xlmoto

Kaikki arvostelut

xlmoto

100% Ostaisin täältä uudelleen

Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset Kirjoita arvostelu

Lue kokemuksia ja arvosteluja suomalaisilta yrityksiltä. Selvitä mikä on paras verkkokauppa ennen tilauksen tekemistä. Yhdessä voimme päättää, mikä yritys on paras!

Kaikki arvostelut (0)

  • Ei arvosteluja vielä!

    Etsi yrityksiä, joilla sinulla on kokemusta, ja kirjoita niistä arvosteluja! Arvostelusi edistävät markkinoiden avoimuutta ja parantavat yritysten luotettavuutta.

Muut katsoivat

Logo Tirendo

Tirendo

1 arvostelut

Etsitkö autoosi uutta rengasta vanhan tilalle tai vanteita? Ajoneuvosi renkaat pelaavat suuren roolin autosi toiminnassa ja on erittäin t...

Logo InkClub

InkClub

2 arvostelut

Jokainen, joka käyttää tietokonetta, tietää, että jossain vaiheessa sinun tarvitsee tulostaa jotakin. Tulostin on k&a...

Logo Banggood

Banggood

1 arvostelut

Arvostelut Banggoodista Pitääkö sinun ostaa uusi vaatepari? Vai puuttuuko tärkeä ruuvimeisseli tee-se-itse projektin saat...

Logo Trodo

Trodo

12 arvostelut

Auton käyttäminen matkustamiseen lomalla tai työmatkalla tai jopa ruokakauppaan on aliarvostettu ja hyödyllinen kuljetusta...

xlmoto

Harrastatko sinä moottoripyöräilyä? Moottoripyörä harrastus on monelle tärkeä harrastus kesäisin ja jokainen kuka moottoripyöräilee, tietää varusteiden tärkeyden. Kunnon varusteet suojaavat pyöräilijää säältä ja on pahimmassa tapauksessa myös vakavilta vaurioilta onnettomuuden sattuessa. Moottoripyörä varusteita voi ostaa erikoisliikkeistä tai etsiä verkkokauppoja netistä, jotka myyvät tuotteita. Olemme keränneet Suomiarvostelut sivuille yrityksiä ja verkkokauppoja, jotka myyvät erilaisia tuotteita ympäri maailman. Voit tutustua niihin ja voi myös lukea toisten käyttäjien kokemuksia kyseisistä verkkokaupoista. On hyvä tietää, mitä toisen käyttäjän arvostelu kertoo kaupasta ennen kuin itse ostat sieltä tuotteita. Tällä sivulla tutustumme Xlmoto verkkokauppaan ja sen tuotevalikoimaan. Käymme läpi, miten voit tilata tuotteita heidän verkkokaupasta ja mitä muuta sinun tulee ottaa huomioon kun ostat tuotteita. Kerromme myös, miten olet yhteydessä asiakaspalveluun, jos sinulla tulee kysyttävää jostain. Voit tämän jälkeen tehdä oman päätöksen, haluatko ostaa tuotteita Xlmoto verkkokaupasta.

Tietoa Xlmoto
Xlmoto mainostaa olevansa Euroopan suurin moottoripyörän varaosiin ja tarvikkeisiin erikoistunut verkkokauppa. Verkkosivusto kuuluu Pierce AB yritykselle, jonka pääkonttori sijaitsee Tukholmassa. Yrityksessä on yli 100 työntekijää ja sen liikevaihto on yli 175 miljoonaa dollaria. Yritys on myös konserni, johon kuuluu viisi muuta tuoteperhettä Xlmoton lisäksi. 

Tuotteet ja palvelut Xlmoto
Verkkokaupasta voit löytää moottoripyörävarusteita, varaosia, tarvikkeita ja vapaa-ajan vaatteita. Varusteiden valikoimassa on kypärät, suojavarusteet, nahkaiset suojavaatteet, alusvaatteet, kengät, nesteytysreput ja varusteet, hanskat, laukut ja naisten vaatteet. Varaosien puolelta löytyy jarrut, pakoputkistot, ketjut ja rattaat, moottorin ja rungon osat, renkaat. öljyt ja nesteet sekä myös sähköpyörien varaosat. Tarvikkeista löytyy puhdistukseen, navigointiin ja muuhun liittyviä tuotteita. Vapaa-ajan vaatteista löytyy paljon tuotteita kuten lippiksiä ja hattuja, t-paitoja ja toppeja, housuja, takkeja, laukkuja, varusteita, huppareita, sukkia ja muita muotituotteita. Tuotteiden selaaminen on helppoa kategorioiden kautta tai käyttämällä sivuilta löytyvää hakua. Voit myös helpottaa tuotteiden löytämistä lisäämällä oman moottoripyöräsi tiedot palveluun, jonka jälkeen löydät kaikki oikeat osat suoraan palvelusta ilman erityistä selaamista.

Tuotteiden ostaminen onnistuu helposti normaalin verkkokaupan tavoin. Kun halutut tuotteet on lisätty omaan ostoskoriin voi siirtyä maksamaan tilausta. Kassalla tilaukseen lasketaan automaattisesti toimitusmaksu ja toimitukset toimittaa DHL. Kassalla näet myös arvioidun toimitusajan, jonka DHl tarjoaa tuotteille. Ilmaisen toimituksen saa ylis 100 euron tilauksille ja sitä pienemmille toimitusmaksut vaihtelevat toimitusmaan mukaisesti mutta pääasiassa alle sadan euron toimituksille on käytössä kiinteä 4,95 euron toimitusmaksu. Tuotteet voi maksaa usealla eri maksutavoilla. Voit käyttää korttimaksua, Giropay tai PayPal palvelua ja lisäksi saatavilla on Klarnan maksutavat. Tuotteilla on myös 60-päivän palautusoikeus. Palautusoikeus edellyttää, että tuotteet ovat käyttämättömiä ja niiden alkuperäisessä pakkauksessa. Personoidut tuotteet, jotka on suunniteltu erityisesti tilaajalle eivät kuulu tämän takuun piiriin. Voit olla verkkokaupassa yhteydessä asiakaspalveluun sähköpostin välityksellä tai etsiä vastauksia usein kysyttyjen kysymysten osiosta. Lisäksi voit seurata omaa tilaustasi palvelun kautta.

Suositukset, valitukset ja vinkit Xlmoto
Oletko ostanut tuotteita Xlmoto verkkokaupasta? Miten kaupankäynti sujui ja saitko kaikki tilaamasi tuotteet ajallaan kotiin? Voisitko kertoa kokemuksistasi meille SuomiArvostelut sivuilla? Palautteesi auttaa toisia käyttäjiä tekemään oikeita ostopäätöksiä. Voit myös itse vertailla vastaavia verkkokauppoja sivuillamme. Vertailemalla erilaisia kauppoja, voit löytää itsellesi juuri sen oikean ja samalla voit löytää kaikkein parhaimmat hinnat ja tarjoukset. Monissa verkkokaupoissa on erilaisia toimitus- ja käyttöehtoja. Kannattaa käydä lukemassa ne tarkoin, jotta voit varmistaa, että tiedät mitä tuotteiden tilaamiseen liittyy ja mihin sitoudut kun tilaat tuotteita verkkokaupasta.