Thomann

Kaikki arvostelut

Thomann

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

Thomann

Jos etsit soittimia tai soittamiseen liittyviä välineitä, tiedätkin varmaan että niitä myyviä yrityksiä on paljon. Soitinkauppoja löytyy niin kivijalkamyymälöinä kuin myös netistä. Yksi soitinten ja soitinvälineiden verkkokauppa on Thomann. Onko Thomann luotettava? Onko heiltä ostaminen vaivatonta? Tulevatko paketit nopeasti? Lue Suomiarvostelut -sivuilta muiden kokemuksia Thomann yrityksestä tai muista verkkokaupoista. Näin saat arvokasta lisätietoa, jotta voit päättää kannattaako heiltä ostaa.
 
Mikä Thomann on?
Thomann on saksalainen musiikkivälineiden ja soittimien myyntiin keskittyvä yritys. Thomannin on perustanut Hans Thomann Sr. Yritys perustettiin vuonna 1954. Yrityksellä on verkkokauppa sekä myös myymälä Saksan Burgebrach kaupungissa, Etelä-Saksassa. Siellä sijaitsee myös yrityksen pääkonttori.  Vaikka yritys onkin saksalainen ja heillä on myymälä Saksassa, on Thomannilla suomenkieliset verkkosivut ja verkkokauppa, josta voi ostaa myös Suomeen. Verkkokauppa lanseerattiin vuonna 2008 ja se palveleekin useassa Euroopan maassa kuten Ruotsissa, Portugalissa, Italiassa ja Isossa-Britanniassa.
 
Thomannin tavoitteita ja arvoja yritykselle on se, että asiakkaalta opitaan ja että asiakkaalle pyritään tuottamaan lisäarvoa. Thomannilla on lähes 1500 työntekijää ja heillä on asioinut vuosien varrella yli 15 miljoonaa asiakasta.
 
Mitä Thomannin valikoimassa on?
Thomannin verkkokaupassa myydään erilaisia soittimia ja musiikkivälineitä. Tuotteet löytyvät kategorioittain heidän verkkosivuiltaan. Kategorioihin kuuluu muun muassa kitarat ja bassot, rummut, kosketinsoittimet, DJ-laitteet, mikrofonit ja Podcast -välineet. Eri musiikkilaitteiden ja soitinten kategorioita on yli kymmenen. Kategorioissa on vielä alakategorioita kuten kitaroiden alta löytyy muun muassa sähkökitarat, teräskieliset kitarat, akustiset kitarat, ukulelet ja bassot. Lisäksi sieltä löytyy vahvistimia ja välineitä soittoa varten.
 
Thomannin verkkosivuilla on myös esimerkiksi GuitarLab, jonka avulla voit etsiä sellaista kitaraa minkä tarvitset. Tästä voi olla hyötyä, sillä kitaran ostaminen voi olla vaikeaa ja siinä tulee huomioida monia aisoita. GuitarLabissa sinun tulee valita kitaran tyyli ja kätisyys. Sitten näet valikoiman juuri sen kaltaisia kitaroita. Etsitpä sitten kitaraa, DJ-laitteita tai kosketinsoittimia, sinun on aina hyvä verrata tuotteita niiden hinnan, ominaisuuksien ja laadun perusteella. Tuotesivuilta löytyy myös arvosteluja, jotka voivat auttaa vertailussa ja ostopäätöksen teossa.

Thomannista osto, toimitus ja palautus
Kun olet lisännyt tuotteet ostoskoriisi, voit siirtyä kassalle maksamaan. Sinun tulee täyttää tietosi kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi ja toimitusosoite. Tämän jälkeen voit valita maksutavan. Maksutapoina käy muun muassa PayPal, Visa ja Mastercard luottokortit ja Amazon Pay. Tuotteet tulevat Suomeen Postin tai UPS:n kautta. Toimituskulut vaihtelevat noin 10 euron ja 30 euron välillä, riippuen valitsemastasi toimitustavasta. Thomann tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 199€ tilauksille.
 
Thomann tarjoaa tuotteille kolmen vuoden Thomann -takuun sekä 30 päivän rahat takaisin -takuun. 3 vuoden Thomann takuu tarkoittaa, että jos tuote rikkoutuu 3 vuoden sisällä ostosta, Thomann tarjoaa tuotteen korjauksen tai vaihdon heidän kustannuksella. Puolestaan 30 päivän rahat takaisin -takuu tarkoittaa, että voit palauttaa tuotteen 30 päivän sisällä ostosta, jos et ole tyytyväinen siihen. Tuote tulee palauttaa alkuperäisessä pakkauksessa eikä siinä saa olla käytönjälkiä. Palautuksen tai reklamaation takuuta varten voi tehdä Thomannin verkkosivuilla.
 
Kokemuksia, kehuja ja kritiikkiä Thomannista
Oletko tilannut Thomannilta soittimia tai joitain musisoinnin välineitä? Jaa meille kokemuksesi Thomannin kanssa asioinnista! Onko Thomannin valikoima laaja? Kuinka kauan toimituksessa kestää? Entä oletko palauttanut tuotteita, miten se onnistuu? Onko Thomann mielestäsi luotettava ja kannattaako heiltä ostaa? Kerro meille ajatuksesi, arviosi tai vapaa sanasi Thomanniin liittyen. Näin muut ostoa pohtivat saavat lisätietoa Thomann yrityksestä.
 
Mietitkö puolestaan Thomannilta tilaamista? Ennen tilaamista, lue muiden kuluttajien kokemuksia soitinten ja välineiden tilaamisesta Thomannilta. Näin löydät lisätietoa Thomanniin liittyen ja saat tietää, kannattaako yritykseen luottaa.