56 yritystä

Loma & Matkailu

...

  Loma & Matkailu

  Vihdoin on aika lomailla! Ja on aika alkaa suunnitella matkaa johonkin suosituista lomakohteista; aurinkoiseen Turkkiin, viehättävään Lontooseen tai pitkälle matkalle Aasiaan tai Etelä-Amerikkaan? Mutta ensin on valita, miten ja mistä matkatoimistosta varaat lippusi, mikä ei ole aina helppoa. Ja mitkä ovat riskitekijät? Millä todennäköisyydellä yritys menee konkurssiin sen jälkeen, kun olet jo maksanut suuren käsirahan? Jotta et joutuisi epämiellyttävään tai epäselvään tilanteeseen, olemme tehneet yleiskatsauksen kaikista lomia tarjoavista yrityksistä.

  Matkustajat ja turistit, joilla on jo kokemusta eri varaussivustoista, ovat jakaneet kokemuksiaan sinulle luettavaksi. Kaikki sen takia, että voit välttää tilanteen, jossa saavutat määränpään ja kohteen kuukausien kovan työn jälkeen ja saat selville, että loma-asuntoa, jonne olet menossa, ei ole olemassa. Sen sijaan haluamme varmistaa, että saat ylellisyyttä, palvelua ja laatua, josta olet maksanut. Siksi on tärkeää, että luet arvosteluja, mielipiteitä ja valituksia matkailijoilta, jotka ovat varanneet ja matkustaneet kohteeseen ennen sinua. Jos sinulla on kerrottavaa omasta kokemuksestasi, voit myös lähettää oman arvostelusi.


  Loma & Matkailu

  Kun arjen aikataulusi on kiireinen vaativan työn, kotitöiden ja monien sosiaalisten aktiviteettien takia, saatat tarvita jonkin aikaa rentoutua ja levätä. Paras tapa levätä on suunnitella loma ja paeta normaalia rutiiniasi hetkeksi pois kotoa. Lomat varataan yleensä matkatoimistosta, jossa voit esittää kysymyksiä ja saada kaiken tarvitsemasi avun lomasi varaamisessa. Nykyään useimmat ihmiset varaavat lomansa myös verkossa. Tältä sivulta voit lukea online-varauksen eduista ja varattavasta lomasta.

  Loman varaamisen edut verkossa

  On useita hyviä syitä, miksi ihmiset eivät enää käy  matkatoimistossa varaamassa lomaansa. Nettivarauksessa on yksinkertaisesti monia etuja. Internet-varauksen tärkeimmät edut ovat seuraavat:

  - Lomien varaaminen verkossa on usein halvempaa. Jos menet matkatoimistoon, maksat järjestelystä eri palveluiden välillä ja saamistasi neuvoista. Jos teet varauksen verkossa, olet oma matkatoimistosi ja maksat siksi vähemmän.

  - Jos varaat lomasi verkossa, sinun ei tarvitse lähteä pois kotoa. Voit etsiä täydellisen loman ja varata sen heti poistumatta kotoa.

  - Sinulla on laaja valikoima lomatarjouksia eri verkkosivustoilta. Yksittäiset matkatoimistot näyttävät usein vain rajoitetun määrän lomia. Verkossa voit valita satojen erilaisten matkojen joukosta kymmenistä eri lähteistä.

  Lyhyesti sanottuna: online-varaus on halvempaa, sinun ei tarvitse lähteä pois kotoa ja sinulla on useita matkoja, joista valita.

  Verkossa tarjottavien lomien määrä on valtava. Halusitpa sitten varata loman kesällä tai keskellä talvea, sinulle ja kaverillesi niin teille löytyy varmasti oikea aika ja kohde. Alla voit lukea lisää lomista, jotka voit varata kesäksi tai talveksi.

  Lomat kesän aikana
  Useimmat ihmiset lomailevat kesäkuukausina toisessa maassa tai oman maansa alueella ja nauttivat ansaitsemaan lepoa. Esimerkkejä lomista, jotka voit varata kesällä, ovat aurinkomatkat, edulliset lomat, pitkän matkan lomat, autolomat, kaupunkimatkat, all inclusive, äkkilähdöt, lomamatkat mökillä tai bungalowissa, risteilyt, golflomat, bussimatkat tai retkeilylomat. Etsitkö tarjoajaa, joka tarjoaa laajan valikoiman hotelleja? Voit mennä katsomaan majoitusta suoraan verkkosivustolta. Jos etsit halpaa lentolippujen toimittajaa täydelliselle lomakohteelle, voit tutustua lentolippu sivustolle.

  Lomat talven aikana
  Lomalle lähtöä ei pidä rajoittaa kesäaikaan. Kylminä kuukausina voi myös mennä lomalle, ja tosiasia on, että monet ihmiset lähtevät lomalle talvella. Esimerkkejä talvikuukausina varattavista lomista ovat edulliset lomat, autolomat, kaupunkimatkat, talviurheilulomat, all inclusive, äkkilähdöt,, retket ja risteilyt. Ja jos etsit halpaa talvilomaa, voit katsoa tämän tyyppisten matkojen tarjoajien verkkosivustoja. Jos varaat lomasi tällaisen verkkosivuston kautta, voit säästää satoja euroja!