Lehtikuningas

Kaikki arvostelut

Lehtikuningas

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Voidu

Voidu

0 arvostelut

Ajan viettäminen pelaten videopelejä tänä päivänä on todella suosittua nuorten ihmisten ja aikuisten keskuudessa...

Logo Fanatical

Fanatical

0 arvostelut

Pelien pelaaminen on hauska ajanviete kun haluat ottaa hieman taukoa arjesta ja käyttää hieman aikaa rentoutumiseen ja huoliesi unoh...

Logo Allyouplay

Allyouplay

0 arvostelut

Siitä lähtien kun pelit ovat olleet olemassa, ne ovat saaneet jättimäisen suosion kaiken ikäisten ihmisten keskuudessa. T&...

Logo Antiikki & Design

Antiikki & Design

0 arvostelut

Vaikka maailma kehittyykin koko ajan, jää historiaan joitakin arvokkaita tapoja, esineitä ja ilmapiirejä. Sisällyttäm...

Lehtikuningas

Vaikka verkko on blogeja ja erilaisia artikkeleita pullollaan, mikään ei voita oikean aikakauslehden lukemista! Hyvään lehteen syventyminen on yhä meille monelle ihana arjen hemmotteluhetki ja mainio tapa ottaa vähän omaa aikaa kiireen keskellä. Oletko kiinnostunut sisustamisesta, historiasta, urheilusta vai ehkä käsitöistä? Laatulehtiä löytyy onneksi yhä lähes aiheesta kuin aiheesta. Mutta minkä palvelun kautta lehtitilaus kannattaa tehdä? Lehtikuningas.fi on yksi lehtitilauksia tarjoavista palveluista. Tältä sivulta löydät kattavat tiedot tästä yrityksestä sekä muiden käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja

Esittelyssä Lehtikuningas.fi
Lehtikuningas.fi on verkkopalvelu, jonka kautta voit tilata kotimaisia ja ulkomaisia lehtiä. Sivuston omistaa Mediafy Magazines Oy, joka puolestaan kuuluu Mediafy AB -konserniin, joka on ruotsalainen konserni. Mediafy AB perustettiin vuonna 2001. Konsern toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Mediafy AB on osa Adlibris-konsernia. Suomessa Lehtikuninkaalla on yli 1 600 eri aikakauslehden valikoima. Lehtikuningas.fi on ansainnut Luotettava Verkkokauppa -sertifikaatin, jonka myöntää Suomen Varmakauppa Oy. Sertifiointi prosessissa kiinnitetään huomiota muun muassa verkkokaupan toimitusehtoihin, tietosuojaan, asiakastyytyväisyyteen, verkkotuvallisuuteen, asiakaspalveluun ja logistiikkaan. 

Lehtikuningas.fi tuotteet
Lehtikuningas.fi myy lehtitilauksia. Palvelun kautta voi tilata sekä kotimaisia että ulkomaisia lehtiä joko itselle tai lahjatilauksena ystävälle tai perheenjäsenelle. Sivuston valikoimista löytyy lukemista kaikenikäisille. Lapsille tarjotaan esimerkiksi Aku Ankka, Prinsessalehti, Hevoshullu, Koululainen, Sprider-Man ja monia muita lehtiä. Aikuisille löytyy muun muassa Me Naiset, Kodin Kuvalehti, Deko, Tiede, Vanity Fair, Time, Elle, GQ ja monia muita. Harrastuspuolella on esimerkiksi monia erilaisia käsityö-, veneily-, urheilu-, kalastus-, metsästys- ja fitness-aiheisia lehtiä. Lehtikuningas.fi myy esimerkiksi tilauksia. Moniin lehtiin tarjotaan mukana tilaajalahja. Lehtiä on mahdollista tilata määräaikaisena tai jatkuvana kestotilauksena. Verkkokauppaan on myös mahdollista ostaa lahjakortti, jonka arvo voi olla 10 - 100 euroa. Lahjakortti toimitetaan sähköpostina ja se on voimassa 12 kuukautta kortin tilauspäivästä lähtien. 

Lehtikuningas.fi palvelut 
Lehtitilauksia voi tehdä suoraan Lehtikuningas.fi-verkkokaupassa. Koska yritys toimii verkossa, heidän kauttaan ei tapahdu puhelinmyyntiä. Tilauksen tekijän on oltava vähintään 18-vuotias tai hänellä on oltava huoltajan lupa tilauksen tekemiseen. Suurin osa maksuista tapahtuu Klarnan kautta. Voit maksaa lehtitilauksen laskulla, pankki- tai luottokortilla tai verkkopankkimaksulla. Osa lehtien kustantajista tosin vastaa vielä toistaiseksi lehtensä laskutuksesta itse. Tässä tapauksessa saat laskun postissa tai sähköpostin ensimmäisen lehtitilauksen yhteydessä. Kotimaisten lehtien toimitus alkaa yleensä noin 2 - 4 viikkoa tilauksen tekemisen jälkeen. Ulkomaisissa lehdissä toimitusaika voi olla jopa 17 viikkoa tilauksen tekemisen jälkeen. Sinulla on oikeus perua tekemäsi lehtitilaus 14 päivän kuluessa ensimmäisen lehden vastaanottamisesta. Tämä peruuttamisoikeus perustuu Suomen Kuluttajasuojalakiin. Verkkokaupan sivustolla voi liittyä Lehtikuninkaan uutiskirjeen tilaajaksi, jolloin saat uudet tarjoukset ja alennuskoodit suoraan sähköpostiisi. Lehtikuninkaan asiakaspalveluun voi olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostilla. Lisäksi Lehtikuningas.fi löytyy myös Facebookista. Jos olet kiinnostunut vaikuttajayhteistyöstä Lehtikuningas.fi sivuston kanssa, voit olla yhteydessä heidän asiakaspalveluunsa. 

Lehtikuningas.fi tuotteet - Arviot, vinkit ja kehut 
Oletko sinäkin lukutoukka? Ehkä oletkin jo tehnyt lehtitilauksen Lehtikuningas.fin kautta? Millainen kokemus se oli? Löysitkö kaupan valikoimasta helposti luettavaa ja sujuiko tilausprosessi vaivattomasti? Jos ongelmia ilmeni, olisiko verkkokaupan asiakaspalveluun helppo saada yhteyttä? Me haluamme kuulla sinun mielipiteesi! Rehelliset asiakasarviot auttavat yrityksiä parantamaan omia palveluitaan. Lisäksi muiden asiakkaiden kirjoittamat arviot auttavat oman ostopäätöksensä kanssa empiviä kuluttajia tekemään parempia valintoja ja välttymään pettymyksiltä. Jos sinulla on kokemusta Lehtikuningas.fi-sivustosta ja sinulla on hetki aikaa, auta yhteisöämme kirjoittamalla oma rehellinen arviosi Lehtikuninkaasta jo tänään!