saattaa olla harkitessasi Tractiven tuotteiden ostamista. Jos kysymyksesi sen sijaan kuuluvat kategoriaan: Toimiiko Tractive käytännössä? Löydät niihin toivon mukaan vastaukset tämän tekstin ohesta löytyvältä palstalta, johon Tractiven käyttäjät saavat vapaasti jättää arvosteluja yrityksestä ja tuotteesta.

Tietoa Tractivesta
Tractive on yritys, joka myy ratkaisuja lemmikinomistajien tarpeisiin. Yrityksen liiketoiminta keskittyy pääasiassa Itävallan Linziin, mutta koska kyseessä on verkkokauppa, on tuotteiden ostaminen mahdollista myös Suomesta käsin. Tractiven liiketoiminta perustuu GPS-paikantimeen, jolla koiran tai kissan omistaja voi pitää lemmikkiään silmällä ja löytää sen, jos se katoaa. GPS-yhteytensä ansiosta Tractive toimii ympäri maailmaa, Suomi mukaan lukien. Suomalaiset asiakkaat on huomioitu myös siten, että koko verkkosivusto on käytettävissä ihmisen kirjoittamalla suomen kielellä. Poikkeuksena tähän on Tractiven oma blogi, jota voi lukea yhdellä Euroopan suurimmista kielistä: espanjaksi, englanniksi, saksaksi, italiaksi tai ranskaksi. Blogista löytyy artikkeleita paitsi Tractiven tuotteista itsessään, myös muista kissan- ja koiranomistajia mahdollisesti kiinnostavista aiheista.

Tractiven tuotteet ja palvelut
Tractiven pääasiallinen tuote on jo edellä mainittu GPS-jäljitin, jonka voi kiinnittää lemmikin kaulapantaan. Jäljittimellä on useampia käyttötarkoituksia. Näistä kenties ilmeisin on se, että jos lemmikki karkaa tai muuten katoaa, helpottaa jäljitin otuksen löytämistä. Jäljitin toimii reaaliajassa siten, että se päivittää lemmikin sijainnin muutaman sekunnin välein. Voit myös asettaa kartalle rajat, jotta puhelimesi hälyttää sinulle, jos lemmikki poistuu luvalliselta alueelta. Paikantimen antamia tietoja voi seurata mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksella, joka on nykyisellään saatavilla iOS- ja Android-laitteille. Paikantimen akun kesto on noin viikon mittainen. Varsinaisen jäljittimen lisäksi pitää Tractivelta ostaa palvelupaketti, jonka suhteen asiakkaalla on kaksi vaihtoehtoa. Perustason palvelupakettiin sisältyy sekä reaaliajassa toimiva GPS-paikannus että aktiivisuuden seuraus. Aktiivisuuden seuraus onkin Tractive-paikantimen toissijainen käyttötarkoitus, sillä sitä voi käyttää ikään kuin lemmikin älykellona, joka mittaa päivän mittaan kertynyttä liikunnan ja levon määrää. Myös premium-palvelupakettiin sisältyvät nämä molemmat toiminnot sekä muutama ylimääräinen toiminto, kuten 365 päivän sijaintihistoria, mahdollisuus jakaa tietoa joko oman perheen kanssa tai julkisesti sekä erillinen premium-asiakaspalvelu. Toisin kuin saattaisi odottaa, ei premium-tilaus ole automaattisesti tavanomaista palvelupakettia kalliimpi ja saattaa tulla jopa halvemmaksi. Halvemman hinnan sekä lisätoimintojen vastineena on sen sijaan se, että premium-tilaukseen on sitouduttava pidemmäksi ajaksi kerrallaan. Lopuksi mainittakoon, että koira ja kissa eivät tokikaan ole saman eläin ja siksi ne tarvitsevat hiukan erilaiset paikantimet. Tractive myy sekä koira- että kissapaikantimia.

Kiitoksia, kritiikkiä ja vinkkejä Tractiven asiakkailta
Jos kiinnostuit Tractive-paikantimesta koirallesi tai kissallesi, kiinnostaa sinua varmasti tietää, millaisia kokemuksia muilla ihmisillä on jäljittimestä. Asiakaskokemuksia voi toki lukea myös Tractiven omilta verkkosivuilta, mutta ne eivät ymmärrettävästi ole puolueeton tiedonlähde. Sivustoltamme voit lukea Tractiven asiakkaiden riippumattomia arvosteluja Tractivesta – niistä on toivon mukaan sinulle hyötyä! Voit myös jättää oheen oman kommenttisi siitä, millaisia kokemuksia itselläsi on Tractiven kanssa mahdollisesti ollut. Onko se vähentänyt stressitasojasi ja pitänyt lemmikkisi tallessa? Entä onko aktiivisuudenseurantatoiminnosta ollut sinulle iloa? Muut lukijamme ottavat varmasti mielellään vastaan kaiken sen tiedon, jota arvostelupalstalla jaat.