SuomiArvostelut

  Arvostelut Finnishart Shop

  Joskus on hyvä sisustaa asunto hienolla taiteella tai akustisilla ratkaisulla luodakseen erinomaisen äänimaailman. Lisäksi olisi myös hyvä idea teettää omaa taidetta tai hankkia esimerkiksi huippuvalokuvaajien tuotoksia olohuoneeseen tai toimistoon parantamaan viihtyvyyttä. Mutta mistä löytäisi moista? Finnishart Shop voisi olla vastaus kysymykseesi. Lue muiden käyttäjien arvioita tästä palvelusta, niin tiedät, kannattaako siihen tuhlata kallisarvoista aikaasi. Asiakas on aina oikeassa - ainakin meillä ja tällä arvostelusivustolla nimeltään Suomiarvostelut, joten lue muiden samassa tilanteessa olleiden tuumailuja, niin tiedät, onko tämä todellakin sinua varten.

  Finnishart Shopista
  Finnishart Shopin tarkoituksena on toimittaa erilaista sisustustaidetta kotitalouksiin, yrityksiin ja muihin establishmeintteihin. Verkkokauppa harjoittaa myös omaa tuotantoa taiteen parissa. Finnishart Shopin on annettu kotimaisuutta ajatellen kaikille tuotteille on myönnetty Avainlippu-merkki. Tarjouspyyntöjä voit pyytää numerosta 020 735 2760 tai sähköpostilla osoitteessa info@finnishartshop.fi Puhelinpalvelu ma-su 10-22, lisäksi yritysasiakkaat voivat soittaa numeroon 050 313 0927.

  Finnishart Shopin tuotteet ja palvelut
  Finnishart Shop valmistaa kuvallisia/kuviollisia akustiikkaratkaisuja. Niitä käytetään tilojen akustiikan eli äänimaailman parantamissa. Akustiikkatuotteita saa myös eri väreillä ja omilla kuvilla. Finnishart Shop valmistaa seuraavia tuotteita: akustiikkapaneelit, akustoivat tilanjakajat, canvastaulut & akustiikka-canvastaulut, keittiön välitilanlevyt & seinälevyt, LED-valokuvataulut ja myös erilaista taidetta. Lisäksi palvelusta voi myös tilata suunnittelutiimin, joka pyrkii suunnittelemaan tiloihin esteettisesti ja akustisesti mielyttävän lopputuloksen. On myös mahdollista hankkia akustiikka- ja valokuvatauluja myös omalla kuvalla tai verkkokaupan erillisestä mallistosta. Lisäksi löytyy kokoelma nykytaidetta ja klassikoita. Verkkokaupan taitelijat ovat suomalaisia sekä kansainvälisiä nimiä. Palvelu myös tarjoaa Hyvitystakuun eli kun hankkii teoksen niin siitä hyvitetään maksettu hinta vaihdossa toiseen teokseen ilman aikarajoitusta. Teokset voi myös hankkia laskulla ja jopa 36 kk osamaksulla, mikä on edullisempaa kuin taidelainaus! Teoksia saa veloituksetta myös sovitukseen. Mukana tulee myös ilmainen toimitus nopeasti ja turvallisesti, sekä täysi palautusoikeus. Myös kotimainen nykytaide on edustettuna. Finnishart Shop pyrkii etsimään lahjakkaita taiteilijoita, jolloin taidevälitys on ilmaista heille. Mikäli taideteoksia löytyy tai taidehenkisyyttä, niin portfoliota lähettämään vain sähköpostiin. Lisäksi löytyy valokuvaajilta ja heidän otoksia mm. kustavilaisen Juha Karikosken, kuusamolaisen Hannu Hautalan, iniöläisen Janne Gröningin ja helsinkiläisen Petri Porkolan luonto- ja merikuvia. Lisäksi verkkokauppa ostaa jatkuvasti laadukkaita valokuvia. Finnishart Shop tarjoaa ilmaisen toimituksen Matkahuollon kautta kotimaahan. Toimitus Matkahuollon lähi-pakettina, nouto Matkahuollon pakettipisteistä. Toimitus kuljetetaan asiakkaan valitsemaan, taikka lähimpään noutopisteeseen. Yli 1000€ arvoiset tilaukset toimitetaan perille asti.

  Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavia maksutapoja hyödyntäen. Kaikki verkkopankit: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, LähiTapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken. Maksukortit: Visa, Visa Electron, Master Card, American Express, Collector Bankin lasku/erämaksu, sekä MobilePay. Mahdollista myös maksuton Klarnan lasku 14 vrk maksuajalla yksityishenkilölle sekä yrityksille, ja Klarnan osamaksu.

  Kiitokset, valitukset ja vinkit Finnishart Shopista
  Piditkö tämän palvelun taiteesta? Tuliko toimitus tai sen palvelu oikeaan osoitteeseen ja oliko taide vakuuttavaa ja sai rahoilleen vastinetta? Jäikö jotain hampaankoloon, mistä on syytä muidenkin tietää jotain. Koitko tulleesi kohdelluksi epäoikeudenmukaisesti vai oliko kokemus suorastaan positiivinen, minkä toivoisi muidenkin kokevan? Suomiarvostelut haluaisi tietää kokemuksestasi, sillä asiakaspalautteesi on tärkeätä meille sekä muille, jolloin voi konkreettisesti tuoda lisäarvoa muiden, samassa tilanteessa olevien elämään. Tuolloin muut voivat kokea jotain positiivista tai välttää kokemasta palautteesi ansiosta.

  MC Taxman - Tuhti Joulu

  Finnishart Shop
  Arvostelut, valitukset ja asiakaskokemukset (0)

  10
  100% Ostaisin täältä uudelleen!
  Tilaus
  rating
  10
  Palvelu
  rating
  10
  Hinnoittelu
  rating
  10
  Toimitus
  rating
  10

  Kaikki arvostelut

  Lue riippumattomia arvosteluja, valituksia ja kokemuksia täältä

  Kirjoita oma arvostelu tietoa Finnishart Shop

  Sinun arvostelu

  FAQ

  Onko Finnishart Shop luotettava yritys?

  Finnishart Shop on saanut 1 asiakkaan arvostelun. Yritykselle on annettu keskimäärin 10/10 tähteä, ja asiakkaista 100% arvioi ostavansa yrityksen palveluja myös jatkossa.

  Mitä palveluja Finnishart Shop tarjoaa?

  Finnishart Shop on enimmäkseen aktiivinen Verkkokaupat-kategoriassa, ja tarkentaen sen alaa on Fanituotteet, Multimedia ja Tilaukset, Toimisto, Harrastus & Juhla, Valokuvat & Tulostaminen.

  Olen lukenut kaikki saatavilla olevat arvostelut. Mitä seuraavaksi?

  Jos sait positiivisen vaikutelman arvosteluista, voit jatkaa tilauksen tekemistä Finnishart Shop-sivustolla. Jos ei, jatka yritysten etsimistä napsauttamalla tätä.