Cocopanda

Kaikki arvostelut

Cocopanda

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Hajuvesi.fi

Hajuvesi.fi

3 arvostelut

Jokainen haluaa varmasti tuoksua ja näyttää hyvältä erityisissä tilanteissa ja jokainen varmasti käyttä&aum...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Alensa

Alensa

2 arvostelut

Nykyaikainen toimistotyön yhteiskunta edellyttää tarkkaa näköä. Kannettavan näytöllä jotkin tekstit ov...

Cocopanda

Oletko etsinyt monipuolista kauneuden verkkokauppaa, joka tarjoaa myös vegaanisia tuotteita? Ehkä haluaisit ostaa kosmetiikkasi verkkokaupasta, jolla on Pohjoismaiset juuret ja yli miljoona tyytyväistä asiakasta? Oletko ostanut tuotteita Cocopanda-verkkokaupasta? Jos olet, jaa kokemuksesi ja kirjoita arvostelu, jotta muutkin näkevät, oliko kokemuksesi positiivinen vai jäikö jotain parantamisen varaa.  

Tietoa Cocopandasta
Cocopanda.fi on kauneudenhoitotuotteita myyvä verkkokauppa, joka avattiin tammikuussa 2016. Cocopanda on osa norjalaista Brandsdal Group –konsernia, jonka menestystarina alkoi vuonna 2007. Cocopanda.fi voitti Vuoden Verkkokauppa -äänestyksen vuosina 2017 ja 2018. Äänestyksen järjesti Hintaopas.fi. OP järjesti vuonna 2018 Suomen paras verkkokauppa –kilpailun ja siinä Cocopanda sijoittui verkkokauppojen kategoriassa toiseksi. Cocopanda sai myös kunniamaininnan tässä kilpailussa. Vuonna 2019 ja 2020 Cocopanda voitti Vuoden paras kauppa -äänestyksen Kauneuse & asusteet –kategoriassa. Tämän kilpailun järjesti Hintaopas.fi.  

Cocopandan arvoja ovat sitoutuminen, yrittäjähenkisyys, innovaatio ja avoimuus. Nämä asiat ovat keskeisiä Cocopandan toiminnassa ja he kehittävät toimintaansa koko ajan paremmaksi. Cocopandan verkkokauppoja löytyy Norjasta (nimellä BliVakker.no), Ruotsista, Itävallasta, Puolassta, Tanskasta ja Alankomaista. Kokonaisuudessaan Cocopandalla on jo yli 1 000 000 asiakasta. Cocopanda haluaa tarjota jokaiselle mahdollisuuden ilmaista omaa kauneuttaan juuri jokaiselle itselleen oikealla tavalla. Cocopanda kohtelee jokaista asiakasta yksilönä ja pyrkii tarjoamaan kaikille asiakkailleen täydellisen ostokokemuksen, mihin kuuluu laaja valikoima ja hyvät hinnat. Cocopanda parantaa jatkuvasti palvelujaan ja haluaa tarjota mahdollisimman helppokäyttöisen verkkokaupan.  

Cocopanda ostaa 85% tuotteistaan virallisilta jakelijoilta ja loput hankitaan rinnakkaistuontina. Rinnakkaistuonti tarkoittaa sitä, että tuotteet tuodaan maahaan ilman suoraa sopimusta tavaramerkin haltijan kanssa. Rinnakkaistuotantoprosessi on laillista toimintaa ja yleistä. Merkkituoteita saa näin ostettua verkosta halvemmalla eikä niiden perässä tarvitse enää matkustaa ulkomaille. Tuotteet ostetaan samoilta markkinoilta, joilta myös suomalaiset maahantuojat ne ostavat ja tuodaan Suomeen.  

Cocopanda haluaa aina tuotteita ostaessaan nähdä tuotteiden aitous- ja kestävyystodistukset. Cocopanda tarkastaa parasta ennen -merkinnän ja ei koksaan osta tuotteita, joiden parasta ennen -merkintä lähestyy. Merkintä tarkastetaan kun Cocopanda saa tuotteista tarjouksen tai kun he vierailevat tavarantoimittajan luona. Sopimukseen, jonka Cocopanda tekee tavarantoimittajan kanssa, on aina sisällytetty vaatimus tuotteiden aitoudesta. Cocopanda vaatii myös aina tavarantoimittajilta nähtäviksi laskut, joista nähdään, onko tavarantoimittaja ostanut tuotteet suoraan tavaramerkin haltijalta. Jos sinulle kävisi niin, että ostaisit vanhentuneen tuotteen vahingossa, otathan heti yhteyttä Cocopandan asiakaspalveluun, jotta he voivat korjata virheen. Cocopanda takaa kaikkien tuotteidensa aitouden ja kestävyyden ja pitää jatkuvasti yhteyttä toimittajiinsa asian varmistamiseksi.  

Cocopandan palvelut
Cocopandalla on kaiken kaikkiaan jo yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa ja he ovat myyneet useita miljoonia tilauksia verkkokauppansa kautta. Vuosien varrella Cocopanda on vakiinnuttanut markkina-asemansa pohjoismaisilla markkinoilla. Cocopanda tarjoaa suomenkielisen asiakaspalvelun, joten voit halutessasi ottaa heihin yhteyden suomeksi. Voit tehdä tilauksen Cocopanda verkkosivuilla joko tekemällä asiakastilin tai tekemällä tilauksen vierailijana. Cocopandan verkkosivujen haku-toiminnolla löydät nopeasti sinua kiinnostava tuotteet, voit myös suodattaa hakua erilaisten kategorioiden kautta. Maksuvaihtoehtoina Cocopandalla on joko Klarna, joka tarjoaa joustavat ja helpot maksutavat tai MobilePay. MobilePayta käyttääksesi tarvitset älypuhelimen ja MobilePay-sovelluksen. 

Cocopanda tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 40 euron tilauksille ja toimittaa tuotteensa 1-5 arkipäivässä. Jotta voit ostaa tuotteita Cocopandalta, tulee sinulla olla toimitusosoite Suomessa. Cocopandalta voit tilata lahjapakkauksia, matkakokoisia tuotteita ja lahjakortteja. Cocopandalla on tuotteissaan myös vegaanisia meikkejä, ihonhoitotuotteita ja hiustuotteita. Mikäli tietyt ostoehdot täyttyvät, tarjoaa Cocopanda tuotteita kaupan päälle, eli ostaessasi tietyn tuotemerkin tuotteita tietyllä summalla saat jonkin tuotteen kaupan päälle.