SuomiArvostelut

  Arvostelut Sinful

  Seksi on tärkeä osa elämää monelle ihmiselle. Ja ihmisillä on taipumusta haluta muutoksia pitääkseen asiat kiinnostavina, mutta siitä tulee tylsää pitkällä aikavälillä. Tässä tapauksessa sinun kannattaisi harkita seksilelun hankkimista elävöittääksesi asioita. Jokaisella on jonkinlaisia fetissejä ja luultavasti on hyvä idea tutkia niitä joko yksin tai kumppanisi kanssa. Mutta mistä voit löytää parhaat ja laadukkaat seksilelut? Mistä voit löytää valtavan valikoiman tuotteita, jotka voivat auttaa sinua tutkimaan omia fantasioitasi? Kokeile Sinfulia. Sinful on seksilelukauppa, joka keskittyy tekemään seksielämästäsi kiinnostavaa. Mutta voitko luottaa heidän leluihinsa? Ovatko lelut tehty oikeasta materiaalista? Kuinka hyvän laatuisia heidän vibraattorinsa ovat? Toimittavatko he tilauksesi nopeasti ja helposti? Ovatko heidän pakkauksensa huomaamattomia? Entä heidän asiakaspalvelunsa? Auttavatko he sinua selvittämään ongelmasi ja vastaavatko he kysymyksiisi nopeasti ja tehokkaasti? Voit saada vastauksen kaikkiin näihin kysymyksiin muiden Sinfulin asiakkaiden arvostelujen kautta. Lue heidän arvostelujaan saadaksesi näkemyksen yrityksestä ja millaista palvelua he tarjoavat asiakkailleen.

  Tietoa Sinfulista

  Jo vuodesta 2008 lähtien Sinful, seksilelujen verkkokauppa on inspiroinut ihmisiä terveeseen ja leikkisään seksielämään. Sen on perustanut Mathilde Mackowski ja Tonny Andersen ja se toimii Aarhusissa, Tanskassa. Yrityksellä on yli 80 työntekijää, joiden tavoitteena on antaa ihmisille parempi seksielämä. Sinful pyrkii myös antamaan asiakkaille parhaan mahdollisen kokemuksen kun he tekevät ostoksia heidän sivustollaan. Sinful on palkittu Borsen Gazelle -palkinnolla vuosina 2015, 2016, 2017 ja 2018 peräkkäin. He ovat saaneet myös tanskalaisen Erityisen menestyksen palkinnon vuonna 2017 ja Parhaan vientiyrityksen palkinnon vuonna 2018.

  He varmistavat, että he tarjoavat apua koko ostoprosessin ajan oikean tuotteen valitsemisesta kunnes olet tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen. He tarjoavat tuotteita kohtuullisilla hinnoilla ja toimituksilla. Sinun ei tarvitse huolehtia turvallisuudesta, sillä he käyttävät SSL-salausta kun teet maksujasi. He ottavat myös yksityisyyden todella vakavasti ja maksun vastaanottajana he näyttävät nimen Mcompany ApS kun maksat luottokortilla. Tilaamasi tuotteet toimitetaan myös huomaamattomassa paketissa ja ne lähetetään jopa samana päivänä jos tilaus on tehty ennen klo 15.00.

  Sinfulin palvelut

  Etsitkö itsellesi täydellistä seksilelua, muttet tiedä mistä aloittaa? Katso tämä video!

  Sinfulin

  sivustolta löydät monia erilaisia tuotteita. Heidän tuotteensa ovat lajiteltu naisten ja miesten kategoriaan, tuotteita on jaettu fetissin mukaan ja alennusten mukaan. Heillä on vibraattoreja, dildoja, penisrenkaita, liukuvoiteita, sidontatuotteita, geishakuulia, tekovaginoita, köysiä, lautapelejä ja monia muita maailman johtavilta merkeiltä kuten Fun Factory, Lelo, Picobong, We Vibe, OhMiBod, Nexus, Kamasutra, Durex, Rocks-Off ja muilta yrityksiltä.

  Heidän asiakaspalvelunsa voi auttaa sinua minkä kanssa tahansa, tarvitset sitten apua ennen tilausta tai sen jälkeen. Voit ottaa heihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse heidän aukioloaikoinaan ja he vastaavat sinulle muutaman tunnin kuluessa. Voit myös käyttää asiakaspalvelua palauttaaksesi tuotteita, jos et ole täysin tyytyväinen niihin. He tarjoavat myös 365 päivän palautusajan, joka on enemmän kuin tarpeeksi päättää, onko tuote täydellinen sinulle.


  Kiitokset, valitukset ja vinkit

  Omistatko jo jotain Sinfulin valikoimasta? Kerro meille lisää kokemuksestasi kun ostit tuotteita yritykseltä. Oliko heidän valikoimansa tarpeeksi kattava? Onko valikoimassa tarpeeksi tuotteita sekä naisille että miehille? Löysitkö heidän sivustoltaan kaikki etsimäsi? Oliko sivusto helppoa navigoida? Millainen heidän toimituksensa oli? Saapuiko pakettisi tarpeeksi nopeasti? Entä saapuiko se oikeasti huomaamattomassa paketissa? Olitko oikeasti tyytyväinen tuotteeseen? Tai ehkä jouduit käyttämään heidän asiakaspalveluaan? Kerro meille kaikki kokemuksestasi kirjoittamalla arvostelusi tälle sivulle. Kerro ajatuksistasi ja mielipiteistäsi, jotka voivat auttaa muita ihmisiä tulemaan Sinful asiakkaiksi.

  Etsitkö kuitenkin jotain muuta kuin mitä Sinful tarjoaa? Vilkaise tätäsivua, johon olemme keränneet samankaltaisia yrityksiä.

  Sinful
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (2)

  3
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  2
  Palvelu
  rating
  2
  Hinnoittelu
  rating
  6
  Toimitus
  rating
  2

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Petyin

  Tilauksessa kesti tuhottoman kauan. Jätin n sitten lopulta noutamatta

  : Emm18-10-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Started poorly

  Very bad customer service. You must speak English.

  : Nimi25-08-2020
  Tilaus
  rating
  Palvelu
  rating
  Hinnoittelu
  rating
  Toimitus
  rating
  Ostaisin täältä uudelleen
  Kyllä
  3
  rating

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Sinful

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Sinful luotettava yritys?

  Sinful on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 3/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Sinful tarjoaa?

  Sinful on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Erotiikkaliikkeet.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Sinful-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.