SuomiArvostelut

  Arvostelut Proshop

  Kodinelektroniikka on kehittynyt huimasti viimeisenä vuosikymmenenä ja kaikenlaisia lisälaitteita on saatavilla kotiin. Verkkokauppojen myynti on kasvanut vuosi vuodelta ja lähes jokaisessa kodissa on myös jonkinlainen tietokone, mobiililaite tai pelikone, jonka kanssa aikaa vietetään entistä enemmän. Verkkokauppojen tarjonta on myös laajentunut kattamaan monia muitakin osa-alueita, jotta yhdestä paikasta löytyisi mahdollisimman paljon kaikkea jokaiselle. Yleensä tarjontaa ja tarjoajia on niin paljon, että voi olla vaikea tehdä päätöstä, mistä tavaroita hankkii. Oletko sinä törmännyt tällaisiin nykyajan monitavarakauppoihin netissä? Käymme läpi tällä sivulla Proshop nimisen verkkokaupan toimintaa. Mitä Proshop verkkokaupasta voi ostaa? Miten tilaaminen onnistuu? Miten toimitukset toimitetaan ja miten ne voi maksaa? Mitä teen jos minulla on ongelmia? Lue sivuiltamme myös muiden käyttäjien kommentit ja arviot Proshop kaupasta. Saat näiden kommenttien avulla vahvistusta oman mahdollisen ostopäätöksen tekemiseen.

  Tietoa Proshop

  Proshop verkkokaupan historia alkaa Tanskasta vuonna 1995, jossa se aloitti ensin kivijalkamyymälässä ja verkkokauppana myymällä multimedia- ja IT-alan tuotteita. Vuonna 2005 yritys sulki myymälän ja siirtyi myymään tuotteita 100 prosenttisesti verkossa. Suomalainen verkkokauppa proshop.fi avattiin vuonna 2017. Verkkokauppa myy tuotteitaan Suomen lisäksi Ruotsiin, Norjaan Tanskaan, Saksaan Puolaan ja Itävaltaan. Yrityksen liikevaihto oli vuonna 2020 noin 200 miljoonaa Tanskan kruunua ja se työllisti noin 150 henkilöä. Proshopin a/s kotipaikka on Aarhus.

  Proshop tuotteet ja palvelut

  Proshopin verkkokaupan laajaan valikoimaan kuuluu yli 200 000 erilaista tuotetta eri kategorioissa. Pääasiallinen tuotevalikoima on elektroniikkaa, multimediaa ja IT laitteita mutta valikoimasta löytyy myös paljon muuta villapaidoista toimistotarvikkeisiin. Tuotevalikoiman kategorioita ovat muun muassa hyvinvointi ja terveys, kaapelit ja liittimet, kamerat ja videokamerat, komponentit ja oheislaitteet, lelut, pelit ja pelaaminen, puhelimet, tabletit, tietokoneet, valaistus, tv ja audio sekä paljon muuta. Verkkokaupasta löytyy erityisiä kategorioita pelaajia varten, josta voit etsiä tehokkaita pelikoneita ja pelaajan tarvikkeita. Näillä pystyt tuunamaan oman koneesi tehokkaaksi laitteeksi. Älykodin rakentamisesta kiinnostuneilla on saatavilla myös oma kategoria, jossa on listattuna eri valmistajien, kuten google, apple ja yale tuotteita. Verkkokaupan puhelin valikoima on myös kattava ja sieltä löytyy kaikkien suurimpien valmistajien uusimmat mallit sekä vanhemmat mallit tarjouksineen.

  Ostaminen verkkokaupasta tapahtuu ostoskorin kautta

  , jonka jälkeen luodaan tilaus omilla tiedoilla. Verkkokauppa luo tilaajalle oman käyttäjätilin, josta voi seurata tilauksen etenemistä. Tilauksen voi maksaa pankkikorteilla, mobilepayllä, paypalillä tai klarnan ja paytrailin maksutavoilla. Tilatut tuotteet toimitetaan joko postin tai Bringin toimitustavoilla. Toimitukseen saa oman seurantakoodin, jonka avulla toimitusaikaa voi seurata omalla tilillä. Yli 200 euron toimituksille on ilmainen toimitus ja Ahvenanmaalle ei verkkokaupasta voi tilata tuotteita.

  Proshop asiakaspalvelu toimii

  , joko puhelimitse tai sähköpostilla. Puhelimitse voi olla yhteysessä suome kielellä numeroon +358 9 4245 4545 tai sähköpostilla support@proshop.fi. Verkkokaupassa on erikseen osio usein kysytyille kymyksille, josta voi tarvittaessa etsiä vastauksia omiin kysymyksiin. Lisäksi palautuksille sekä reklamaatioille on käytössä oma sähköinen palvelu. Palvelussa voi omilla asiakastunnuksilla ja tilausnumerolla luoda nopeasti tapaukset ja viedä ne eteenpäin käsiteltäväksi.

  Suositukset, valitukset ja vinkit Proshop verkkokaupalle

  Miten sinun tilauksesi Proshop verkkokaupasta onnistui? Jos olet tehnyt tilauksen tai sinulla on kokemuksia Proshop verkkokaupasta, niin haluaisimme Suomiarvostelut sivuilla kuulla niistä. Mitä pitää ottaa huomioon kun tilaa Proshop verkkokaupasta? Puhuuko asiakaspalvelu oikeasti suomea? Toimiko tilaaminen helposti? Ole hyvä ja kerro meille oma kokemuksesi! Se auttaa kaikkia käyttäjiä tekemään oikean ostopäätöksen. Lue myös, miten muut ovat kokeneet Proshop verkkokaupan ja millaista palvelua se tarjoaa. Voit sen jälkeen tehdä päätöksen haluatko itse tilata tuotteita kyseisestä verkkokaupasta.

  Proshop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Les uavhengige anmeldelser, klager og erfaringer her!

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Proshop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Proshop luotettava yritys?

  Proshop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Proshop tarjoaa?

  Proshop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Lapset & Vauvat, Elektroniikka, Toimisto, Harrastus & Juhla.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Proshop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.