Tempur

Kaikki arvostelut

Tempur

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Inessa

Inessa

2 arvostelut

Kiinnostaako sinua sisustaminen, mutta haluat jotain ainutlaatuista? Pitääkö sinun etsiä tietyn värin perusteella jotain...

Logo JE-Nettiverstas

JE-Nettiverstas

2 arvostelut

Nikkarointi ja muu puuhun liittyvä harrastelu tai työ on kovin yleishyödyllistä suuremmassa mittakaavassa katsottuna. Pystyy es...

Logo Nettilamppu

Nettilamppu

17 arvostelut

Nettilamppu arviot  Valaisimet ja lamput tuovat korvaamatonta valoa kotiin, varsinkin vuoden pimeimpänä vuodenaikana. Parhaimmillaa...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Tempur

Arvostelut Tempurista

Kiinnostaako sinua nukkuminen ja nukkumisen ergonomian parantaminen? Kärsitkö jostain uniongelmista tai olet vailla laadukasta patjaa tai peittoa? Etkö selviä ilman hyviä yöunia, jotka pitävät mielen virkeänä ja kehon tasapainossa? Haluatko tilata jotain nukuttavaa ystävällesi lahjaksi vai haluatko muuten vain nähdä parempia unia? Siinä tapauksessa Tempor voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita Temporista, ja näe ja löydä vastaus kysymykseen, onko tämä palveluntarjoaja kelvokas ja riittävä vastaamaan tarpeisiisi. 

 

Tempurista

Tempur-Pedic International, Inc., nyt osa Tempur Sealy Internationalia, on viskoelastisesta vaahdosta valmistettujen patjojen ja tyynyjen valmistaja ja jakelija.  Yrityksen pääkonttori sijaitsee Coldstreamin tutkimuskampuksella Lexingtonissa, Kentuckyssa, ja sillä on tuotantolaitoksia Duffieldissä, Virginiassa ja Albuquerquessa ja New Mexicossa. Tempur perustui alun perin NASA:n tutkimukseen kehittääkseen materiaalia, joka pehmustaisi lentokoneiden istuimia ja parantaa selviytymiskykyä onnettomuustapauksissa. Materiaali kehitettiin alkujaan avaruuslennoille vähentämään astronauttien kehoon kohdistuvaa painetta. Tämä materiaali pehmenee kehon lämmön ja painon vaikutuksesta ja see joustaa hitaasti, kun sitä painetaan kokoon. Materiaali ei kuitenkaan pyri palaamaan muotoonsa, minkä takia paino jakautuu tasaisesti koko materiaalin pinta-alalle.  Sen takia syntyy painottomuuden tunne, josta Tempur on tullut kuuluisaksi. Ensimmäisen Tempur-Pedic-patjan esitteli ruotsalainen tekninen vaahtoyritys Fagerdala World Foams. Tuotemerkki tuotiin Yhdysvaltoihin vuonna 1992 ja yhtiö Tempur-Pedic, Inc. perustettiin.Vuonna 2012 Tempur-Pedic ja Sealy Corporation ilmoittivat fuusiosuunnitelmistaan, jolloin syntyi "maailman suurin vuodevaatteisiin erikoistunut yritys". Tempur-Pedic voitti ERA-palkinnon vuonna 2009 suorasta markkinoinnista. Vuonna 2010 Tempur-Pedic ilmoitti liittyvänsä Ronald McDonald House Charity -järjestöön.  Tempur-Pedic aloitti neljän Yhdysvaltain Ronald McDonald -talon varustamisen vuodepaikoilla vuonna 2009.

 

Tempurin tuotteet ja palvelut

Tempur siis myy viskoelastisesta vaahdosta valmistettuja tuotteita, tämä viskoelastinen vaahto siis on lämpömuovautuvaa materiaalia. Tempurin verkkokaupasta voi siten tilata patjoja, sijauspatjoja, tyynyjä, sänkyjä ja pientuotteita untuvapeitoista, matkasetteihin, istuintyynyihin ja jopa lakanoihin. Sänkykategoriasta löytyy viitisen erilaista sänkyä vastaamaan nukkumistarpeisiin 10 vuoden takuulla. Tyynyistä löytyy 5 erilaista vaihtoehtoa sekä ergonomisesti että perinteisessä muodossa olevista tyynyistä vastaamaan sekä selkänukkujan että kyljellään olevan nukkujan tarpeisiin. Tyynyille annetaan jopa 3 vuoden takuu. Sijauspatjoja löytyy sekä 5:n että 7:n cm paksuina joko olemassa olevaan Tempurin patjaan tai normaalin patjan muuttamiseksi Tempurin patjaksi. Itse patjoissa löytyy vaihtoehtoja omien nukkumismieltymyksien mukaan, esimerkiksi pitääkö kovasta tai pehmeästä patjasta, kuten Cloud (pehmeä), Original (Medium) ja Firm (voimakas tuki) -mallisina. Patjoille annetaan jopa 15 vuoden takuu. Itse verkkokauppaan saa yhteyttä seuraavasti: joko chatilla tai numerosta: 050 560 8350, arkisin kello 10.00 - 18.00 tai sähköpostitse verkkokauppa@tempur.fi. Verkkokaupasta löytyy myös hakutoiminto Tempor-tuotteita myyvien kivijalkamyymälöiden löytämiseksi ja paljon yleistietoa Tempur-materiaalista ja sen hyödyllisistä ominaisuuksista. Lisäksi löytyy käyttäjäkokemuksia eri urheilijoilta ja muilta.

 

Kiitokset, valitukset ja vinkit Tempurista
Löysitkö haluamasi tästä verkkokaupasta? Tuliko toimitus perille nopeasti ja ammattitaidolla? Olitko tyytyväinen tämän verkkokaupan palveluihin ja tuotteisiin? Tuliko nukkumistarve tyydytettyä ja samalla opit jotain ainutlaatuista nukkumiteen liittyvästä. Toimiko palvelu, kuten se pitikin, eikä ilmennyt mitään hampaan koloon? Suomiarvostelut haluaisi tietää arvokkaan mielipiteesti ja käyttäjäkokemuksesi tästä palvelusta, koska mielipiteesi merkitsee jotain ja sen avulla monet muut palvelua tai tuotetta tilaamisaikeissa olevat saisivat rehellisen mielipiteen asiasta, jolloin he tietäisivät kannattaako sijoittaa sekä aikaa että rahaa siihen.