Geekbuying

Kaikki arvostelut

Geekbuying

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 arvostelut

Tenniksen pelaajat tietävät varmasti, kuinka vaikeaa on löytää pelaamiseen sopivia vaatteita. Koska vaatteiden tulee kest&...

Logo Matkavaruste

Matkavaruste

2 arvostelut

Reissaaminen on aina jännittävää puuhaa, mutta sitä varten olisi syytä hyvä varustautua oikein? Mutta, mitä...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Meritta Bra

Meritta Bra

3 arvostelut

Rintaliivit erityisesti isokokoiselle naiselle voi tulla tarpeeseen urheilessa tai muutenkin, siksi on aina tarvetta rintaliiveille sekä alush...

Geekbuying

Etsitkö hyvää jälleenmyyjää, jolta ostaa uusia laitteita? Tietysti voit aina käydä lähikaupoissa löytääksesi etsimäsi, mutta kun ostat verkkokaupasta, saat paljon enemmän etuja. Voit selata lukuisia tuotteita, joita on myynnissä, suoraan kotisi mukavuudesta, ilman että joudut etsimään tarvitsemaasi tuotetta myymälästä toiseen. Voit myös saada mahtavia tarjouksia tuotteista aika ajoin. Kauppa, jossa sinun tulisi harkita vierailua, on Geekbuying. Mutta myyvätkö he korkealaatuisia tuotteita? Ovatko he luotettavia? Kuinka pitkään menee, että he toimittavat tuotteesi ovellesi? Antavatko he apua kun sinulla on kysyttävää tai ongelmia? Kuinka kauan heillä menee, että saat vastauksen kysymyksiisi? Vain Geekbuyingin asiakkaat voivat kertoa, tulisiko sinun harkita seuraavan laitteen ostamista heidän sivustoltaan. Lue heidän arvostelujaan ja kommenttejaan yrityksestä ja heidän palveluistaan.

Tietoa Geekbuyingista
Geekbuying on tavaroiden ja elektroniikan verkkokauppa. Vuonna 2012 perustettu yritys keskittyy asettamaan asiakkaansa etusijalle kun tulee prioriteetteihin. Tämä yritys saa suurimman osan tuotteistaan Shenzhenistä sekä he valitsevat toimittajansa tiukilla vaatimuksilla, joka varmistaa että kaikki heidän tuotteensa ovat korkealaatuisia. Geekbuying kokeilee myös joka ikistä tuotetta ennen kuin se lähetetään asiakkaalle parantaakseen asiakkaan kokemusta. He ovat yksi johtavista verkkokauppojen alustoista, jotka ovat myös intohimoisia tekniikan ystäviä, joilla on laaja valikoima viimeisimpiä elektroniikkalaitteita ympäri maailmaa. Siististi lajitellut tuotteet asianmukaisissa luokissaan, asiakkaat voivat selata kaikkia tuotteita helposti ja nopeasti. He varmistavat myös, että heillä ostosten teko on nopea, yksinkertainen ja turvallinen prosessi eri maksutavoilla, joista voit valita. He toimittavat tuotteita satoihin maihin, ja heillä on varastoita ympäri maailmaa luotettavien kuljetusyritysten kautta niin, että tuotteesi saapuu kotiisi turvallisesti ja mahdollisimman nopeasti.

Geekbuyingin palvelut
Geekbuying tarjoaa palveluitaan sivustonsa kautta, jossa he tarjoavat laajan valikoiman laitteita halvoilla ja kohtuullisilla hinnoilla. He tarjoavat tuotteita kuten älypuhelimia, kannettavia tietokoneita, älykelloja, lennokkeja, digibokseja, imureita, mini -tietokoneita ja monia muita. He lupaavat, että kaikki sivustolla myytävät tuotteet ovat täysin alkuperäisiä. Heidän tuotteensa ovat lajiteltuja eri kategorioihin ja voit etsiä sivustolla eri merkkien, tuotteiden tyypin, tarjousten, promojen ja muiden perusteella. Heidän paikalliset varastot varmistavat ilmaiset ja nopeat, maailmanlaajuiset toimitukset, jotta asiakkaat pääsevät käsiksi tuotteisiinsa niin nopeasti kuin vain suinkin mahdollista. Tämän lisäksi he antavat opiskelijoille 7 %:n alennuksen. Uusia kuponkeja ja tuoreita tarjouksia päivitetään päivittäin, jotta saisit kaikki parhaat mahdolliset alennukset tuotteista, joita rakastat. Jos kohtaat ongelmia, voit ottaa yhteyttä heidän asiakaspalveluunsa lähettämällä lipun, jossa kerrot ongelmistasi tai kysyt kysymyksesi palvelusta, ja heidän asiakaspalvelutiiminsä vastaavat viestiisi mahdollisimman nopeasti. Voit myös käyttää live chat -toimintoa saadaksesi nopeamman vastauksen ongelmiisi tai kysymykseesi. He tarjoavat myös palvelunsa mobiililaitteille kuten Android- ja iOS -laitteille, joten saat palvelua missä vain oletkin. 


Kiitokset, valitukset ja vinkit
Oletko jo ostanut jotakin Geekbuyingilta? Olemme kiinnostuneita tietämään, miten yritys tarjosi palveluitaan sinulle. Kuinka tyytyväinen olit ostoksesi kanssa? Pitikö yritys kaikki lupauksensa? Kuinka mukava koko tilauksen prosessi oli heidän sivustollaan? Saapuivatko tuotteet täysin ehjinä vai olivatko he vahingoittuneet toimituksen aikana? Toimittivatko he tuotteesi nopeasti ja ajallaan? Täyttikö heidän palvelunsa kaikki odotuksesi vai olisitko odottanut jotain muuta palvelulta? Auttoiko heidän asiakaspalvelunsa sinua kun kohtasit ongelmia tilauksesi tai palvelun kanssa? Olivatko he ystävällisiä ja auttavaisia? Kirjoita meille puolueeton arvostelu siitä, miten yritys onnistui palvelussaan, joka auttaa muita potentiaalisia Geekbuyingin asiakkaita tekemään päätöksensä kyseisen yrityksen suhteen.